Görüş Bildir
Haberler
İşlerini Yeterince İyi Yapmamalarından En Çok Yakınılan 15 Meslek Erbabı

İşlerini Yeterince İyi Yapmamalarından En Çok Yakınılan 15 Meslek Erbabı

Bender
11.04.2021 - 08:45

Bazı meslek grupları nedense böyle tanınıyor, çoğunlukla kurunun yanında yaş da yanıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kargo Görevlileri, Kuryeler

Ararsınız, telefonu açmazlar; kurye çağırırsınız, gelmezler; gelirlerse de geç gelirler; geldiklerinde gönderinizin zarar görmüş olduğunu görürsünüz ve dahası. Ömrümüzü tükettiniz arkadaşlar!

Yemek söylediğiniz kuryeler ise beklete beklete ömür çürütürler, yemek çoktan soğur ya da bir şeyler mutlaka eksik çıkar. 'Ama ben acılı istememiştim!' dediğinizle kalırsınız.

2. Vesikalık Fotoğrafçılar

2. Vesikalık Fotoğrafçılar

Düğünde, mezuniyette veya vesikalık fotoğraf lazım olduğunda buralara girdiğiniz zaman sonucun istediğiniz gibi olduğu görülmemiştir. Bazen yaratıcı olmak isterlerken ortaya fantastik-komedi işler çıkabiliyor. Yapmayın, eylemeyin!

3. Kuaförler

3. Kuaförler

Erkek ya da kadın kuaförü olması fark etmiyor, anlattığınız saç modelini asla ama asla tam olarak yapabildikleri görülmemiştir. Hatta 'Acaba benim anlatma kabiliyetim mi kötü.' diye düşündüğünüz olur. İyisi mi istediğiniz modeli yapamasa da o modelin kıyısından geçebilenini buldunuz mu kaçırmayın.

4. Emlakçılar

4. Emlakçılar

İkna kabiliyeti konusunda üstlerine yoktur. Bir zindanı bile villaymışçasına öve öve bitiremezler. Bir de öğrenciyseniz Allah yardımcınız olsun.

5. Öğrenci İşleri

5. Öğrenci İşleri

Kapıdan girdiniz ve şaşırtıcı olmayan bir şekilde arkadaşların suratları yine asık. İşinizi de halledemezsiniz, yine başka bir yere gitmeniz söylenir. Türkiye'de eğitim mis gibi be!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kamu Kurumlarındaki Gişe Memurları

6. Kamu Kurumlarındaki Gişe Memurları

Bu arkadaşların biraz daha güler yüzlü olmalarını istesek çok mu şey istemiş oluruz? Bazıları işi abartıp insanları azarlama yetkisine sahip olduklarını düşünmeseler ne de güzel olurdu. Arada iyileri de var tabii, denk gelirseniz ne ala!

7. Müteahhitler, Mimarlar

7. Müteahhitler, Mimarlar

Veli Göçer gibi müteahhitler insanların hayatlarına değer vermezken tasarım konusunda incelikten çok uzakta olan mimarlar ise karton kutu gibi binalar tasarlamaya devam ederler. Gel de yakınma şimdi!

8. Teknik Direktörler

8. Teknik Direktörler

Kötü oynayan sinir bozucu bir futbolcudan daha sinir bozucu bir şey varsa o da onu ısrarla ilk 11'de oynatmaya devam eden teknik direktördür. Üstüne üstlük belirgin bir şekilde takımın güzel giden oyun anlayışını dağıttıysa taraftar çileden çıkmaya başlar. Olan yine size olur anlayacağınız.

9. Minibüs/Otobüs/Taksi Şoförleri

9. Minibüs/Otobüs/Taksi Şoförleri

Bu arkadaşlar hareket halindeyken dikkat edin, boş koltuğa oturayım derken birinin kucağına oturabilirsiniz. 😁 Boylu boyunca yere de kapaklanabilirsiniz.

Taksicilerin ise yıllardır uzun yoldan götürme, kısa mesafede yolcu almama gibi durumlarını biliyoruz; üstüne bir de havalimanı saldırısında yapılanlar eklenince imajları iyiden iyiye çökmüş durumda. 😒

40 yıllık dostu gibi muhabbet edip derdinizi tasanızı dinleyen, paranız çıkışmadığında önemli olmadığını söyleyebilenlerini de gördük; onları seviyoruz.

10. Tamirciler, Ustalar

10. Tamirciler, Ustalar

'Akşam 4 gibi uğrarım abla/abi.' dediklerine bakmayın, gelmezler. Geldiklerinde de o iş kesinlikle kusursuz olmaz. 😞

Araba tamircileri çok daha beter. Ucuza mal olabilecek bir arıza, ciddi bir sorunmuş gibi gösterilip fazla para koparılmaya bakılır. En iyisi mi arabadan anlamaya bakın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Turizm Bölgelerindeki Esnaflar

11. Turizm Bölgelerindeki Esnaflar

Ya size geçirirler ya da turistlere. Buralardaki mantık, 'Tatil yapabilen adamda para vardır, yol yolabildiğin kadar.'dır. 😡

12. Öğretmenler

'Dersimi anlatır, giderim.' mantığıyla hareket eden çok fazla öğretmen var ne yazık ki. İlkokulda bunu yaptıklarında öğrencilerin bazı derslerde temeli kötü oluyor ve bunun ceremesini ileride çok çekiyorlar.

Üniversite hocaları ise malum, gerekirse bir puan vermeyip bütte geçmeni söyleyenlerden geçilmez.

13. Müşteri Temsilcileri

Hugoculuk oynayıp sonunda kendilerine ulaşabildiğinizde derdinizi anlatmak işkenceye dönüşür. Baktı işin içinden çıkamıyor mu, sizi hemen başkasına aktarır. Bu süreçte, olan sizin faturanıza olur. 😕

14. Siyasetçiler

14. Siyasetçiler

Bunlar hakkında cilt cilt kitap yazsak da söyleyeceklerimiz bitmez. İşini iyi yapmasını en çok istediğimiz kişiler olur kendileri ama ne mümkün!

15. TV Programı Yapımcıları

15. TV Programı Yapımcıları

Reyting uğruna yapılabileceklerin sınırının olmadığını çokça tecrübe ettik. 2.5 saatlik içi boş diziler, sirk alanına dönüşen futbol programları, kurgu evlilik programları diye gider bu liste.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
119
35
24
21
6
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın