Görüş Bildir
Haberler
İsviçre Türkiye Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? İşte EURO 2020’de Günün Programı

İsviçre Türkiye Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? İşte EURO 2020’de Günün Programı

Türkiye, EURO 2020’deki üçüncü maçında İsviçre ile karşı karşıya gelecek. İlk maçında gol dahi atamadan mağlup olan Milli Takımımız, bu maçta puan kaybetmesi durumunda turnuvaya veda edecek. İsviçre’yi yenmemiz durumunda ise, diğer  gruplarda oynanacak maçları beklemeye başlayacağız. Peki, İsviçre Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? İşte EURO 2020’de günün programı…

İçeriğin Devamı Aşağıda

İsviçre Türkiye Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

İsviçre Türkiye Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Türkiye ile İsviçre arasında oynanacak EURO 2020 mücadele bu akşam saat 19.00’da oynanacak.

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de oynanacak karşılaşma TRT 1 ekranlarından yayınlanacak. Mücadeleyi Sloven hakem Slavko Vincic yönetecek.

EURO 2020'de bugün iki maç oynanacak. Türkiye-İsviçre maçının yanı sıra yine aynı saatte İtalya-Galler karşılaşması olacak.

TÜRKİYE GRUPTAN NASIL ÇIKAR?

İlk maçında İtalya’ya 3-0 yenilen Türkiye, ikinci maçında da Galler’e 2-0 mağlup oldu. Gol atamayan Milli Takımımızın -5 averajı bulunuyor. Bu kötü averaj en iyi üçüncülük yolunda şansımızı iyice azaltıyor.

En iyi üçüncülük için ilk yapmamız gereken 20 Haziran Pazar saat 19.00’da oynanacak İsviçre maçını kazanmak. İsviçre maçında atabildiğimiz kadar gol atıp, averajımızı da düzeltmemiz gerekiyor. Sonrasında ise diğer gruplarda alınacak sonuçları bekleyeceğiz.

Altı grupta üçüncü olan takımlardan dördü bir üst tura ismini yazdıracak.

EN İYİ ÜÇÜNCÜLER NASIL BELİRLENECEK?

EURO 2020'de bir üst tura adını yazdıracak olan üçüncü takımları belirlemek için grupta toplanan puanlara bakılacak. Puanların eşit olması halinde, daha iyi averaja sahip olan takımlar son 16 turuna kalma hakkını elde edecek.

Puanlar ve averajların da eşit olması halinde, daha fazla gol atan ekipler, bir üst tur şansını elde edecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın