Görüş Bildir

İsveç'te yaşayan bir gurbetçinin Türkiye'deki tatil fiyatlarına isyan ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu. Bu sene ülkeye gelmeyeceğini söyleyen vatandaş, '3 bin euro bilet, 3 bin euro otel, 3 bin euro da orada burada yiyeceğime 9 bin euro cebimde kalır tatilimi İsveç’te yaparım.' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Türkiye'deki enflasyon ortamı ve tatil beldelerindeki fahiş fiyatlar, Türk vatandaşlarının tatil planlarını suya düşürürken, Avrupa'daki gurbetçilerin bütçesini de sarsmaya başladı.

Türkiye'deki enflasyon ortamı ve tatil beldelerindeki fahiş fiyatlar, Türk vatandaşlarının tatil planlarını suya düşürürken,  Avrupa'daki gurbetçilerin bütçesini de sarsmaya başladı.

İsveç'te yaşayan bir gurbetçi yaptığı hesaplamalar sonrası Türkiye'ye bu sene gelmeyeceğini söyledi. Gurbetçi vatandaş, '3 bin euro bilet, 3 bin euro otel, 3 bin euro da orada burada yiyeceğime 9 bin euro cebimde kalır tatilimi İsveç’te yaparım.' dedi.

İsveç'te yaşayan bir gurbetçi yaptığı hesaplamalar sonrası Türkiye'ye bu sene gelmeyeceğini söyledi. Gurbetçi vatandaş,  '3 bin euro bilet, 3 bin euro otel, 3 bin euro da orada burada yiyeceğime 9 bin euro cebimde kalır tatilimi İsveç’te yaparım.' dedi.

İsveç'teki turistik yerleri gezeceğini söyleyen adam, 'Türkiye'de enflasyon canavar beni de yer, sizi de yer.' dedi. İşte o görüntüler; 📹

İlginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
36
14
12
9
4
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Şıpıdık

Gelenlere de söyle gelmesinler. Keriz misiniz niye geliyorsunuz düdüklenmeye?

YUMURTALISUCUK

İlk defa bi gurbetçiye hak veriyorum..

...

Abicim senin her sene tatil icin harcayacak 9,000 Euron varsa zaten her sene Turkiye'ye gelme bi zahmet. Git dunyayi gex. Yeni yeni yerles kesfet her sene. A... Devamını Gör

sanem demirbas

Vizyon azizim vizyon