Görüş Bildir
Haberler
Yeni Yasaklar: Kabine Toplantısı Kararları Bekleniyor! 1-2 Aralık'tan Sonra...

Yeni Yasaklar: Kabine Toplantısı Kararları Bekleniyor! 1-2 Aralık'tan Sonra...

Sunay Korkmaz
30.11.2020 - 18:25

Kabine toplantısında bugün masada yeni yasaklar var. Beştepe'de başlayan toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklama yapması bekleniyor. Kabine toplantısında sokağa çıkma yasağının genişletilmesinin konuşulacağı biliniyor. Ayrıca toplantı sonrası yeni yasakların da açıklanacağı düşünülüyor. Peki yeni yasaklar neler olacak? 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Erdoğan günler önce yeni yasakların sinyalini vermiş ve 'yeni tedbirler almaya mecburuz' demişti. Bugün Beştepe'de başlayan Kabine toplantısı sonrası yeni Koronavirüs önlemlerinin neler olacağı bekleniyor.

Hafta İçi Sokağa Çıkma Yasağı Olacak Mı?

Hafta İçi Sokağa Çıkma Yasağı Olacak Mı?

Kabine Toplantısının gündeminde sokağa çıkma yasağının haftaiçi günlere genişletilmesi, pazar yerlerine ilişkin düzenlemeler(Hes kodu uygulaması) ve elektronik bileklik uygulaması var.

Sokağa Çıkma Yasağında Son Durum

Sokağa Çıkma Yasağında Son Durum

- Hafta sonları tedarik ve üretim zincirleri aksamayacak şekilde 10.00 ile 20.00 saatleri arası dışında sokağa çıkma sınırlaması uygulanacak.

- 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımız gün içerisinde 10:00 ila 13:00 saatleri, 20 yaş altı vatandaşlarımız (01.01.2001 tarihi ve sonrasında doğanlar) ise gün içerisinde 13:00 ila 16:00 saatleri arasında sokağa çıkabilecek.

Seyahat Yasağı Gelecek Mi?

Seyahat Yasağı Gelecek Mi?

Koronavirüs tedbirleri kapsamında aylar önce seyahat yasakları alınmıştı. Şimdi vakaların artması ile özelikle Bakan Koca'nın açıkladığı 15 ilde seyahat kısıtlamaları bekleniyor. Bu illere giriş- çıkışlarla ilgili yeni yasakların kabine toplantısında gündeme alınması bekleniyor.

Bakan Koca'nın Açıkladığı Kritik Durumdaki 15 İli Hatırlayalım

Bakan Koca'nın Açıkladığı Kritik Durumdaki 15 İli Hatırlayalım

Edirne, Adana, Hatay, Artvin, Aydın, Çanakkale, Kırklareli, Ordu, Trabzon, Tokat, Zonguldak, Mersin, Osmaniye, Samsun, Muğla, Bursa İstanbul, İzmir, Ankara, Kocaeli

Aşağıdakiler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sıradan Biri

2 hafta herkesi evde izole tutsalar salgını kontrol altında tutarlar ama bunun için (G)üven, (Ö)zveri ve (T)ecrübe gerek. Bunlar da o yok işte.

dursun sorun

Sistemsiz,İsteksiz,Kabiliyetsiz,İnançsız, Kadroların beyinleri ile yapılacak iş değil bu.