Görüş Bildir
Haberler
iPhone 6S Kuyruğuna 'Robotunu' Soktu

iPhone 6S Kuyruğuna 'Robotunu' Soktu

Hande öçalan
24.09.2015 - 18:31 Son Güncelleme: 25.09.2015 - 09:53

Avustralya'da bir Apple ürünleri tutkunu, yeni çıkacak iPhone 6s telefonun ilk sahiplerinden biri olmak için sıraya ev yapımı 'robotunu' soktu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Lucy Kelly'nin robotu, 'ginger' olarak da bilinen bir Segway aracın üzerine konan iPad'den oluşuyor. Kelly robotu sayesinde hem işine gücüne devam ediyor, hem de ön sıradaki yerini kaybetmiyor.

Robot, Mağaza Açılana Kadar Bekleyecek

Robot, Mağaza Açılana Kadar Bekleyecek

Bir pazarlama şirketinde çalışan Lucy Kelly, ofisinde bu robotlardan altı adet bulunduğunu söyledi. Kelly 'Bu robotları her alanda yeni teknolojileri sergilemek için kullanıyoruz. Teknolojinin geleceğinin ne olduğu konusunda iyi bir gösteri oluyor.' dedi.

Kelly, Apple mağazası Cuma sabahı açılana kadar robotunu sırada bekletmeyi düşünüyor. Sonra da robotla birlikte mağazaya girip, yeni telefonunu alabilmeyi umuyor. Apple ürünlerini ilk alanlardan olmak isteyenler günlerce kamp kuruyor.

Kuyrukta Birinci Sırada

Kuyrukta Birinci Sırada

Kelly 'iPhone 6s'i ilk alanlardan biri olmak istedim ama tabii işim nedeniyle iki gün bir cep telefonu için kuyrukta bekleyemem. Patronum da 'Robotu gönder, böylece hem işini yapar hem de sırada beklemiş olursun' dedi' diye konuştu.

Sidney'deki kuyrukta birinci sırada olan Apple tutkunu, iki haftadır beklediğini söylüyor.

Apple Kuyrukları Artık Bir Gelenek

Apple Kuyrukları Artık Bir Gelenek

Apple'ın yeni ürünleri ilk çıktığında dünya genelinde mağazalar önünde uzun kuyruklar oluşuyor. Birçok kişi yeni cihazları ilk alanlardan olmak için birkaç gece kamp kuruyor.

Apple'ın iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modelleri yarın satışa çıkacak. Saat farkı nedeniyle Avusturya yeni cihazların ilk satılacağı yerlerden biri olacak.

BBC Türkçe

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0