Görüş Bildir

YouTube'da Kanada'ya yerleşmek için 5 güncel sebep sunan yayıncı Eray Karakuzu sosyal medyada gündem oldu. Videosunu 'demokratik düzen', 'ifade özgürlüğü', 'para pul', 'seyahat' ve 'kendin olabilmek' ana başlıklarında toplayan yayıncı 'Çok mu Kanada güzelledim, çok mu övdüm? Burası böyle değil mi? Görüşlerinizi yazın.' diyerek videonun sonunda sözü izleyicilerine bıraktı. 

Kaynak: Eray Karakuzu

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6 yıl önce eşiyle birlikte Kanada'ya yerleşen YouTuber Eray Karakuzu, Kanada'ya yerleşmek için güncel 5 sebebi sıraladı.

6 yıl önce eşiyle birlikte Kanada'ya yerleşen YouTuber Eray Karakuzu, Kanada'ya yerleşmek için güncel 5 sebebi sıraladı.

Videosunu 'demokratik düzen', 'ifade özgürlüğü', 'para pul', 'seyahat' ve 'kendin olabilmek' ana başlıklarında toplayan yayıncı: 

'1-Instagram çat diye kapanmaz, kararları bir kişi kafasına göre alamaz.

2-Sokak röportajında bir şey söyledin diye tutuklanmazsın.3-Paran her geçen gün pul olmaz, değer kaybetmez. Düzenli çalıştığın takdirde insan onuruna yaraşır şekilde geçinebilirsin. Yurt dışından alışveriş yaptın diye yüzlerce, binlerce dolar vergi istenmez.

4-Kanada vatandaşı olduğunda, vize sıralarında beklemezsin, gümrükte ahiret sorularına muhatap olmazsın.

5-Yargılanmadan, kalıplara sokulmadan kendin gibi yaşayabilirsin.' dedi.

'Çok mu Kanada güzelledim, çok mu övdüm? Burası böyle değil mi? Görüşlerinizi yazın.' diyerek videonun sonunda sözü izleyicilerine bırakan yayıncının anlattıkları sosyal medyada tartışma yarattı. İşte o video; 🎥

İlginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
34
18
6
1
1
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tamer Önen

güzelleme değil ki bu, bir ülkede olması gereken şeyler. biz öyle olmadığımız için bize garip ve güzel geliyor ama çağdaş ülkelerin normali bu. biz çağdaş bi... Devamını Gör

ömer

🍀💚✅

"Akıllı Sıralama" filtresinde tüm yorumlara ulaşamıyor olabilirsiniz.
Rahatsız edici veya saldırgan yorumlar, "Tarihe Göre" filtresi altında yer almaktadır.