Görüş Bildir
Haberler
7 Maddede İlişkide Erkek Tipleri

7 Maddede İlişkide Erkek Tipleri

desinizyah
07.06.2014 - 18:15 Son Güncelleme: 09.06.2014 - 17:33

1. "Dert bende derman sende" diyemecek kadar dertli olduğuna inanan erkek.

Bu tip erkekler genellikle ergenliğinde metal veya rock müzik dinlemiş ya da hala dinleyen tiplerdir. Unutamadıkları eski sevgilileri vardır ve bu eski sevgilileriyle kötü bir ayrılık yaşamış ya da tam olarak ayrılamamış tiplerdir. Ebeveynlerinden birini kaybetmiş olmaları da muhtemeldir. Sen eğlenceli bir şeyler yapalım kafasındasındır ancak onların düşünmeleri gereken sorunları, çözmeleri gereken karmaşıklıkları, hiç olmadı 'yalnız kalmaları' gerekmektedir. Depresif olmayı pesimist düşünmeyi deli gibi seven yaşı kaç olursa olsun ergen hissiyatlarından kurtulamamış insanlardır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Pişmiş tavuktan daha beter durumda olduğuna inanan erkek.

Bu tipteki erkekler müzik olarak Cem Adrian ve Hayko Cepkin gibi daha farklı ve daha karanlık şarkıcıların müziklerni tercih ederler. 1. grubun seviye atlamış hali de diyebiliriz bu katagorideki erkekler için. Zira bunlar pesimistliğin üstüne bir de büyük ihtimal yengeç burcudurlar. Bunların derdi onlara göre daha çözümsüzdür ve hayatları boyunca şanssızlık onların yakalarını bırakmamıştır. Sürekli uzaklara dalma, en küçük detayda bile eski kötü günleri hatırlama eğilimindelerdir. Çocukluklarından kalma kötü bi tramva atlatmış olamaları da olasıdır. Onlardan iltifat ve benzeri güzel sözler duymak ya da bir sorununuz olduğunda ona içinizi dökebilmeniz hemen hemen imkansızdır zira dinlemezler. Bilmeniz gerekiyor ki onlar en şanssız ve en kötü modda olanlardır.

3. En zeki kendisinin olduğunu düşünen ve hiçbir zaman tatmin olmayan erkek.

Bu grup erkekler genellikle kova ya da balık burcudurlar. Sizi kesinlikle dinlemez, çok mantıklı düşündüğünüzü bildiğiniz konularda bile tamamen söylediğiniz tezi çürütme üzerine programlanmışlardır. Yanında olmanızı çok sallamazlar. onların istediği zaman gelmenizi, onlar istediği zaman konuşmanızı, onların izin verdiği kadar gülmenizi isterler. Çok zeki olmalarına rağmen eğer siz de baskın bir karakterseniz sinirinizden kudurursunuz çünkü asla sizin en iyi bildiğiniz konuda bile üste çıkmanıza izin vermezler. Bu gruptan iltifat duymanız olasıdır ancak onu bile ukala bir şekilde yapacaklardır.Örneğin: 'iyisin yaa, iyi duruyorsun benim yanımda.' gibi cümleler kullanırlar.

4. Çapkınım hovardayım diyen tekeşliliğe gelemeyen erkek.

Bu tip erkeklerle olmaz, hayatta olmaz. Ama eğer istediğiniz sadece takılmaksa bak işte olur o zaman. İkizler burcu olma ihtimalleri çok yüksek olan bu grup erkekler, yüksek ihtimal yetenekli ve zekidirler. Ancak çok çabuk sıkılırlar, aldatmaya meyilli ve zora gelemeyen tiplerdir. Canı sizi isterse arar, istediği olduktan sonra da bir bahaneyle yollarlar. İdol aldığı bir müzisyen, fotoğrafçı ya da yönetmen vardır ve bu insanlar hakkında konuşmaktan büyük zevk alırlar. Kendilerine aşıktırlar ve  bu nedenle size aşık olma ihtimalleri de son derece azdır. İyi bir sohbet, sanatsal aktiviteler ya da 'takılmak' isterseniz iyi bir seçenek olabilirler ancak düzenli bir ilişki söz konusu bile olamaz.

5. Dengesiz davranışlarıyla kızları çileden çıkaran erkek.

Aman tanrım! Uzaklaşın bu tiplerden. Gay ile maço arasında kalmış bu tip erkekler bazen insanın ağzını açık bırakır. Öyle bir cümle kurarlar ki ne diyeceğinizi bilemezsiniz. Mesela bir gün 'sen olmadan yaşayamam, hemen evlenelim' der sonra ki gün 'ya tatlım ben Ezgi'lerle dışarı çıkacağım' der. Uzun lafın kısası 'bu ne perhiz bu ne lahana turşusu' denilecek tiplerdir. Kaçarak uzaklaşın. 'Tiki' olma olasılıkları çok yüksektir. Kesinlikle aile babası olamayacak erkeklerdir. Düzenli, saygılı ve geleceğe dönük bir ilişki arıyorsanız hiç bulaşmayın zira bunların 10 fırın ekmek yiyip öyle gelmeleri gerekir.

6. Aşk erkeği, herkesin imrenerek baktığı ilişkiye sahip erkek.

Sıra geldi güzel örneklere. 'Seviyorum' diyen erkek bu lafı söylerken de gözlerinizin içine bakıyorsa tamamdır. Onunla aile kurulur, çocuk yapılır :) Nettirler ve çok fazla allayıp pullamadan direkt duygularını dile getirirler: 'Güzelsin, yakışmış, gidelim'. Dobra dobra içinden geçeni anlatan bu tipler net ve dürüst bir ilişki istiyorsanız tam aradığınız adamlardır. Abartmadan güler, kasmadan espri yapar ve uzatmadan iltifat ederler. Ancak riskli bir tarafları vardır, bu tiplere kesinlikle sizin de aynı duyguları hissetmeniz gerekir çünkü eğer ayrılırsanız o çok kötü bir moda girecektir. Eğer kendinizden eminseniz, yaşayacağınızı yaşamışsanız (ununuzu eleyip, eleğinizi astıysanız) tam size göredir. Sonra gelsin söz,nişan, düğün :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Dünyadaki ruh eşini bulduğuna inanan fazlasıyla aşık erkek.

Sanırım başlıktan anlaşılmıştır ki aradığınız odur. Bu erkekler çok değil hatta binde birdir. Evrende size düşeni bulduğunuz an ise şarta şurta gerek kalmadan kabul edeceğiniz, her özelliğini seveceğiniz, burcu ne olursa olsun hangi müziği dinlerse dinlesin bağlanacağınızdır. İlk gördüğünüz anda ne olduğunu anlamadan kalbinizin birden hızlı çarpmaya başlayacağı kişidir. Ona dokunduğunuz ilk an yukardaki hiç bir tipi hatırlamayacağınız, geçmişte olanlara üzülmeyeceğiniz ve sadece ömrünüzün sonuna kadar görmek isteyeceğinizdir. Ama 'ben şanssızımdır asla bulamayacağım onu' dediğinizi duyar gibiyim. Size şöyle bir hikaye anlatayım. Eski bir mitolojik inanışa göre yaratıcı insanları 4 kol, 4 bacak, 2 kafa ve sadece 1 kalpten yaratmıştır. Bir süre sonra bu 2 kafa anlaşamamış ve yaratıcı da bunun üzerine onları ayırıp başka başka yerlere yollamıştır. Fakat yaratıcı tek bir kalbi bölüp onları ayırdığı için bu iki ayrı beden yarım kalplerinin yardımıyla diğer yarılarını bulma gücündedir. Kimi insanlar diğer yarılarını daha çocukken bulurlar, kimileri ise çok çok sonra. Ama herkes elbette bulur diğer yarısını hiç merak etmeyin, ne zaman mı? İşte onu bilemiyorum ;)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
13
3
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ali Zinal Ali

7 numara tam benlik sanirim :)