Görüş Bildir
Haberler
İçimizi Isıtan Plaj Pozlarıyla Instagram'ı Yakan Ünlüler🔥

İçimizi Isıtan Plaj Pozlarıyla Instagram'ı Yakan Ünlüler🔥

Tam anlamıyla yaz geldiii! Herkes kendini sahillere attı. Pazar kahvaltılarında yediğimiz pişileri aklımıza getiren ve pişmanlığımızı sonuna kadar hissedeceğimiz plaj görüntüleriyle ünlüler içeriğimizde.👇

“Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hande Erçel

1. Hande Erçel

Hande Erçel mavi mayosu ile pozunu vermiş. Her ünlünün üzerinde görmemiz muhtemel olan, lüks marka mayonun birçok rengi de bulunuyor. Güneş gözlüğü, toplu saçı ve küçük detaylı kolyesi ile belli ki şıklığından plajda da ödün vermiyor.

2. Dilan Deniz Çiçek

2. Dilan Deniz Çiçek

Dilan Çiçek Deniz, bu yıl çok moda olan bele birden fazla dolanan bağcıklı bikini tercih etmiş. Kusursuz fiziği ve Beyaz pareosu ile de şık bir görüntü yakalamış.

3. Ahsen Eroğlu

3. Ahsen Eroğlu

Ahsen Eroğlu oldukça sade siyah bikini üstü ve altına tercih ettiği yine siyah pareo tarzı etek ile gayet normal bir görünümü var. Onu diğerlerinden ayıran papatyalı lila şapkası oldu. Aşırı tatlı bulduğumuz bu şapka ile kendisi de çok tatlı gözüküyor.

4. Nesrin Cavadzade

4. Nesrin Cavadzade

Nesrin Cavadzade, tekneden verdiği pozla Instagramı alt üst etti desek yeridir. Yüksek bel bej bikini altı ve renkli bikini üstü ile şık görünmek için kendini çok da zorlamamış.

5. Demet Özdemir

5. Demet Özdemir

Demet Özdemir uzun süredir tatilde. Mavi tonlarındaki bikinisi ve çok renkli mayosu ise oldukça iyi görünüyor. Tatilin tadını çıkaran Demet Özdemir'e 'bizim yerimize de güneşlen' demek istiyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hazar Ergüçlü

6. Hazar Ergüçlü

Yaz denilince aklımıza çiçekler ve cıvıl cıvıl renkler gelir. Hazar Ergüçlü'de yazın renklerinden faydalanan isimlerden. Hazar Ergüçlü sevgilisi Onur Ünlü ile tatilinden paylaştığı yüksek bel çiçekli bikini takımı ile gayet tatlı bir görüntü yakalamış.

7. Meriç Aral

7. Meriç Aral

Anladığımız kadarıyla bu yıl yüksek bel bikini altları yine popüler. Keyfime değmeyin pozu, çiçekli bikinisi ve hasır şapkası ile gerçek bir tatil modunu yansıtan Meriç Aral'ı çok rahatsız etmeden, bir başka güzelimize geçiyoruz.

8. Ege Kökenli

8. Ege Kökenli

Leopar da bu yılın bikini desenleri arasında oldukça popüler. Ege Kökenli'nin tercih ettiği leopar desenli bikinisi ve yine leopar desenli pareosu ile vahşi ama tatlı bir görüntüsü var.

9. Defne Samyeli

9. Defne Samyeli

Yıllara meydan okuyan Defne Samyeli ise parlak pembe tonlarında bir mayo tercih etmiş. Bu mayo vücudunu daha da bir güzel göstermiş. Her giydiği konuşulan ve 48 yaşına rağmen 18 yaşındaki kızlara taş çıkaran görüntüsü ile hepimizin ilham kaynağı...

10. İrem Derici

10. İrem Derici

İrem Derici de Instagram'da bikinili poz veren ünlüler arasında. Siyah çizgili bikini tercih eden İrem Derici'nin fiziği de müthiş görünüyor. Bir zamanlar fazla kilodan, daha sonra fazla zayıflıktan şikayet eden İrem Derici istediği fiziğe kavuşmuş gibi gözüküyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Şeyma Subaşı

11. Şeyma Subaşı

Deniz, kum, güneş denilince aklımıza gelen Şeyma Subaşı'nı tabii ki unutamazdık. Yaptığı giydiği her şey olay olan Şeyma Subaşı, bu sefer kırmızı kalp yaka bir mayo ve karışık desenli bir pareo tercih etmiş. Plaj için abartılı kolyesi de gözümüzden kaçmadı.

12. Didem Soydan

12. Didem Soydan

Diden Soydan'ın siyah bikini üstü ve sarı leopar desenli bikini altı bizi uzun uzun düşündürdü. Özellikle kalın bağcıkları ise 'neden?' dedirtti. Yorumumuz bu kadar.

13. Burcu Esmersoy

13. Burcu Esmersoy

Burcu Esmersoy da yıllar geçtikçe gençleşen ünlülerden. Pembe tonlarındaki mayosu ile plajlarda boy gösteren Esmersoy, gösterişli kolye ve küpesiyle 'plaja gidilecekse, böyle gidilsin' mesajını vermiş olabilir.

14. Serenay Sarıkaya

14. Serenay Sarıkaya

Son olarak tabii ki Instagram'a düşer düşmez beğeni yağmuruna tutulan, Serenay Sarıkaya'nın plaj görüntüsüne yer verdik. Moda olurda Serenay'dan kaçar mı? Yeşil detaylı, leopar desenli mayosu  ve kusursuz fiziği ile en çok mayo giymeyi o hak ediyor. Yeşil ojeleri ile bütünlük yakalayan Sarıkaya bizim favorilerimiz arasında.

Siz en çok hangi ünlünün plaj görüntüsünü beğendiniz? Yorumlarda konuşalım.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın