Görüş Bildir
Haberler
İfadesi Her Şeyi Aydınlatacak: 7. Kattan Düşen Sedefnur Çağlar Yoğun Bakımdan Çıktı

İfadesi Her Şeyi Aydınlatacak: 7. Kattan Düşen Sedefnur Çağlar Yoğun Bakımdan Çıktı

Batuhan
02.03.2022 - 09:35 Son Güncelleme: 02.03.2022 - 13:40

7. kattan şüpheli biçimde düşerek ağır yaralanan ve yaklaşık 2 aydır yoğun bakımda olan Sedefnur Çağlar, yoğun bakımdan çıkarılarak servise alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kocaeli Üniversitesi Mimarlık Fakültesi son sınıf öğrencisi Sedefnur Çağlar, 9 Ocak gecesi polis memuru olan erkek arkadaşı Ahmet Ata ile polis memuru O.Ç.’nin evine misafirliğe gitti. Burada 2 polis memuru ve E.Ş. isimli kadın ile alkol alan Sedefnur, sabah saatlerinde 7’nci kattaki dairenin balkonundan şüpheli şekilde düştü.

Yoğun bakımdaydı

Yoğun bakımdaydı

Ağır yaralanan Sedefnur, kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alındı. Soruşturma kapsamında polis memuru Ata ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan tutuklandı. E.Ş. ile O.Ç. ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Ata ifadesinde, polis arkadaşının evinde alkol alıp eğlendiklerini, kendisi uyurken Sedefnur’un cep telefonuna baktığını, aldatıldığını anlayınca tepki gösterdiğini, hızlıca balkona giderek, aşağı atladığını öne sürdü.

İfadesi çok önemli

İfadesi çok önemli

Vücudunda çok sayıda kırık olan, beyninde ödem oluşan Sedefnur yoğun bakımda uyutuldu. Sedefnur, beynindeki ödemin küçülmesinin ardından geçen hafta uyandırılmıştı. Önceki gün yoğun bakımdan çıkarılan Sedefnur kendisi için ayrılan odaya alındı.

Dudak okuma uzmanı görevlendirildi

Dudak okuma uzmanı görevlendirildi

Cumhuriyet Başsavcılığı, iddianameyi hazırlamak için Sedefnur’un ifade vermesini bekledi. Ancak, yoğun bakımda olması ve sonrasında Sedefnur’un konuşamaması nedeniyle iletişim kuracak uzmanlar görevlendirdi. Dudak okuma ve iletişim konusunda uzman olan görevliler, Sedefnur ve doktorlarla görüştü. Sedefnur ile yapılan ilk görüşmede sonuç elde edilemedi. Sedefnur sorulan sorulara cevap veremedi, bilincinin tam olarak yerinde olup olmadığı belirlenemedi. Uzmanlar, soruşturma kapsamında Sedefnur ile belli aralıklarla görüşme yapmaya devam edecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
45
30
16
8
5
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ziya Akbaş

Masum(!) polisimiz mahkemede kıza mesleki yalanlar atar, cezasına iyi hal eklenir, bir de hava direnci hesaplanırsa (temsili saçma hakim kararları) paşamızın... Devamını Gör

favilla favilla

Oha, yedinci kattan dus ve sağ kal gerçek bir mucize , inşallah bilinci de açılır ve kimseye muhtaç olmadan yaşamını idame ettirecek seviyeye gelir zamanla. ... Devamını Gör

o yorum yapılacak

Dualarımız seninle sedef hem seninle hem de tüm hastalarla acil şifalar diliyorum ve sana bunu yapanların yanına kar kalmasın yaptıkları.