Görüş Bildir
Haberler
İddianame Hazır: Mersin'de Çocuğu Tokatlayan Saldırgana 6 Yıla Kadar Hapis İstemi

İddianame Hazır: Mersin'de Çocuğu Tokatlayan Saldırgana 6 Yıla Kadar Hapis İstemi

Mersin’de bir çocuğun ve annesinin darp edilmesine ilişkin soruşturma tamamlandı. Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı’nın hazırladığı iddianame ile zanlı Nadir Kızılbulut hakkında dört ayrı suçtan 6 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6 Ekim’de meydana gelen olayda Nadir Kızılbulut adlı şahıs çıkan bir tartışmaya müdahale ederek 7 yaşındaki (Ürdün vatandaşı) Sedra el Haldi bir çocuğu gayet sert bir şekilde tokatlamış, yanındaki annesini de iterek darp etmişti.

O anlar kameraya böyle yansımıştı 🎥

Görüntülerin sosyal medyada yayımlanmasının ardından büyük tepki gören olaya ilişkin Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatmış ve soruşturma neticesinde Kızılbulut tutuklanmıştı.

4 ayrı suçtan dava açıldı

4 ayrı suçtan dava açıldı
İçeriğin Devamı Aşağıda

Hürriyet'ten Musa Kesler'in verdiği bilgiye göre, darp ettiği çocuğun ailesinin evinin camlarını kırdığı ve ‘sizi burada yaşatmayacağım’ diye bağırdığı da belirtilen Nadir Kızılbulut hakkında ‘mala zarar verme’, ‘çocuğa karşı basit yaralama’, ‘(anneye karşı) basit yaralama’ ve ‘tehdit’ suçlarından 6 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Dava Mersin Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
49
21
13
5
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Tut ski yan çek

Savcılara kalsa idam isteyecekler, üst sınırı 6 ay lan o suçun...

Sosyal denek

Show haber onedio twitter cübbe gitsin kessin cezayı mahkeme neymiş ki. Avukatım olayı izledim iddinameseki 4 suçtan 3 ü yok ama savcı gazınız alınsın diye h... Devamını Gör