Görüş Bildir
Haberler
IQ Puanın Ortalama Bir Türk'ten Ne Kadar Fazla?

etiket IQ Puanın Ortalama Bir Türk'ten Ne Kadar Fazla?

Alman Bild Gazetesi, 2016 yılında yaptırdığı bir araştırma kapsamında dünyadaki tüm ülkelerin ortalama IQ seviyelerini yayınladı. En yüksek IQ seviyesine sahip ülke 106 ile Güney Kore, en düşük IQ seviyesine sahip ülkeler ise 64 ile Kamerun ve Mozambik olarak açıklandı. Türkiye'nin ortalama IQ seviyesi ise 90...

Bakalım, senin IQ puanın ortalama bir Türk'ten ne kadar fazla?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini söyler misin?

2. Şimdi de yaşını söyle bakalım.

3. Öyleyse kolay bir soruyla başlayalım. 2003 yılında Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye'yi temsil eden ve birinci olan sanatçımız kimdi?

4. Bir çiftçinin 17 koyunu vardı. Sürüde salgın hastalık oldu, dokuzu ağır hastalandı, diğerleri öldü. Çiftçinin kaç koyunu var?

5. Görselde bulunan soru işareti yerine hangi sayı gelmelidir?

5. Görselde bulunan soru işareti yerine hangi sayı gelmelidir?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki kaç ilimizin sonunda şehir kelimesi vardır?

6. Peki kaç ilimizin sonunda şehir kelimesi vardır?

7. Peki hangi şekil diğerlerinden daha farklıdır?

8. Evetttt, son sorumuza da geldik. Söyle bakalım, en çok paraya mı yoksa zekaya mı ihtiyacın var?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

IQ puanın ortalama bir Türk'ten %60 daha fazla, zekisin harcanıyorsun!

IQ puanın ortalama bir Türk'ten %60 daha fazla, zekisin harcanıyorsun!

Ortalama bir Türk'ün IQ puanı 90 iken senin IQ puanın tam olarak 144! Çoklu zeka türüne sahipsin. Analitik zekanın çok yüksek olmasıyla birlikte olayları çok iyi analiz eder, etrafındaki olayları çok iyi gözlemler ve her zaman mantıkçı düşünürsün. Gerek sözel gerek mantıksal gerek sayısal gerek bedensel zekan ile insanları her zaman etkilemeyi başaran bir insansın açıkcası. İçindeki merak duygusu sayesinde öğrenmeye her zaman açıksın. Bir defa duyduğun ya da gördüğün şeyi hiçbir zaman unutmuyorsun. Hafızan o kadar güçlü ki bunu her alanda kullanabilirsin. EQ zekanın yüksek olmasıyla da probleme değil her zaman çözüme odaklanırsın. Empati yeteneğin de inanılmaz gelişmiş durumda. Tüm bu özelliklerin sayesinde otalama bir Türk'ten fazla fazla zekisin çünkü IQ puanın 144!

IQ puanın ortalama bir Türk'ten %50 daha fazla!

IQ puanın ortalama bir Türk'ten %50 daha fazla!

Ortalama bir Türk'ün IQ puanı 90 iken senin IQ puanın tam olarak 135! Sendeki bu zeka Türkiye'nin sadece %10'luk kısmında var. Sen o kısımda olan nadir kişilerdensin. Zihninle çözemeyeceğin hiçbir şey yok. Öylesine keskin bir zekaya sahipsin ki, en zor soruları bile mantığınla tek seferde çözebiliyorsun. IQ zekan ve EQ zekan arasındaki dengeyi de o kadar iyi kuruyorsun ki, analitik düşünce gücün ve duygularınla ortaya mükemmel işler çıkarabiliyorsun. Sen resmen keşfedilmemiş bir cevhersin. Söylenenleri tek seferde algılıyor, direkt olayları çözüme kavuşturuyorsun. Gerek matematik gerek coğrafya gerek görsel sorularda çok iyisin. Valla zihnin tıkır tıkır çalışıyor. Pratik zekanla en zor şeylerin bile üstesinden gelebiliyorsun.Tüm bu yeteneklerin senin ortalama Türk IQ puanından çok yüksek olmana sebep. Bunu çok iyi kullanmalısın!

IQ puanın ortalama bir Türk'ten %20 daha fazla!

IQ puanın ortalama bir Türk'ten %20 daha fazla!

Ortalama bir Türk'ün IQ puanı 90 iken senin IQ puanın tam olarak 108! Sendeki bu zeka bizde olsa da kullanabilsek. Zıpır gibisin girdiği her ortamda kendini zekan ile göstermeyi çok iyi biliyorsun. Etrafındaki her şeyin bir çözümü olduğuna inanıyor, analitik zekanı kullanarak çözüm odaklı düşünüyorsun. Bu yüzden de bütün olayların üstesinde çok kolay bir şekilde gelebiliyorsun. Yeteneklerinin farkındasın ve hangi yönde kendini göstermen gerektiğini çok iyi biliyorsun. Pratik zekan sayesinde de zamanını çok iyi kullanıyorsun. Gerek insan ilişkilerinde gerek girdiğin sınavlarda gerek işinde çok iyisin. Kendinin farkındasın, zekanı kendi alanının dışına çıkarak geliştirmete çalışıyorsun. Farklı alanlara yönelerek zihnini genişletiyorsun. Meraklı oluşun, her şeyin nedenine inmen hafızanı oldukça güçlü kılıyor. Bir Türk olarak fazlasına sahipsin. IQ puanının 108 olmasıyla ortalama Türk insanından daha fazla zekisin!

IQ puanın ortalama bir Türk kadar!

IQ puanın ortalama bir Türk kadar!

Senin IQ puanın da ortalama bir Türk kadar yani 90! Bir Türk kadar pratik zekalı insansın. Olayların üstesinden gelmek biraz zorlasa da tuttuğunu koparabiliyorsun. Üniversiteler bitirip doktoralar yapmış insanlara göre en önemli üstünlüğün bu. Onlar kafalarında birçok formülle hareket ederken sen pratik zekan sayesinde en zor soruları ustaca çözebiliyor, herkesi şaşırtıyorsun. Hayatın her alanında aklını kullanarak kendince bir şeyler üretebiliyorsun. Türk insanı üretkendir. Pratik zekasıyla üretemeyeceği hiçbir şey yoktur. Sen de tıpkı böylesin. Eğer bu zekanı kullanırsan ileride çok daha iyi yerlere gelirsin. Kafan ticarete o kadar iyi çalışıyor ki bunu paraya çevirmek senin uzmanlık alanın. Bunu çok iyi kullanıyorsun, işte buna pratik zeka derler!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1836
534
491
380
173
124
66
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
arda soylu

bu gün de kendimizi şımarttık çok şükür.

IQ testini yapan arkadaşın IQ Eksikliği var galiba "3. Öyleyse kolay bir soruyla başlayalım. 2003 yılında Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye'yi temsil ede... Devamını Gör

Sumeyye Moran

İnsanların gördüğü ya da duyduğu şeyleri hatırlaması bir IQ sorusudur. Eğer bunu herhangi bir yerde gördüysen hatırlamalısın. Çünkü IQ'su yüksek insanlar gör... Devamını Gör

theIdeologie

144 IQ olsaydık 9 yaşında üniversite bitirmiştik. Geç bunları.

Bahadır Kabil

:) 👍 nedesinler kanka paralazım adamlara