Görüş Bildir
Haberler
İnsanlar Senin Arkandan Hangi Gıybetleri Yapıyorlar?

İnsanlar Senin Arkandan Hangi Gıybetleri Yapıyorlar?

Yung Boş Ada
27.09.2015 - 00:54

İnsanlar hiiiç susmaz, sürekli bir gıybet kazanıdır döner durur. Torba da değil ağızları, büzemezsin. Ama en azından senin hakkında ne dediklerini öğrenebilirsin. Hadi hemen bu testi çöz ve senin arkandan yapılan gıybeti öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak, seni çoğunlukla bu mekanlardan hangisinde buluruz?

2. Diyelim ki en yakın arkadaşın sevgilisi tarafından terk edildi. Ona söyleyeceğin ilk şey ne olacak?

3. Peki senin en büyük hayalin ne?

4. Milyoner, para demişken: Büyük ikramiyeyi kazandın diyelim, ilk olarak ne yapacaksın?

5. Şimdi baya özel bir soruda sıra: Birisiyle sırf parası için evlenir misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Arkadaşların seni bu akşam için büyük bir partiye davet ediyorlar. Ne dersin?

7. Diyelim ki akşam özel bir randevun vardı, fakat son dakikada iptal oldu! Ne yaparsın bu durumda?

8. Son olarak da bu testin üstüne bir şarkı açacak olsan bu şarkının türü ne olurdu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Gevezeymişsin!

Gevezeymişsin!

İnsanlar senin arkandan ne kadar geveze ve gürültücü olduğunu söylüyorlar. Sen konuşurken sürekli 'iki saniye bir sussa da kafa dinlesek' diyorlar. Fakat ne yapabilirsin, konuşmayı çok seviyorsun, susup oturmak istemiyorsun. Sürekli bir şeyler hakkında yorum yapmak ve fikirlerini beyan etmek istiyorsun. Kim ne derse desin, kilit vuramazlar senin ağzına!

Gerginmişsin!

Gerginmişsin!

İnsanlar senin arkandan sürekli çok gergin olduğunu, hatta sanki sırtında bir hedef tahtasıyla dolaşıyor gibi davrandığını söylüyorlar! Haksız da sayılmazlar aslına, çünkü sen gerçekten haftanın 8 günü gergin ve streslisin! Çünkü hayatı çok fazla ciddiye alıyorsun; tamam hayatı ciddiye almak lazım ama HER ŞEYİ de değil yani. Mesela giydiğin çoraplar pantolonuna uymadı diye dünyanın sonu gelmez? Neyse, dememiz o ki biraz frenle şu stresini, akışına bırakmayı öğren bazı şeyleri.

Çapkınmışsın!

Çapkınmışsın!

Bir ortamda adın geçti mi insanlar iki çift laf etmeden duramıyorlar resmen! Sürekli senin özel hayatından bahsedip duruyorlar. Neden biliyor musun? Çünkü seni inanılmaz kıskanıyorlar. Onlar yapamıyor, onlar o insanları elde edemiyor, bu kadar çok kişi onların peşinde koşmuyor. Ee çekememezlik ve kıskançlık da elbette bu dedikoduları doğuruyor. Boş ver sen onları, hayat sana güzel be kardeşim!

Ana kuzusuymuşsun!

Ana kuzusuymuşsun!

Evet maalesef insanlar senin arkandan 'ana kuzusu' diyor. Çünkü gerçekten de öylesin. Resmen bütün kurallara uymak, tüm dünyaya örnek teşkil etmek ve her ebeveynin hayalindeki evlat olmak için gelmişsin dünyaya. Fakat bu kadar da düzgün olmak zorunda değilsin be kardeşim, birazcık yaramazlık yapmaktan kimseye zarar gelmez!

Ukalaymışsın!

Ukalaymışsın!

İnsanlar senin arkandan sürekli ne kadar ukala olduğunu söylüyorlar. Her konu hakkında yorum yapıp herkese laf yetiştirdiğini, sürekli bilmişlik tasladığını düşünüyorlar. Fakat ne yapabilirsin, okumayı araştırmayı çok seviyorsun ve öz güveni oldukça yüksek bir insansın. Bildiğin bir konuyla alakalı sohbet başlayınca da kendini tutamıyorsun. Onlar o şekilde yorumluyorsa diyecek hiçbir şey yok!

Kendini beğenmişsin!

Kendini beğenmişsin!

İnsanlar senin arkandan sürekli ne kadar kendini beğenmiş ve gösteriş meraklısı biri olduğunu söylüyorlar. Onlara göre dış görünüşüne gerektiğinden fazla önem verdiğini ve her fırsatta ne kadar muhteşem biri olduğundan bahsettiğini ve bunun çok rahatsız edici olduğunu söylüyorlar. Fakat ne yapabilirsin, hoş görünmeyi seviyorsun ve bunu başkalarının aksine aslında kendin için yapıyorsun. Onlar ne derse desin, sen kendini biliyorsun ya o yeter!

Kontrol manyağıymışsın!

theotherhubby.files.wordpress.com

İnsanlar senin arkandan sürekli tam bir kontrol manyağı olduğunu söyleyip duruyorlar. Onlara göre etrafındaki her şeyi ve hatta herkesi kontrol etmeye çalışıyorsun. İstediğin gibi davranmayan herkesi cezalandırıyorsun hatta. Pek de haksız sayılmayabilirler, ama abartıyorlar. Evet her şeyi kontrol etmek istiyorsun, çünkü her şeyin mükemmel gitmesini istiyorsun. Fakat sana bir şey söyleyelim mi, sen kontrol etsen de etmesen de her şey bir şekilde olacağına varır zaten. Sen kendini boşu boşuna hırpalıyorsun yani! Bu kadar stresle sen erken yaşlanırsın bak, bizden söylemesi!

Sıradanmışsın!

Sıradanmışsın!

İnsanlar senin arkandan sürekli ne kadar sıradan ve basit biri olduğundan bahsediyorlar. Onlara göre kendine özgü bir tarzın bile yokmuş, son derece klasik ve sıkıcı bir insanmışsın. Fakat sadelikten ve klasiklikten gelen bir tarz olduğunu bilmiyorlar galiba. Ayrıca herkesin ekstrem istekleri veya yetenekleri olacak diye bir şey yok ya, sen de böylesin işte. Kim ne derse desin, sen kendinle mutlusun. Başka söze gerek yok! ;)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1388
1330
450
314
278
237
156