Görüş Bildir
Haberler
İnsanlarda Hangi Enerji Kaynağı Gibi Etki Bırakıyorsun?

İnsanlarda Hangi Enerji Kaynağı Gibi Etki Bırakıyorsun?

Begüm
29.06.2021 - 18:00

Çok merak ediyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle tam da şu anda nerede olmak istediğini seçer misin?

2. Aşk mı, para mı, başarı mı?

3. Seni tanımlayan mevsim hangisi?

4. Seni tanımlayan en iyi sıfat hangisi?

5. Yeni biriyle tanışma konusunda nasılsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sır tutma konusunda ne kadar iyisin?

7. Peki çevrende hangi burç grubu ile çok iyi anlaşabiliyorsun?

8. Arkadaşlarına karşı nasıl bir tavır takınıyorsun?

Sen çevrendekileri ısıtan büyük bir enerjisin: Güneş!

Senin gibi her işe koşan, her şeye yardımcı olan ve sevecen, anaç ve sevgi dolu biri tabii ki güneş enerjisi olurdu! Hem tasarruflu, hem çok güçlü hem de her şeye yetebilen! Tanıştığın her insanda yaşam enerjisi bırakıyorsun ve onların da seninle birlikte güçlenmesini sağlıyorsun çünkü sen de güneş gibisin, parıldıyor ve etrafını da parlatıyorsun.

An, hızlı ve çarpıcı: Jeotermal!

Evet sen kiminle tanışırsan tanış hep çarpıcı bir etki bırakıyorsun tıpkı jeotermal enerji gibi! Bir anda parlamaların da etrafını biraz korkutuyor ama seni tanıdıkça aslında ne kadar iyi olduklarını görüyorlar. Sen genelde herkese karşı mesafelisin ama yine de biriyle tanıştığında o kişinin içine o enerjiyi veriyor ve harekete geçmesini sağlıyorsun. Senin olayın bu, insanları harekete geçirmek ve var olduklarını hissetmelerini sağlamak!

Rahatlatıcı, huzur verici ve biraz da soğuk: Rüzgar!

Sen tanıştığın her insanda aşırı hoş ve rahatlatıcı bir enerji bırakıyorsun, öylece sanki üstlerinden esip geçiyorsun tıpkı bir rüzgar gibi. Seninle tanışan ve çevrende yer alan insanlar seninle akışta olmayı seviyorlar. Onları tamamlıyor ve rahatlatıyorsun. Aslında sen içinden geldiği gibi yaşıyorsun ama hareketlerin, düşüncelerin ve davranışların o kadar uyumlu ki etkilenmemek elde değil! İşte sen de çevrendeki herkesi böyle etkin altına alıyorsun, güçlü ama insanı rahatlatan bir rüzgar gibi!

Biraz hırçın, dengesiz ama kuvvetli: Dalga!

Çevrendeki herkesi etkin altına alabiliyorsun hem de oldukça hızlı ve çabuk tıpkı bir dalga gibi! Ama zaman zaman ani çıkışların, kararsızlıkların ve dengesizliği karşındaki kişileri korkutabiliyor. Yine de seni bildikleri ve tanıdıkları hatta güvendikleri için kendilerini genellikle sana bırakıyorlar. Seninle birlikte olmaktan hoşlanmayan yok çünkü onlara ihtiyaçları olan enerjiyi veriyorsun. Aşırı keyifli, heyecan dolu ve maceracısın!

Daha sürdürülebilir bir yaşam, daha güzel yarınlar ve güzel ülkem doğa bize emanet!

Daha sürdürülebilir bir yaşam, daha güzel yarınlar ve güzel ülkem doğa bize emanet!

Ülker olarak, “Önce Ülkem, sonra Ülker” ilkesiyle “Güzel Ülkem Doğa Bize Emanet” diyoruz ve sürdürülebilirlik konusunu önemsiyoruz!

#GüzelÜlkem #DoğaBizeEmanet

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
165
83
26
13
11
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Sen çevrendekileri ısıtan büyük bir enerjisin Güneş

napacan be

Çevrendeki herkesi etkin altına alabiliyorsun hem de oldukça hızlı ve çabuk tıpkı bir dalga gibi! Ama zaman zaman ani çıkışların, kararsızlıkların ve dengesi... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Rahatlatıcı, huzur verici ve biraz da soğuk: Rüzgar! Sen tanıştığın her insanda aşırı hoş ve rahatlatıcı bir enerji bırakıyorsun, öylece sanki üstlerinden e... Devamını Gör