Görüş Bildir
Haberler
Kadın Tokatlayan Adama Esnaf Dayağı

Kadın Tokatlayan Adama Esnaf Dayağı

Şişli’de bir şahıs kaldırımda yürüyen bir kadına yaklaşıp tokatladı. Kadının neye uğradığını şaşırdığı olayda, vatandaşların tepki gösterdiği şahıs ise ara sokakta darp edildi. Kadının eşi olduğunu iddia eden şahıs olay yerinden uzaklaşırken, yaşanan o anlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Kadının ve şahsın emniyete herhangi bir şikayette bulunmadıkları öğrenildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Yabancılardı, Japon’a benziyorlardı"

"Yabancılardı, Japon’a benziyorlardı"

Olayla ilgili konuşan esnaf Abdullah Cabas, “Yürürken tartışıyorlardı. Adam o sırada kadına bir tane vurdu. Kadının ensesine tokat attı, bir ses geldi. Adam kadına vurunca arkalarındaki bayan çığlık attı adama bağırdı. Adam da kaçmaya başladı ve adam kaçınca mahalleli de adama saldırdı. Yabancılardı sanırım, Japon’a benziyorlardı. Akşamdı olay olduğunda, adam o araya doğru kaçtı millet araya girince adam bir tarafa kadın bir tarafa gitti. Adama sorduklarında kadının onun eşi olduğunu söyledi. Eşi olup olmadığını biz de bilmiyoruz. Kadın çığlık atınca işte mahalleli adama saldırdı, bir iki tane yumruk falan attılar sonra adamla kadın başka taraflara gittiler” dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
83
15
7
6
4
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Citizen Cane

Millet iyice kafayı yemiş artık sokak ortasında sözüm ona adamlık taslıyorlar. O elini de öyle kırarlar işte adamlık kadına el kaldırmakla olmuyor maçan yiyo... Devamını Gör

Nisan Aysu

Arkadan gelen ablaya helal olsun. klitorisine beton yetmez, bacım.

Zeynep Güvenç

Bana da vurur demeden bağıran kadına ne demeli? Bayılıyorum kadınların cesaretine. Döven esnafın da elleri dert görmesin.

Ay Ben Trolll...

Günümüzde "cesaret" mi "aptallık" mı bilemiyorum. Bir tane de o kadının yüzüne gömebilirdi yumruğu. Bu riski ne için, kim için alıyor? Kadın şikayetçi bile o... Devamını Gör