Görüş Bildir
Haberler
İlişkinin Hangi Aşamasında Olduğunu Söylüyoruz!

etiket İlişkinin Hangi Aşamasında Olduğunu Söylüyoruz!

Nsycl
15.09.2017 - 20:06

İlişkisi olmayanlar da çözebilir tabii bir kısıtlama yok ¯|_(ツ)_/¯

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetinle teste başlayalım.

2. Ne kadar zamandır birliktesiniz?

3. Hangi şık arkadaşlarınızı daha iyi açıklıyor?

4. Ne kadar sıklıkla tartışıyorsunuz?

5. Peki hangi taraf daha çok özür diliyor?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Samimi olarak cevap ver. Ne kadar uzun sürecek gibi duruyor?

7. Son olarak sevgilinin en iyi arkadaşlarından biri olduğunu rahatlıkta söyleyebilir misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

"Romantik" evre çıktı!

İlişkinin 5 evresinden ilki olan romantik evre çıktı sana! Yaratılış gereği aşık olmaya, sevmeye, sevilmeye ihtiyacı olan bünyemiz, sana heyecan veren birini bulunca böyle davranıyor işte! Birbirinizi tanımaya başladığınız bu dönem kesinlikle en güzel zamanlardan. Tadını çıkarıp doğal olmaya çalışmak senin için yeterli olacaktır.

"Güç Mücadelesi" evresi çıktı!

İlişkinin 5 evresinden ikincisi olan güç mücadelesi evresi biraz daha yorucu bir dönem. Artık canım cicim aylarını bir kenara bıraktığınız belli. Birbirinizi olduğunuz gibi kabullenip, buna alışmış olmanız da kesinlikle büyük bir adım. Ama şimdi ilişkinizin durumu, değiştirmek istenen özellikler, herkesin de okey olduğu bir noktada anlaşmak gibi şeylere bağlı. Bu evrenin sonunda her şey yerli yerine oturacak. Emin olabilirsin.

"İstikrar" evresi çıktı!

İlişkinin 5 evresinden üçüncüsü olan istikrar evresi çıktı sana! Anlaşmazlıklardan iki taraflı kazançlı çıkılmaya başlanınca, ikili problemler azalacak ve daha rayına oturmuş bir ilişki çıkmış olur. Bu dönemin en önemli değişkeni iki tarafından tek düze ve sıkıcı bireyler haline dönüşmemesi. Buna dikkat edilmeli.

"Sadakat" evresi çıktı!

İlişkinin 5 evresinden dördüncüsü olan sadakat evresi çıktı sana! Bu dönemde artık iki tarafın da insan olduğu, iki tarafın da iyi ve kötü tarafı olduğu iyice ilişkinin bir gerçeği haline dönmüştür. Artık partnerine 'Sana ihtiyacım yok, seni sen olduğun için seviyorum ve yanımda istiyorum. Senin hakkında her şeyi biliyorum ve bu bana yetiyor' diyebildiğin bir dönem kısaca. Tadını çıkar.

"Ortak yaratılış" evresi çıktı!

İlişkinin 5 evresinden sonuncusu olan ortak yaratılış evresi çıktı sana! Bu döneme giren bir ilişki artık dünyaya tek başına değil, bir takım olarak devam etme kararı almış demektir. Beraber bir hayat kurmanın iki tarafı da daha tatmin edeceği artık iyice gün yüzüne çıkmıştır. Ufukta evlilik mi var ne?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
683
331
162
100
72
61
53
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın