Görüş Bildir
Haberler
Kansere Yakalanan Canan Ergüder'den İlk Açıklama: Merak Etmeyin İyileşeceğim

Kansere Yakalanan Canan Ergüder'den İlk Açıklama: Merak Etmeyin İyileşeceğim

R.G.
06.04.2021 - 12:30

Meme kanserine yakalanan oyuncu Canan Ergüder, yaptığı açıklamada moralini yüksek tuttuğunu belirterek, 'Merak etmeyin iyileşeceğim, tedavimin izin verdiği noktaya kadar çalışabileceğim son ana kadar çalışacağım' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Canan Ergüder'in yaptığı açıklama şu şekilde: 

'Çok sevgili arkadaşlarım ve beni merak eden takipçilerim ve hayranlarım, niyetim sizlere Menajerimi Ara'da oynayacağım son bölümde yazmaktı ama haberler size bundan önce ulaşmış bulundu.

Evet, sağlığımla ilgili haberler doğru. Yaklaşık 1.5 ay önce bana meme kanseri teşhisi konuldu. Bu fotoğraf ameliyatım sonrası Menajerimi Ara ekibine gönderdiğim fotoğraf.

"Merak etmeyin, iyileşeceğim"

"Merak etmeyin, iyileşeceğim"

Size de aynısını gönderiyorum çünkü pozitif hissettiğim anlardan bir tanesi. İnişli çıkışlı bir süreç olacak bu ama moralimi yüksek tutuyorum. Merak etmeyin, iyileşicem. 

Tedavimin izin verdiği noktaya kadar çalışabileceğim son ana kadar çalışacağım. Bu da inşallah 3 bölüm daha olacak. Pandemi sürecinden geçtiğimiz için bu benim tercihimden maalesef ki daha erken bir vakit. 

Bu süreçte beni yalnız bırakmayan, her an destek olan canım aileme, canım @menajerimiaradizi ekip arkadaşlarıma, @startv 'ye ve elbette ne karar alırsam alayım hep arkamda olduğunu hissettiren @ayyapim 'a çok teşekkür ederim.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
92
28
9
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Purple Apple

Çok üzüldüm ya. Tüm kanser hastalarına şifalar diliyorum.