İlçe Başkanı Görenlerin Aklını Alan Bıyıklarıyla İlgili Açıklama Yaptı
Huzur Partisi Karlıova ilçe başkanı Orhan Avcı, heybetli bıyıklarıyla gündemden düşmüyor. Pala bıyık tabirinin az kaldığı Avcı, çok konuşulan bıyıklarıyla ilgili açıklama yaptı. Orhan Avcı, “Yaklaşık 20 yıldır bıyıklarımı uzatıyorum. Herhangi bir ideolojik amacım yok, sadece kendime yakıştırdığım için bu şekilde kullanıyorum” dedi.
Huzur Partisi’nin ilçe başkanı Orhan Avcı, bıyıklarıyla gündemde.
Huzur Partisinin Bingöl Karlıova ilçe başkanı Orhan Avcı, heybetli bıyıklarıyla konuşuluyor.
Gündem olan bıyıklarıyla ilgili konuşan Avcı, “Yaklaşık 20 yıldır bıyıklarımı uzatıyorum. Herhangi bir ideolojik amacım yok, sadece kendime yakıştırdığım için bu şekilde kullanıyorum. Gündemi takip ediyorum, maalesef uzun bıyıklarla gündem olduk” dedi.
"Bıyıklarımı çekemeyen, kıskanan da var."
Orhan Avcı'nın açıklaması şöyle:
'Bakıyorum Almanya, Fransa, İtalya ve Çin gibi yerlerden bizi takip ediyorlar, bu da bizim ve ülkemiz için bir gurur vericidir. Ben ülkem, vatanım ve kendimle gurur duyuyorum.
İyi yorum yazan da var, bıyıklarımı çekemeyen, kıskanan da var.
Ben yapılan yorumları onların takdirine bırakıyorum. Çok güzel yorumlar yapan da var. Ne olursa olsun, ben ülkeme hizmet yapmak istiyorum.”
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!





Yorum Yazın