Görüş Bildir
Haberler
İlişkilerinde Hangi Pokemonsun?

etiket İlişkilerinde Hangi Pokemonsun?

Aşk meşk meselelerinde hangi pokemona benziyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başlıyoruz. Ekipten favori karakterini seç.

2. Pekiii... Bir pokemon olsan türün ne olurdu?

3. Doğuştan gelen bir yeteneğin olduğunu düşünüyor musun?

4. Sınav dönemlerine yaklaştık sayılır. Öğrenciyken derste tuttuğun notlara 5 üzerinden bir puan verebilir misin?

5. Bir ilişkide senin için bunlardan en önemlisi hangisidir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sonucu görebilmen için yaşını öğrenmemiz gerek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Pikachu!

Pikachu!

Verdiğin yanıtlara göre ilişkilerinde tam bir Pikachu'sun. Öncelikle sadakat senin için çok önemli. O yüzden gönlünü birine kaptırdın mı motton 'Pazara kadar değil mezara kadar.' oluyor. Sevdiğin kişiye sadık olduğun gibi ondan da aynı şekilde sadakat bekliyorsun. Ancak ufak bir sıkıntın var. O da değişimle aran pek iyi değil.

Charizard!

Charizard!

Verdiğin yanıtlara göre ilişkilerinde Charizard'a benziyorsun. Güçlüsün, istediğin an istediğin yeri alev alev yakabiliyorsun. İnsanları ikna edip onları çevrene katabiliyorsun ancak biraz bağlanma sorunu var sende. Birisine öyle kolay kolay bağlanmıyorsun. Dizginlerin başkasının elinde olması rahatsız ediyor. Bu belki ileride doğru kişiyle karşılaştığında değişebilir. Kim bilir?

Psyduck!

Psyduck!

Verdiğin yanıtlara göre ilişkilerinde senin ruh ikizin Psyduck. Kimsenin görmediği çok özel yeteneklerin var ama insanların bunu fark etmesine fırsat vermiyorsun. İlişkiler konusunda kafanda sürekli bir karmaşa var. Bazen elin ayağın boşalıyor. Ne yapacağını bilmiyorsun. Bu işlerde tecrübeli bir arkadaşa danışmanda fayda var sevgili Psyduck!

Jigglypuff!

Jigglypuff!

Verdiğin yanıtlara göre senin ilişkilerinde benzediğin Pokemon Jigglypuff. Hayata hep aydınlık taraftan bakman ilişkilerine de yansıyor. Her konuda olduğun gibi ilişkilerinde de iyimsersin. Sevdiğin kişiyi kalpli emojilere boğmak istiyorsun ama şunu da unutma. İlişki dediğin biraz heyecan ister. Hep aynı tonda şarkı okuyarak olmaz.

Bulbasaur!

Bulbasaur!

Verdiğin yanıtlara göre senin ilişkilerinde benzediğin Pokemon Bulbasaur. Aynı onun gibi ekmeğini taştan çıkarıyorsun, süratlisin, girişkensin ama şöyle bir dezavantajın var. Bunlarla uğraşırken bazen çevreni önemsemeyebiliyorsun. Tam bir aşk insanısın anlıyoruz ama çevremiz de önemli. Tamam mı?

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
482
229
134
117
52
39
27
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Zafer Gürsoy

psyduck çıktık ya la. pokemonların sabrisiydi bu :)

inci küpesiz kız

pikachu çıkması için elimden gelen her şeyi yaptım eve sarımsak astım tuvalete ters işedim gittim pikachu dövmesi yaptırdım gece yarısı olduğunda pikachu sen... Devamını Gör

jash jash

benim gibi sadakati seçmen yeterliydi halbüsü :D

Serdar Özatıcı

Charizard! Verdiğin yanıtlara göre ilişkilerinde Charizard'a benziyorsun. Güçlüsün, istediğin an istediğin yeri alev alev yakabiliyorsun. İnsanları ikna edi... Devamını Gör