Görüş Bildir
Haberler
Afyonkarahisar-Antalya Karayolu Ulaşıma Açıldı

Afyonkarahisar-Antalya Karayolu Ulaşıma Açıldı

Onedio Medya
09.04.2015 - 01:48 Son Güncelleme: 09.04.2015 - 09:11
İçeriğin Devamı Aşağıda

Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşıma kapanan Afyonkarahisar-Antalya karayolu, ekiplerin çalışmaları sonucu yeniden trafiğe açıldı.

Karayolları ekipleri, yolun kapanmasının ardından yoğun bir çalışma yürüttü. Çalışmaların tamamlanmasının ardından yaklaşık 8 saat ulaşımın kesintiye uğradığı yol tekrar trafiğe açıldı ve sürücülerin geçişlerine kontrollü olarak izin verilmeye başlandı.

Kent merkezinin yanı sıra çevre illere bağlanan yollarda karayolları ekiplerince tuzlama ve kar küreme çalışmalarına devam ediliyor. Buzlanma nedeniyle kayarak yoldan çıkan araçlar, çekicilerle kurtarılıyor.

Denizli-Antalya Karayolu ulaşıma kapandı

Bu arada, olumsuz hava koşulları nedeniyle özellikle Denizli-Antalya Karayolu'nun Cankurtaran mevkisinde trafikte aksama yaşandı ve yol ulaşıma kapandı.

Trafik ekipleri, Denizli çıkışındaki Bağbaşı bölgesinden Antalya ve Muğla yönüne gidecek zincirsiz araçların geçişine izin vermedi.

Kar lastiği olmayan bazı araçlar yolda kaldı, Karayolları ekipleri de kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı.

Bozkurt ve Çardak ilçelerindeki kar yağışı dolayısıyla Denizli-Afyonkarahisar Karayolu'ndaki ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor.

Muhabir: Özkan Beyer, Mustafa Dermencioğlu, İbrahim Süzer | AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0