Görüş Bildir
Haberler
İnsanların Hayatlarındaki Hiçbir Zaman Unutamayacağı 9 Dönüm Noktası

İnsanların Hayatlarındaki Hiçbir Zaman Unutamayacağı 9 Dönüm Noktası

Yapı Kredi
11.11.2021 - 10:36

1. İlk kez aileden ayrı bir eve çıktığı an

Hem ayaklarının artık yere daha sağlam bastığını hissedersin hem de büyüdüğünü… Elektrik faturasından kalorifer bakımına artık bir evin sorumlulukları senin üstündedir çünkü.

2. İlk kez öpücüğü kaptığı an

O büyülü anı unutmak mümkün mü? Belki bir sinema çıkışıydı belki bir yerde bir şeyler içerken yaşandı. Alelade bir an, bir hareketle hayatımız boyunca unutamadığımız bir ana dönüştü.

3. Sevdiği takımın maçını izlemeye ilk kez gittiği an

Biletler alınmış, formalar giyilmiş, atkılar kuşanılmış, çok sevdiğin takımla ilk buluşmana hazırsın. Çimenleri gördüğün an nefesin kesilir gibi oluyor ama sonra alışıyorsun. Tabii ki bırakamıyorsun, bu buluşmaların devamı geliyor.

4. Üniversiteye ilk adımını attığı an

Bambaşka insanlarla birlikte belki bambaşka bir şehirde hayatına yön vereceğin eğitim hayatına başlıyorsun. Kurulacak arkadaşlıklar, girilecek dersler, yapılacak market alışverişleri önündeki birkaç yılın konusunu oluşturuyor…

5. İlk kez maaşını aldığı an

Emeğinin karşılığını almanın nasıl bir his olduğunu sonunda anlarsın. Bir de ilk sefer hep fazla gelir de sevdiklerine bir şeyler almak istersin, için içine sığmaz. Sonrası kişisel harcamalar falan derken her ay başını gözlemeyle geçer tabii

6. Bir ömür boyu beraber yaşayacak olmanın heyecanıyla kalbini çarptıran hayatının aşkıyla evlendiği an

Aşkınızı resmiyete döküp muradınıza erdiğinize kuşkusuz hayatınızın en güzel günlerinden birini yaşıyorsunuz. Ve tabii ki o gün, hayatın en unutulmaz günlerinden biri oluyor.

7. Evladını ilk kez kucağına aldığı an

Hayatını tamamen değiştirecek o varlık sonunda kollarında… O sırada aklında hiçbir şekilde çıkacak masraflar, harcanacak paralar yoktu, sadece anın tadını çıkarıyordun.

8. Çocuğunun mezuniyetini gördüğü an

Bunun kadar gurur duyulan anlar azdır hayatta. Binbir güçlükle büyüttüğün evladının birey olup kendini geliştirmeye devam etmesi gözlerinin önünde gerçekleşir. Sanki bu anları görmek için yaşadığını hissedersin.

9. Yıllarca çalıştıktan sonra emekli olduğu an

Yıllar süren tüm rutinlerin değişir, artık zaman tamamen senindir ve senin için adeta yeni bir hayat başlıyordur…

Hayatımızın tüm dönüm noktalarında, tam 30 yıldır World vardı! World, 30. yılında da hayallerimizi gerçekleştirmeye devam ediyor!

Hayatımızın tüm dönüm noktalarında, tam 30 yıldır World vardı! World, 30. yılında da hayallerimizi gerçekleştirmeye devam ediyor!

World’ün 30. yaşına özel tek seferde yapacağınız harcamalarda her 30 TL için 1 çekiliş hakkı kazanın; 3 Jeep Renegade ve 30 iPhone 12 Pro hediyelerinden birini kazanma şansı yakalayın! Üstelik yüzlerce Worldpuan kazanabileceğiniz kampanyalar da World Mobil'de sizi bekliyor!

Siz de World Mobil'e girin, Vadaa'lardan fırsat beğenin.