Görüş Bildir
Haberler
İçindeki Kadını Ortaya Çıkar: Bu Test Seni En İyi Anlatan Kelimeyi Söylüyor!

İçindeki Kadını Ortaya Çıkar: Bu Test Seni En İyi Anlatan Kelimeyi Söylüyor!

Belki senin bile içinde bir yerlerde olduğunu bilmediğin o kadını anlatan, içindeki seni özgür bırakacak kelimeyi merak ediyor musun? O zaman çok doğru yerdesin!

1. Hadi başlayalım: Sabah uyandığında bu cümlelerden hangisini kurma ihtimalin daha yüksek?

2. Seni tanıyalım biraz da: Kendini bu dört temel elementten hangisine daha yakın hissediyorsun?

3. Her kadının gizli bir silahı vardır: Seninki hangisi?

4. Tarzını da merak ediyoruz aslında: Günlük tarzını bunlardan hangisi daha iyi tanımlar?

5. Müzik hayatımızın her yerinde yok mu? Şu an, tam olarak şu an bu şarkılardan hangisini dinlemek istersin?

6. Peki bu emojilerden hangisi seni daha iyi anlatıyor?

7. Eğer elinde olsaydı hangi yeteneğe sahip olmak isterdin?

8. Bir de şunu merak ediyoruz: Uyumadan önce en son yaptığın şey genelde ne oluyor?

Driver (Lider) !

Driver (Lider) !

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen tam bir lidersin: Hem de pratik bir lider! Ekip çalışmalarında zaten ekibin geri kalanının hep seni dinlediğini, arkadaş grubun içinde bir problem olduğunda hep sana geldiklerini fark etmişsindir. İşte bunun sebebi etrafına yaydığın o lider aurası! Bunu da kullandığın rujların renkleriyle çok iyi tamamlıyorsun, örneğin senin gibi lider ruhlu kadınlara nude tonların çok yakıştığını düşünüyoruz! Dahası pratiksin dedik, her türlü probleme son derece hızlı ve pratik çözümler bulur ve hiçbir sorunu çözümsüz bırakmazsın! İşte içindeki bu ruhu yansıtacağını düşündüğümüz harika bir haberimiz var sana: Maybelline New York Superstay Matte Ink Un-nude serisinin 'Driver' renginin tam da senin gibi güçlü kadınlar için tasarlandığını biliyor muydun? O zaman hadi hemen dene ve içindeki kadını ortaya çıkar! Buradan inceleyebilirsin :)

Poet (Şair) !

Poet (Şair) !

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla senin içinde gerçek bir şair yatıyor! Duygularının daima en derininden sana kendini hissettirdiğini, bazı günler rüzgarın tenine daha bir farklı değdiğini, yatmadan önce aklına gelenlerin çok daha ağır olduğunu fark etmişsindir. İşte bunların hepsinin nedeni içindeki o duygusal şair! Bu şairi kullandığın rujların renkleriyle dışarıya çok iyi yansıtıyorsun, örneğin senin gibi şair ruhlu kadınlara nude tonların çok yakıştığını düşünüyoruz! Dahası, sen hayata hepimizden çok daha farklı ve şairsel bir gözle bakıyorsun. İşte içindeki bu ruhu yansıtacağını düşündüğümüz harika bir haberimiz var sana: Maybelline New York Superstay Matte Ink Un-nude serisinin 'Poet' renginin tam da senin gibi derin kadınlar için tasarlandığını biliyor muydun? O zaman hadi hemen dene ve içindeki kadını ortaya çıkar! Buradan inceleyebilirsin :)

Seductress (Baştan Çıkarıcı) !

Seductress (Baştan Çıkarıcı) !

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen gerçekten inanılmaz büyüleyici bir kadınsın! Girdiğin ortamda herkesi anında etkisi altına alan bir auran var bir kere; bir bakışınla kimseye yaptıramayacağın bir şey yok resmen! Bunu da kullandığın rujların renkleriyle çok iyi yansıtıyorsun, örneğin senin gibi baştan çıkarıcı kadınlara nude tonların çok yakıştığını düşünüyoruz! Sen de bunun farkındasın ki bu durum öz güvenine yansımış ve seni tam anlamıyla durdurulamaz biri yapmış! İşte içindeki bu etkileyici kadını yansıtacağını düşündüğümüz harika bir haberimiz var sana: Maybelline New York Superstay Matte Ink Un-nude serisinin 'Seductress' renginin tam da senin gibi baştan çıkarıcı kadınlar için tasarlandığını biliyor muydun? O zaman hadi hemen dene ve içindeki kadını ortaya çıkar! Buradan inceleyebilirsin :)

Amazonian (Cesur) !

Amazonian (Cesur) !

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla senin içinde inanılmaz cesur bir kadın var! Bir kere sen kimsenin desteğine ihtiyaç duymadan daima kendi ayakları üstünde durmak isteyen bir kadınsın. Bunu da kullandığın rujların renkleriyle dışarıya daima gösteriyorsun, örneğin senin gibi cesur ruhlu kadınlara toprak tonlarının çok yakıştığını düşünüyoruz! Dahası, birine kendini muhtaç hissetmek veya birilerinden yardım istemek asla senlik bir hareket değil. Hayatında her şeyi kendi başına yapmak, tüm başarılarını kendi ellerinle kazanmak istiyorsun. İşte içindeki bu cesur kadını yansıtacağını düşündüğümüz harika bir haberimiz var sana: Maybelline New York Superstay Matte Ink Un-nude serisinin 'Amazonian' renginin tam da senin gibi kendi ayakları üstünde duran kadınlar için tasarlandığını biliyor muydun? O zaman hadi hemen dene ve içindeki kadını ortaya çıkar! Buradan inceleyebilirsin :)

Fighter (Savaşçı) !

Fighter (Savaşçı) !

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen hayatta her şeyi savaşarak elde eden muhteşem bir kadınsın. İçindeki bu kadını da kullandığın rujlarla daima dışarı vuruyorsun, örneğin senin gibi savaşçı ruhlu kadınlara toprak tonlarının çok yakıştığını düşünüyoruz! İnandığın ve sevdiğin şeyler uğruna savaşmaktan asla geri durmaz, daima hakkını ararsın. Kimsenin de sana veya başkalarına haksızlık yapmasına asla göz yummazsın. Daima sesini çıkarır ve içindeki o savaşçıyı konuşturursun! İşte içindeki bu savaşçı kadını yansıtacağını düşündüğümüz harika bir haberimiz var sana: Maybelline New York Superstay Matte Ink Un-nude serisinin 'Fighter' renginin tam da senin gibi güçlü kadınlar için tasarlandığını biliyor muydun? O zaman hadi hemen dene ve içindeki kadını ortaya çıkar! Buradan inceleyebilirsin :)

Ruler (Alfa) !

Ruler (Alfa) !

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen gerçek bir alfasın! Girdiğin her ortamda duruşunla içindeki o kraliçeyi daima gösterir, kimsenin seni hafife almasını istemezsin. Bunu da kullandığın rujların renkleriyle herkese gösterirsin, örneğin senin gibi lider ruhlu kadınlara da cesur tonların yakıştığını düşünüyoruz! Dahası, Kendi doğruların ve kuralların var senin; bunları çiğnemeye çalışanlar için hazırladığın harika cevapların da! Sana çökmek üzere olan bir ülkeyi bile verseler bir hafta içinde ondan harikalar yaratabilecek derecede güçlüsün sen! İşte içindeki bu alfa kadını yansıtacağını düşündüğümüz harika bir haberimiz var sana: Maybelline New York Superstay Matte Ink Un-nude serisinin 'Ruler' renginin tam da senin gibi güçlü kadınlar için tasarlandığını biliyor muydun? O zaman hadi hemen dene ve içindeki kadını ortaya çıkar! Buradan inceleyebilirsin :)

Huntress (Avcı) !

Huntress (Avcı) !

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla senin içinde son derece güçlü bir avcı var! Sen hak ettiğin hayatı dünyaya geldiğin ilk günden beri biliyor ve onu elde etmek için her şeyi yapıyorsun. Adeta seni o hayata götürecek her izin peşinden gidiyor, avlaman gereken her fırsatı avlıyorsun! Bunu yaparken de içindeki o kadını rujlarınla daima öne çıkarıyorsun, örneğin senin gibi avcı ruhlu kadınlara mor alt tonlu nude renklerin çok yakıştığını düşünüyoruz! Dahası, hayallerinden ve isteklerinden asla vazgeçmiyorsun. İşte içindeki bu avcı kadını yansıtacağını düşündüğümüz harika bir haberimiz var sana: Maybelline New York Superstay Matte Ink Un-nude serisinin 'Huntress' renginin tam da senin gibi güçlü kadınlar için tasarlandığını biliyor muydun? O zaman hadi hemen dene ve içindeki kadını ortaya çıkar! Buradan inceleyebilirsin :)

Visionary (Vizyoner) !

Visionary (Vizyoner) !

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen inanılmaz derecede ileri görüşlü ve zeki bir kadınsın! Resmen inanılmaz geniş bir vizyonun var senin. Hayatın değişimlerden ibaret olduğunun ve bu değişimlere ayak uyduramazsak eleneceğimiz gerçeğinin farkındasın. Bunu da kullandığın rujların renkleriyle herkese gösteriyorsun, örneğin senin gibi vizyoner kadınlara mor alt tonlu nude renklerin çok yakıştığını düşünüyoruz! Dahası, hayatının her alanında da bu felsefeye göre hareket ediyor, kendini hep yeniliyor hep geliştiriyorsun. Yerinde saymak asla sana göre değil yani! İşte içindeki bu zeki kadını yansıtacağını düşündüğümüz harika bir haberimiz var sana: Maybelline New York Superstay Matte Ink Un-nude serisinin 'Visionary' renginin tam da senin gibi ileri görüşlü kadınlar için tasarlandığını biliyor muydun? O zaman hadi hemen dene ve içindeki kadını ortaya çıkar! Buradan inceleyebilirsin :)

Philosopher (Düşünür) !

Philosopher (Düşünür) !

Bize verdiğin cevaplardan anladığımız kadarıyla sen görüp görebileceğimiz en derin kadınlardan birisin. Bunu da kullandığın rujların renkleriyle herkese gösteriyorsun, örneğin senin gibi derin ruhlu kadınlara mor alt tonlu nude renklerin çok yakıştığını düşünüyoruz! Dahası, aklında daima hayatı sorgulayan sorular, kimsenin cevabını bile bilmediği sorulara bulmaya çalıştığın cevaplar ve varlığına dair düşünceler var. 'İşte geldik, yaşıyoruz' kafasından çok 'Neden buradayım, amacım ne?' şeklinde bir felsefeyle hayatını yaşıyor ve hayatındaki en küçük ayrıntının bile bir anlamı olduğunu düşünüyorsun. İşte içindeki bu sorgulayan kadını yansıtacağını düşündüğümüz harika bir haberimiz var sana: Maybelline New York Superstay Matte Ink Un-nude serisinin 'Philosopher' renginin tam da senin gibi düşünür kadınlar için tasarlandığını biliyor muydun? O zaman hadi hemen dene ve içindeki kadını ortaya çıkar! Buradan inceleyebilirsin :)