Görüş Bildir
Haberler
Kılıçdaroğlu: 'Millet İttifakı'nı Bozmak İçin Görevlendirilen İstihbaratçıların İsimlerini Biliyoruz'

Kılıçdaroğlu: 'Millet İttifakı'nı Bozmak İçin Görevlendirilen İstihbaratçıların İsimlerini Biliyoruz'

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde 'Millet İttifakı'nı parçalamak için istihbarat elemanları devrede' şeklindeki açıklamasını bir adım daha öteye taşıdı. Kılıçdaoğlu, 'Görevlendirilen isimleri biliyoruz' dedi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçtiğimiz günlerde Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya'ya konuşan Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı'nı parçalamak için istihbaratçıların devreye sokulduğunu kaydetmişti:

'Millet İttifakı'nı oluşturan siyasi partilerin ittifakını bozmaya yönelik bir Saray hareketi bu. Çünkü Saray ittifakın bir şekilde bozulmasını istiyor. Araya pek çok kişiyi koyuyorlar. Kişi derken, derin devletin, daha doğrusu; ne denir bilmiyorum ki, istihbarat elemanları dahil olmak üzere pek çok kişi devreye konulup, 'Millet İttifakı'nı nasıl bozarız' arayışı içindeler. Ben bu ittifakın bozulacağını sanmıyorum.'

"Erdoğan ittifakı parçalamak için bazı kurumları harekete geçirdi"

"Erdoğan ittifakı parçalamak için bazı kurumları harekete geçirdi"

Karar yazarları Ahmet Taşgetiren, Elif Çakır ve Yıldıray Oğur’un sorularını yanıtlayan CHP lideri, bu kez istihbaratçılarla ilgili iddiasını daha da öteye taşıyarak 'Görev verilen isimleri biliyoruz' dedi. 

İşte o röportajın ilgili kısmı:

Elif Çakır: Millet ittifakı önümüzdeki dört yıl yani Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kadar devam edecek mi? Bir risk var gibi gözüküyor.

Kılıçdaroğlu: Erdoğan kendi koltuğunu korumak için belli arayışlar içinde biz farkındayız. Millet İttifakı’nı bir şekilde parçalamak kendi geleceğini koltuğunu güvence altına almak çerçevesinde hareket ediyor. O çerçevede bazı kurumları harekete geçirmiş durumda biz bunu biliyoruz.

"İstihbarattan bazı kişiler ittifakı bozma arayışı içinde"

"İstihbarattan bazı kişiler ittifakı bozma arayışı içinde"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Ahmet Taşgetiren: İstihbarat mı?

Kemal Kılıçdaroğlu: Evet yani o kurumdan belli kişiler bu ittifakı nasıl bozabiliriz bunun arayışı içindeler. Görevlendirilen isimler var. Biz o isimleri de biliyoruz. Ama toplum tüm gerçekleri görüyor. Millet İttifakı’nın ana omurgasını CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi ve Demokrat Parti’den oluşan 4 parti oluşturuyor. Ortak payda demokrasi liyakat ve adalet. Ama 4 partinin kendine göre dünya görüşü olabilir. Ama ortak olduğumuzu noktalar temel ilkeler var.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
62
37
16
8
5
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ercan

ittifakı bozmakla yükümlü şahısları ben söyleyivereyim hiç uğraşmayın Sezgin Tanrıkulu yetiyor başlı başına,Canan hanımı unutmayalım hanımefendinin emeği az ... Devamını Gör

saisensaku

bunu yazmaya gelmiştim

biribenidurdursun

özetle; bir dönem akpartinin önce rakibini şeytanlaştırıp sonra taş yağmuruna tutması gibi bugün de chp bol keseden yok sarayın bilmem nesi, yok istihbaratçı... Devamını Gör

hamsi-bogart

EY GİDİ KAMER GENÇ,TEK BAŞINA BUNLARIN YAPTIĞI MUHALEFETİN 10 KATINI YAPIYORDU.