Görüş Bildir
Haberler
iOS 8.4'e İlgi Beklenenden Büyük

iOS 8.4'e İlgi Beklenenden Büyük

Onedio Medya
08.07.2015 - 18:53 Son Güncelleme: 08.07.2015 - 18:55
İçeriğin Devamı Aşağıda

iOS platformunun güncelleme konusunda oldukça başarılı olduğunu zaten biliyoruz. Güncellemeleri bölge bölge dağıtmak yerine tüm dünyada aynı anda yayınlayan Apple, bu sayede yeni versiyonlara geçişin hızını önemli ölçüde artırabiliyor. Açıklanan son rakamlar da yeni versiyonlara geçişin ne kadar hızlı olduğunu gösteriyor.

30 Haziran tarihinde yayınlanan ve üzerinden henüz çok fazla zaman geçmeyen iOS 8.4 işletim sisteminin yayılma oranı oldukça etkileyici görünüyor. 

Söylenenlere göre kullanıcıların yüzde 40’ı bu yeni güncellemeye geçişini yaptı bile. Bir diğer yandan iOS 9 betalarının da yayınlandığını ve kullanıcıların bir kısmının bu beta sürümlere yöneldiğini göz önüne alırsak beta sürümleri olmasa kullanım oranının çok daha artabileceği görülüyor. 

iOS kullanıcılarının yüzde 84’ünün iOS 8 sürümlerinde olduğu, yüzde 14’lük kesimin ise halen iOS 7‘de olduğu ifade ediliyor. Daha da eski sürümlerde olanlar ise yüzde 2’lik bir dilimi oluşturuyor. iOS 9’un bu zamana kadarki en popüler 3. iOS sürümü olduğu da söylenenler arasında.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0