Görüş Bildir
Haberler
Kendine Aşık Başak Burcu Erkeğinin İnsana Hayretler Ettiren 13 Özelliği

etiket Kendine Aşık Başak Burcu Erkeğinin İnsana Hayretler Ettiren 13 Özelliği

Burçların erkeklerini tanımaya devam ediyoruz. Bu seferki içeriğimiz kendine aşık Başak burcu erkekleriyle ilgili. Her zaman sizi övemeyeceğiz beyler, biraz da gerçeklerden bahsedelim. Karşınızda kadınların hayatındaki en büyük sınavlardan biri olan Başak burcu erkeği!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. En bilinen özellikleriyle yergimize başlayalım. Bunların en çok göze çarpan özelliği, titizlik manyağı olmalarıdır. Tertip, düzen diye insanın ömrünü yerler.

2. Hadi insaflı davranıp dengesiz demeyelim. Sağları solları asla birbirine uymaz. İnsan Başak burcu erkeğine yaklaşırken "Acaba bugün hangi tarafından uyandı?" diye düşünmeden edemez.

3. Kadınlara en çok illallah ettiren özellikleri ne dersiniz? Evet, çapkınlıkları! Fıldır fıldır gözleriyle, içten yanmalı gönülleriyle asla flörtten geri durmayan adam tipidir bunlar.

4. Bunların inadını en kral keçilerde göremezsiniz. O kadar inattırlar ki, "Dünya dönmüyor, güneş sistemi yalan" konulu bir sohbet cehaletlerinden değil, dikkafalı oluşlarındandır.

5. Mükemmelliyetçi oluşları insanın vücudundaki sıvının kurumasına yol açar. İlla her şeyin en iyisini, en kusursuzunu isterler. Olmayacaksa da olmasın derler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kendilerine aşık oldukları için dış görünüşlerine de inanılmaz önem verirler. Yaşlanmamak için eğer bir ilaç çıkarsa, bilin ki bunun mucidi kesinlikle Başak burcu erkeğidir.

7. Duygusal davranan adam mı istiyorsunuz? Ocak dışınız! Çünkü Başak burcu erkeği, mantığını her şeyin üstünde tutar. Duygusallık, sadece o istediği zaman açığa çıkan bir özelliğidir.

8. Bir arkadaş olarak mükemmel olan bu adamlar, iş ciddiyete bindiği zaman "Hadi ben kaçtım" diyebilecek yapıdadır. Kendinizi yırtasınız, istemediği yerde asla tutamazsınız onu.

9. Gün içerisinde seks düşünmedikleri zaman dilimi neredeyse yok gibidir. Su içmeyi unuturlar, seks düşünmeyi unutmazlar; yapmaları şart değil!

10. Çoğunun içinde çalışmaktan hunharca zevk alan bir manyak yatar. Tatilde bile iş disiplinini bozmaz, adamın üç kuruşluk keyfini boğazına tıkar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Ortamların "Hadi onu da arayalım" denilen elemanı işte bu adamdır. Herkesi etkisi altına alan elektriği sayesinde kendini bir kere daha sever.

12. Durağan hayattan neredeyse hiç hoşlanmaz. İki tane kalem pille çalışan oyuncak tavşan gibi bir oraya bir buraya zıplamak onun için yaşam standartıdır.

13. Ha bunun da bir hizaya getireni yok mudur? Tabii ki vardır! Onun hükümdarlığı, Oğlak burcu kadını karşısına çıkana kadardır.

Öyle ama beyler!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
509
353
213
75
70
69
32
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?