Görüş Bildir
Haberler
İphone 14 Ne Zaman Çıkacak? İphone 14 Fiyatı Ne Kadar Olacak? Apple İphone 14'ün Yeni Özellikleri Neler?

İphone 14 Ne Zaman Çıkacak? İphone 14 Fiyatı Ne Kadar Olacak? Apple İphone 14'ün Yeni Özellikleri Neler?

Ömer ÖNDER
19.04.2022 - 17:08

Teknoloji dünyasına yön veren en büyük markalardan birisi olan Apple'ın telefon serisi olan İphone her yeni modelinde kullanıcılara sunduğu özellikler ile teknoloji severlerin merakla beklediği telefon modellerinden. Apple'ın İphone 13 modelinden sonra heyecanla beklenilen İphone 14 modeline ait çıkış tarihi belli oldu. Modele ait ilk fotoğrafların internete sızdırılmasının ardından kullanıcılar İphone 14 ne zaman çıkacak sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki İphone 14 ne zaman çıkacak? İphone 14'ü fiyatı ne kadar olacak? İşte İphone 14 hakkında merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Milyonlarca Apple kullanıcısı İphone'un yeni modellerini takip ediliyor ve ilk çıktığı zaman almak istiyor. Çıkarttığı her yeni modelde yeni özellileri ile ürünlerini geliştiren Apple'ın son modeli olacak İphone 14 kullanıcılarda beklenti oluşturuyor. İnternete modelle ilgili görsellerin sızdırılmasının ardınan kullanıcılar yeni modelin ne zaman çıkacağını araştırmaya başladı. Peki İphone 14 ne zaman çıkacak?

İphone 14 Ne Zaman Çıkacak?

İphone 14 Ne Zaman Çıkacak?

Her yıl olduğu gibi yeni modeli heyecala beklenilen İphone'un 14. serisinin 2022 yılı içerisinde hangi ayda çıkacağı hakkında biligler geliyor. Kesin olmamakla birlikte Apple'ın yeni İphone modelini Eylül veya Ekim ayları arasında çıkarması bekleniyor.

İphone 14 Fiyatı Ne Kadar Olacak?

İphone 14 Fiyatı Ne Kadar Olacak?

İphone 14 modeline ait net bir bilgi olamamasına rağmen fiyat konusunda yapılan tahminlerde yeni modelin 25 bin TL civarlarında çıkış yapması bekleniyor.

İphone 14'ün Yeni Özellikleri Neler?

İphone 14'ün Yeni Özellikleri Neler?

Yeni modelin İphone 13 modeline benzer özelliklere sahip olmasının yanı sıra kamera diziliminde farklılık, yeni geniş açı kamera lensi ve ön kısımda bulunan çentiğin kaldırılması bekleniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın