Görüş Bildir
Haberler
İmkansızın Olmadığı Mahalleden Çıktılar! Her Biri Bağımlılık Yaratacak Dudullu Postası Karakterleri

İmkansızın Olmadığı Mahalleden Çıktılar! Her Biri Bağımlılık Yaratacak Dudullu Postası Karakterleri

Hazal Odenli
09.02.2018 - 00:46

Dudullu Postası Penguen dergisinde bir köşeydi ve fenomen oldu. Büyüdü büyüdü ve bir diziye dönüştü, hem de Onur Ünlü'nün ellerinde. Ve bu dizide de Onur Ünlü'nün önceki işlerinde olduğu gibi kendi başlarına birer fenomen olabilecek karakterler var, gelin onları tanıyalım:

Güzide gazeteci Asım Velioğlu

Güzide gazeteci Asım Velioğlu

'Köşem var, yazıyorum!' diyordu ama basına saldırı, köşesini elinden aldılar!

Çalıştığı gazete tarafından halka yakın olmadığı söylenerek kovulduğundan beri halkla bütünleşmek için çabalayan Asım'ın yolu Dudullu'ya düştü. Dudullu insanının arasında bir monşer, yerel gazete çıkararak mahallelinin dertlerine ses olacak.

Asım Velioğlu karakterini Güven Kıraç canlandırıyor.

İmkansız aşkların adamı Tayfur

İmkansız aşkların adamı Tayfur

Isparta'da 6 yıl süren zorlu matbaacılık eğitiminden sonra memleketi Dudullu'ya geri döndü, geri dönmesinin en büyük sebebi tabii ki aşkı Melis'ti. Fakat şöyle bir sıkıntı var ki, mezun olduktan sonra Melis'in babasının karşısına çıkmaya niyetlenen Tayfur, Melis'in babasıyla birlikte 5 aile babasının daha bir halı saha maçı öncesi ortadan kaybolduğunu öğrendi. Ve yine sevdiği kızın gözüne girebilmek için bu gizemi çözmeye çalışanların arasına katıldı.

Tayfur karakterini Taner Ölmez canlandırıyor.

Babasının oğlu Eyüp

Babasının oğlu Eyüp

Ailenin babası kaybolunca ailenin reisi konumuna geçen ve o andan beri çok değişen Eyüp'ün en büyük korkusu bacısının götürülmesi! Güvenlik ve namus takıntılı Eyüp, dizinin en renkli karakterlerinden biri oldu bile.

Eyüp karakterini Bülent Şakrak canlandırıyor.

Ev kızı Melis

Ev kızı Melis

Abisi Eyüp tarafından evin içine hapsedilen Melis, bu baskıdan kurtulacağı günü bekliyor ve bunun için halı sahada kaybolan babasının eve dönmesi lazım. Bu arada söylediği şarkılarla youtuber olup çıkabilir başımıza!

Melis karakterini Hazar Ergüçlü canlandırıyor.

Sokakların çocuğu Cem

Sokakların çocuğu Cem

5 yaşındayken annesi çık sokakta oyna dediğinden beri sokaktan kopamayan bir tip Cem, kendi ifadesiyle 'böyle sempatik, bıyıklı, enerjik, tatlı bir çocuk.' Yapmadığı iş kalmadı ve artık o da bir Dudullu Postası muhabiri. Bir de imkansız aşka tutulmuş ki bu aşk onu çok üzecek gibi.

Cem karakterini Özgür Emre Yıldırım canlandırıyor.

İflah olmaz romantik Ersan

İflah olmaz romantik Ersan

Ersan sevdiği Nazlı ile evlilik hayalleri kuruyor ama bu işsizlikle ne mümkün. Atanamayan elektrikçi Ersan da Dudullu Postası muhabir kadrosuna katıldı. Evlenip ev alacak da taksitleri ödeyecek de, işi zor!

Ersan Karakterini Ahmet Rıfat Şungar canlandırıyor.

Cadde kızı Betül

Cadde kızı Betül

Cem'in aşık olduğu cadde kızı Betül, Cem'le tamamen ayrı dünyaların insanı. Ama onda da var bi ışık, bi bişeyler. Dans etmeden saniye duramayan Betül Cem karşısında bakalım nasıl hareketler sergileyecek!

Betül karakterini Aslı Bekiroğlu canlandırıyor.

Asım Bey'in uşağı Sebati

Asım Bey'in uşağı Sebati

Başlarda Asım Bey'i Dudullu yolculuğundan alıkoymak istese de bu mahalleye o da kapıldı. Mahallenin en tuhaf karakterlerinden biri olan Sebati'yi önümüzdeki bölümlerde bol bol istirham ederken göreceğiz gibi.

Uşak Sebati karakterini Levent Tülek canlandırıyor.

...vee abilerin en güzeli Vasıf!

...vee abilerin en güzeli Vasıf!

Eee bir mahalle abisiz olmaz. Oldu muydu da Vasıf gibi, arabasının torpidosuyla birlikte çevresine hızır gibi yetişen bir abi gibi olmalı. Bir de mahalleliyi biraz fazla gaza getiriyor ama olsun.

Vasıf karakterini Erkan Can canlandırıyor.

Tüm bu renkli karakterleri ve bizden hikayeleriyle,

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
2
1
1
1
0
0