Görüş Bildir
Haberler
İş Yerinde Hangi Hayvan Gibisin?

etiket İş Yerinde Hangi Hayvan Gibisin?

Acaba senin içinde, ruhunun derinliklerinde hangi hayvan yatıyor? Her hayvanın kendine has bir düşünce tarzı, kafa yapısı vardır. Bakalım senin kafa yapın iş yerinde hangi muhteşem hayvana benziyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hazırsan seni tanıyarak başlayalım. Yakın çevrenden seni kısaca tanımlamalarını istesek en çok hangisini duyarız?

2. Ya iş / okul çevrende seni en iyi tanımlayan bunlardan hangisi?

3. Sence iş yaşamında yükselmek için bunlardan hangisi diğerlerinden daha gerekli?

3. Sence iş yaşamında yükselmek için bunlardan hangisi diğerlerinden daha gerekli?

4. Duyulsa ofiste bomba etkisi yaratacak bir dedikodu geldi kulağına. Tavrın nasıl olur?

5. Peki diyelim senin hakkında dedikodu yapıldığını duydun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ne kadar sorumluluk sahibisindir peki; 1 ve 10 arasında bir puan vermeni istesek?

7. Hadi dürüstçe söyle. Bilgisayar başına oturduğun andan itibaren, gerçekten çalışmaya başlaman ne kadar sürüyor?

8. Son olarak, risk kelimesi sende şu üç renkten hangisini daha çok çağrıştırıyor diye soralım ve testi bitirelim.

İş yerinde adeta kaplan gibisin!

İş yerinde adeta kaplan gibisin!

Senin ruhunda bir kaplan yatıyor. Cesur ve tuttuğunu koparan birisin. İnsanların saygısını kazanmakta hiç sıkıntı yaşamıyorsun. Öte yandan, yalnızlık ve sessizlik sık sık tercih ettiğin şeyler. Gücünün tükendiğini belli etmektense, köşene çekilip yeniden şarj olana kadar beklemeyi tercih edersin. Çünkü güç, karizma ve asalet senin için oldukça önemli. Bizce seni kimsenin kolay kolay ezebilmesi mümkün değil.  Son kararı veren taraf olmaktan hoşlanıyorsun; ve de ağırbaşlı bir yapın var gibi; ne dersin?

İş yerinde adeta at gibisin!

Senin ruhunda bir at yatıyor. Atın asil ve özgür ruhu ve güven veren kuvvetli duruşuna sahipsin. Sende gerçek bir ekip lideri potansiyeli gördük. İnsanları

bir arada tutmayı ve dertlerine çözüm üretmeyi seviyorsun. İster çalışma arkadaşın, ister yöneticin olsun, sana güvenenleri yarı yolda bırakmak hiç sana göre değil. Üstlendiğin sorumlulukları yerine getirebilmek için elinden gelenin daima en iyisini yapmaya gayret ediyorsun. Cesur , yenilikçi ve ufku açık birisin sen.

İş yerinde adeta tilki gibisin!

İş yerinde adeta tilki gibisin!

Senin ruhunda bir tilki yatıyor. Gayet zeki, iş bilen ve pratik birisin. Çoğu zaman sana sinsi, nankör, bencil gibi sıfatlar yakıştırılsa da aslında sen sadece, kendini tehlikede hissettiğinde tırnaklarınızı çıkarmaktan çekinmeyen, ve canını yakanın yanına bırakmayan bir yapıdasın. Sabırlı, nerede ne söylenmesi gerektiğini bilen, gereksiz risklere ve düşünülmeden girişilen işlere pek kalkışmayan dikkatli birisin. Ve elbette bu sebeple de her şeyden haberin olsun, hiçbir şeyden kusur kalma istiyorsun. En iyisini yapıyorsun!

İş yerinde adeta karınca gibisin!

Senin ruhunda bir karınca yatıyor. İnsanlara yardım etmeyi seven, aynı anda birden fazla işe girişebilen, haliyle çalışkan ve de güvenilir birisin. Yorulsan bile bundan kolay kolay şikayet etmek pek sana göre değil. Çevrende bu anlamda daima parmakla gösterilen, imrenilen bir insansın. Üretmeyi, bir  fark yaratmak için çabalamayı seviyorsun ve bu seni mutlu ediyor. İş bitirici olduğu kadar yardımsever de bir yapın var. Umuyoruz kıymetini biliyorlardır; zira bulunduğu çevreyi senin kadar güzel çekip çevirebilen insan zor bulunur.

İş yerinde adeta panda gibisin!

Senin ruhunda bir panda yatıyor. Kendini senin kadar kolay sevdirebilen, insan canlısı biri zor bulunur. Kimseye kolay güvenmezsin; ama bir kez güvendiğin insanlardan da kolay kolay vazgeçmezsin. Diğer yandan, iştir güçtür bunlara çok çaba sarf etmekten hoşlanmayan, işleri ve olayları akışına bırakan birisin. ‘Tembellik hakkı’na sonuna kadar inanıyorsun. Çevrene huzur veren bir elektriğin, optimizm ile pesimizmi çok güzel götürebildiğin bir dengen var. Evet biraz Bezgin Bekir olabilirsin; ama sen gerçek bir mutluluk kaynağısın!

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
563
206
158
50
20
19
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Scarface

Komodo ejderi :D

Lokman azbizerdik

Panda ne amk maskot muyum ben?