Görüş Bildir
Haberler
Kalp Yarası 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Kalp Yarası 28. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Müge Kakşi
18.01.2022 - 00:51

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kalp Yarası'nın 27. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Yaman ile karşı karşıya gelen Ferit 'Eğer babamı sen öldürdüysen, seni benim elimden kimse alamaz.' der. Ferit babasının katilini bulmaya kafayı takarken Azade, Hande'ye hapsi boylayacaklarını söyler. Ayşe yerde yatan Elif'i görünce kendinden geçerken Yaman ise nezarettedir. İşte Kalp Yarası 28. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

ATV ekranlarında yayınlanan ve yeni sezon dizileri arasından sıyrılarak kendine yer edinen Kalp Yarası, son bölümde yaşananlar izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Aynı zamanda dizinin sıkı takipçileri, Kalp Yarası yeni bölüm fragmanı için araştırma içine girdi. İşte Kalp Yarası yeni bölüm fragmanı...

Kalp Yarası Son Bölüm Özeti

Kalp Yarası Son Bölüm Özeti

Ayşe ve Ferit'in düğün töreninde Adnan'ın fenalaşması ortalığı karıştırır. Adnan, Yaman'ın kendisine rest çekmesine karşılık Yaman'la yüzleşince ikili arasında ipler iyice gerilir.

Azade ise gerçeğin ortaya çıkmaması için elinden geleni yapar. Karnındaki bebeğinin Hande'yi değiştirebileceğini düşünen Zümrüt büyük bir risk alır fakat bu gelişmeler Betül'ü yeni kararlar almaya zorlar.

Sancakzade Ailesi, Adnan Bey'in ölüm haberiyle sarsılmışken ikinci bir şok dalgası ile yüzleşmek üzeredir: Yaman intikam gününün geldiğine inanarak harekete geçer!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
4
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın