Görüş Bildir
Haberler
İzzet Yıldızhan Bülent Ersoy'a Ağır Konuştu

İzzet Yıldızhan Bülent Ersoy'a Ağır Konuştu

medya365
13.02.2014 - 11:46 Son Güncelleme: 13.02.2014 - 14:41

İzzet Yıldızhan Bülent Ersoy'a Ağır Konuştu

Ünlü türkücü İzzet Yıldızhan katıldığı bir ödül töreninde Bülent Ersoy ile ilgili sansasyonel açıklamalarda bulundu. Bülent Ersoy'u yerden yere vurdu

Gazetecilerin Bülent Ersoy ile yan yana masalarda oturmasını ve aralarında yaklaşık 4 aydır olan gerilimi sorması üzerine taninmiş türkücü konuya 'Bülent Hanım ile aramın iyi olduğu söylenemez. Benim geçmişte konuşmadığım şeyleri, yapımcısı benden önce davranıp söyledi. İyiki de doğru olanı söyledi. Yapımcısını desteklediğim için aykiri düşmüştük' şeklinde açıklık getirdi.

BÜLENT HANIM ÇOK AYIP ETMİŞ

Bülent Ersoy'un İzet Yıldızhan ile ilgili 'Albümünün reklamını yapıyor' şeklinde yorumlanan sözlerinin hatırlatılması üzerine İzzet Yıldızhan, 'Öyle demişse çok ayıp etmiş. Benim albümüm 1,5 maaş bir albüm. Bu vakalar 4 maaş vakalar. Ben o zamanda her hangi bir izah yapmadım; ta ki programı bitene kadar. O kendisini küçük düşürmüş. Çok ayıp etmiş' kelimeleri ile cevapladı.

ALKIŞLARDIM

' Eğer Bülent Ersoy'un sahnede şarkı söyleyeceği bir ortam olsa siz onu alkışlar mıydınız?' sorusuna da İzzet Yıldızhan, 'Tabii ki alkışlardım. Ben onun sanatına her hangi bir şey söyleyemem. Ben onun kişiliği ile ilgili bana yaptığı haksızlıktan ötürü ve yapımcısının durumu anlatması üzerine tam 4 ay sonra konuştum' şeklinde cevapladı.

SUSKUNLARI OYNADI

Bülent Ersoy, çıkışta İzzet Yıldızhan ile ilgili gelen tüm sorulara sakin cevaplar verdi. Bilhassa İzzet Yıldızhan'ın,'Bülent Hanım kendisini küçük düşürmüş' sözlerine, 'Hangi kusurumu ya da hangi vaziyetimizi görüp böyle kelimeler kullanmış. Anlamış değilim' demekle kanaat etti.

Kaynak: http://www.medya365.com/magazin/izzet...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın