Görüş Bildir
Haberler
Gerçekleşmesiyle İlişkiniz İçin "Tamam Biz Olmuşuz" Diyebileceğiniz 11 "Samimi" Durum

etiket Gerçekleşmesiyle İlişkiniz İçin "Tamam Biz Olmuşuz" Diyebileceğiniz 11 "Samimi" Durum

idioteque
10.01.2015 - 19:59 Son Güncelleme: 11.01.2015 - 01:29

Yeni bir ilişkiye başladığımızda, her yönümüzle süper olmaya çalışırız. Temizliğimize çok önem veririz, daima traş olup, bakımlı olmaya özen gösteririz. Aile, uzun vadeli planlar, büyük sırlar ve gün içerisinde ne yaptığımız gibi ilişkideki yakınlığı artırmaktan çok berbat edecek konuları tartışmaktan uzak dururuz.

Yukarıdakilerin hiçbiri, kazara kaçırdığımız bir gaz ya da traş etmeyi unuttuğumuz cinsel bölgemiz kadar samimiyet yaratmıyor.

Biz de insanız, ilişkinin başında sergilediğimiz o mükemmelliyetçi tavrı, ilişkinin her aşamasına tutturamayabiliyoruz. Ee, sonunda da o içimizde gizlediğimiz kötülükleri, tıpkı bir osuruk gibi salıveriyoruz bir yerden sonra.

İşte aşkın gerçekliğini anlayabileceğiniz olaylar..

Kaynak: http://elitedaily.com/dating/gross-wa...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Çok sık epilasyon yapmıyorsanız

1. Çok sık epilasyon yapmıyorsanız

Rahat bir ilişkinin güzelliği, birini etkilemek için değil, istediğin zaman epilasyon yapabilmektir!

E tabii ki, kendi hijyenimizi düşünerek de traş oluyoruz ama uzun kış ayları bazı hanımefendileri tembelliğe itebiliyor. Bir kızın isteyeceği en son şey, epilasyon için duşta daha fazla kalmaktır. 

Aynı zamanda, sırf bir ay epilasyon yapmadı diye kız arkadaşını bozan erkek de dallamalık yapmamalı.

2. Birbirinizin yanında rahatça osurabiliyorsanız

2. Birbirinizin yanında rahatça osurabiliyorsanız

Genelde kadınlar osurmuyormuş gibi davranırlar.. Uzun ilişkilerin ilk 6 ayı, erkek arkadaşlarını vücutlarındaki tek deliğin vajinaları ve ağızları olduğuna ikna etmeye çalışırlar. Ama bir kere yaşanırsa o olay, devamında ilişki rahata erecektir.

3. Kaka hakkında sonu gelmeyecek muhabbetlere girebiliyorsanız

3. Kaka hakkında sonu gelmeyecek muhabbetlere girebiliyorsanız

Kimse kaka yapmak hakkında konuşmayı sevmez. Bu tür konuları genellikle sağlığınızı düşünen annenizle, kabız olduysanız doktorla ya da çok yakın arkadaşlarınızla konuşursunuz.

Eğer ilişkide bağırsaklar ve onların dışa yansımaları konuşmaya başlandıysa, ilişkinin rahatlığında kademe atlanıyor demektir, bravo. Artık kaka hakkında ne isterseniz konuşabilirsiniz. Ayrıca, üstteki maddeyle birlikte bu madde kadınların da insan olduğunu, onların da bu tür gereksinimleri olduğunu hatırlatır bizlere.

4. Regl konuşmaları da hoş görülüyorsa

Bazen bu gerçekten gereklidir. Ortalama 5 gün süren adet dönemi boyunca, kadın bu dönemde çok daha fazla ağrı çeker. Bildiğiniz üzere, duygusal açıdan da çok hassastır. 

Belki ilişki esnasında odaklanamaz. Belki kontrolden çıkabilir. İlişki esnasında olabilir kanaması belki. Bu tür durumlarda, bu konuşma gerçekleşir.

5. Kapısı açık olarak tuvalete girebiliyorsanız

5. Kapısı açık olarak tuvalete girebiliyorsanız

Genelde yalnızlık için de verilen bir örnektir bu. Ama biz şimdi konumuza uyarlayalım. Diyelim ki, hayati bir mesele hakkında tartışıyorsunuz. Ne talihsizliktir ki, birinizden birinin çok çişi geldi. Bu mesele rafa mı kaldırılsın yani? Hayır, gidip tuvalet kapısı açık olarak işesin ve hayati mesele konuşulmaya devam etsin. Ya da örneğin, duşa gireceksiniz ve girmeden önce oturun, işeyin gitsin. İlk seferinde büyük ihtimalle partnerinizden izin alacaksınız ve o da, ''Hmm, iyi peki yap.' diyecek. 

Ama merak etmeyin, sonunda ikiniz de fayans seslerine alışacaksınız.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Beraber duş alırken, "banyoyu tuvalet olarak kullanmasına" izin verebiliyorsanız

Kadınlar daima ayakta işeme olayını hep tuhaf bulmuşlardır. Düşledikleri şey, partnerleriyle olabildiğince seksi bir duş alma sahnesidir. Bu iki durumu düşündüğünüzde, eğer size duşu tuvalet olarak kullanma şansı tanıyorsa, bu büyük bir olaydır.

Ama tabii, yapacaksanız da bir zahmet arkanızı dönün de bir şey görmesin. Ayrıca, lütfen deliği tutturduğunuzdan emin olun..

7. Uyandığındaki ağız kokusu sizi rahatsız etmiyorsa

7. Uyandığındaki ağız kokusu sizi rahatsız etmiyorsa

Yorucu veya alkollü geçen bir geceden sonra, uyandığınızda her iki tarafın ağzında da kekremsi bir koku hakim olacaktır. 'Ne yedim ben, bok mu yedim acaba?' diye düşünürken, partnerin ağzından gelen kokular da buna eklenince ortaya kokuşmuş bir durum çıkacaktır. Ama eğer artık bunu sorun etmiyorsanız, o koku size de normal bir koku gibi geliyorsa, ilişkinizin rahatlığının keyfini çıkarın.

8. Birbirinizin siyah noktaları ve sivilcelerini patlatabiliyorsanız

8. Birbirinizin siyah noktaları ve sivilcelerini patlatabiliyorsanız

Kadınlar, güzellikleri uğruna acı çekmekten kaçınmazlar. Suratlarındaki sivilce veya siyah noktayı kaybetmek isterler. Eğer olur da bir gün size sivilve patlatmayı teklif ederse, bilin ki bu size güvendiğini, kendini sizin ellerinize emanet ettiğini gösterir. Bu fırsatı kaçırmayın.

9. Hastalığınız öpüşmenize engel teşkil etmiyorsa

9. Hastalığınız öpüşmenize engel teşkil etmiyorsa

Partneriniz deli gibi öksürüyor. Ciğerlerindeki balgamı öksürüğünden anlıyorsunuz. Ama hiçbir şey sizi ona bakmaktan, kollamaktan alıkoyamaz, koymamalı. Bu fiziksel bir temas dahi olsa. 

Burnundan sümükler aksa da, gözlerinin altı şişse de, size sanki en güzel/yakışıklı olduğu günündeki gibi çekici gelecektir, gelmelidir. En azından böyle söylemeniz gerekir.

10. Kilo almak sorun olmuyorsa

10. Kilo almak sorun olmuyorsa

Her şeyin görüntüsüne takıldığımız şu dünyada, biz de en iyi bedenlere sahip olmak için didinip çabalıyoruz. Erkekler kas yapmak için proteinler alıyor, kadınlar durmadan havuç yiyor. Herkes bütün zamanını spor salonlarında geçiriyor. 

Bu stratejiler ilişki başında olabilir evet ama uzun ve derin bir aşka düştüyseniz, iyi görünmek için verdiğiniz çabanın yerini tembellik alabiliyor. İlişkiniz olduğunda, vücudunuzdaki değişimi siz de farketmişsinizdir. 

Ama bunun hiç bir önemi olmamalı. Siz onu hala ilk tanıştığınız gündeki gibi hatırlamalı, fazla kilolarıyla daha da bir fazla sevmelisiniz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Tüm bunlara rağmen, onu hala çekici buluyorsanız

11. Tüm bunlara rağmen, onu hala çekici buluyorsanız

Tamamdır, ilişkinizde rahat tavan yapmış demektir!

Kaka, regl, kilo almak, sivilceler... Artık hiçbir şey sizi ondan alıkoyamaz. 

Belki on dakika önce erkek arkadaşınız, atom bombası ayarında osurdu. Ve siz de hala onunla olmak için bekliyorsunuz.

Sanırım, gerçek aşk denilen şey bu olmalı...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
853
303
245
176
59
57
46