Görüş Bildir
Haberler
Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu Dağlıca Gündemiyle Bir Araya Geldi

Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu Dağlıca Gündemiyle Bir Araya Geldi

ATKN
07.09.2015 - 15:56 Son Güncelleme: 07.09.2015 - 19:41

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Çankaya Köşkü'ndeki görüşmesi sona erdi. Başbakan Davutoğlu bu görüşmenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmek üzere Beştepe'ye gitti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Dağlıca'da 16 askerin şehit olduğu saldırı ile ilgili olarak Başbakan Ahmet Davutoğlu'ndan randevu talep etmişti.  Başbakan Davutoğlu'nun randevu talebini kabul etmesiyle liderler Çankaya Köşkü'nde bir araya geldi. 

Yaklaşık bir saat süren görüşmenin gündemi 16 askerin şehit düştüğü Dağlıca saldırısıydı. Görüşme sonrası taraflardan bir açıklama yapılmadı. Başbakan Davutoğlu'nun görüşme sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'la bir araya geldiği bildirildi. 

Kılıçdaroğlu, Hulusi Akar'dan bilgi aldı

CHP Basın Birimi'nden yapılan yazılı açıklamada, Orgeneral Akar'ı telefonla arayan Kılıçdaroğlu'nun, Hakkari Yüksekova Dağlıca Tabur Komutanlığı'na bağlı askeri araçlara düzenlenen terör saldırısı ile ilgili detaylı bilgi aldığı belirtildi.

Açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun yaralılara acil şifa, şehitlere Allah'tan rahmet, acılı ailelere ve Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı dileklerini ilettiği kaydedildi.

Habertürk

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0