Görüş Bildir
Haberler
iPhone 6 ve iPhone 6 Plus Ekranları Çizilme Sorunuyla Karşı Karşıya

iPhone 6 ve iPhone 6 Plus Ekranları Çizilme Sorunuyla Karşı Karşıya

Teknoloji Haberleri
27.11.2014 - 22:00 Son Güncelleme: 28.11.2014 - 10:40
techkafa.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

Çıktığı günden beri büyük ilgi gören iPhone 6 ve tablet modeli iPhone 6 Plus'ın başı sorunlardan kurtulmuyor. Önce iPhone 6 Plus’ın bükülmesi ile başlayan daha sonra da bellek modülü problemi ile uğraşan cihazın şimdiki derdi ise çizilen ekranlar .

Apple Destek Topluluğu forumlarında açılan bir konu altında iPhone 6 ve Plus ekranlarının olduka kolay çizildiğini söylüyordu. Konu altında kısa sürede 626 yanıt yazıldı ve büyük kısmı aynı problemlerden bahsediyor . Bu çizikler özellikle kenar kısımlarında oluşuyor.

iPhone 6 ve iPhone 6 Plus yeni tasarım ile birlikte safir ekran kullanımına başlayarak ekran çizilmelerinin önüne geçmeyi planlıyordu. Fakat fiyatın yükselmesi sebebiyle bu fikirden vazgeçildi ve güçlendirilmiş Ion-X ekran kullanıldı.

Şikayetlere göre kullanıcılar çizilmelerin, Apple ‘ın iki modelde de ekranları tekrar tasarlaması ve çerçeveler üzerinde oynama yapmasını sebebiyle kaynaklandığını düşünüyor. Apple bu sorunu yaşayan kullanıcılarının telefonlarını değiştiriyor veya tamir ediyor. Bazı bölgelerdeki kullanıcılar ise Apple ‘ın herhangi bir şekilde kendilerine yardımcı olmadığından yakınıyor. Bakalım Apple bu problemi nasıl çözecek.

Kaynak: http://techkafa.com/iphone-6-ve-plus-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0