Görüş Bildir
Haberler
Gelmiş Geçmiş En Rüküş Kıyafetleri Tercih Eden Ünlü İsimler

Gelmiş Geçmiş En Rüküş Kıyafetleri Tercih Eden Ünlü İsimler

Şimdilerde olsa 'Bu nee?' diye söyleneceğimiz ama bir zamanların moda anlayışına uyduğu için ünlülerin tercih ettiğini umduğumuz en rüküş kıyafetler içeriğimizde.👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Demet Akalın

1. Demet Akalın

Rüküş denilince aklımıza direkt Demet Akalın geliyor. Lüks markaların moda adı altında, birbirleriyle son derece uyumsuz renkleri kullanması ve ülkemizde bunu en çok tercih eden ismin Demet Akalın olmasına şaşırdık desek yalan olur. Her giydiği olay olan ve uyumsuzluğu ile uzun süre gündemden düşmeyen Demet Akalın'ın örnek alınmaması herkes için iyi olacaktır.

2. Hande Yener

2. Hande Yener

Hande Yener günlük yaşantısında her ne kadar normal bir tarzı yansıtsa da sahneye çıkınca bir şeyler oluyor belli ki. Yoksa bu tür sahne kostümlerini tercih edeceğini sanmıyoruz. Gold kostümün yine de diğerine göre daha iyi olduğunu düşünüyoruz ama göbek bölgesini aşırı dışarı çıkarmasıyla o zamanlarda 'hamile mi?' diye çok düşündürmüştü bizi.

3. Beren Saat

3. Beren Saat

Beren Saat normal ve şık bir giyim tercih etmesine rağmen, konumuz rüküşlük olunca hemen giydiği kötü kıyafetleri ortaya çıkardık. Siyah dantel detayları olan beyaz elbisesini hiç beğenmedik. Daha beğenmediğimiz bir şey varsa o da leopar desenli taytı oldu. Üzerine salaş gri tişörtü ve asla uygun olmayan çantası ile bize 'bu ne hal?' dedirtti.

4. İrem Sak

4. İrem Sak

İrem Sak'ı şöyle bir araştırınca hangi rüküş kıyafeti koysak karar veremedik. Son dönemlerde güzelliği ve giydikleri ile çok konuşulan İrem Sak, bir zamanlar maalesef böyle hatalara düşmüş. Çiçekli elbisesinin altına son derece uyumsuz kum renginde ki çizmesi ile bizi hayrete düşürdü. Bir diğer siyah tül elbisesi hala günümüzde, galalarda çok sık gördüğümüz bir elbise olsa da altına giydiği streç botlar hem ucuz hem de kötü bir görüntüye neden olmuş.

5. Gülşen

5. Gülşen

Gülşen'e sıra geldi. Aslında modaya yön veren isimlerden olan Gülşen hem sahnede hem de sokak tarzında çok konuşulan isimlerden biri. Beyaz elbisesi ile bir nebze kurtarmış olsa da, pembe saten elbisesi ve altına giydiği platform topuklu ayakkabıları ile gözlerimizi kanattı. Zamanın moda parçaları olduğunu bildiğimiz bu ikilinin bir daha moda olmaması dileğiyle.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hadise

6. Hadise

Giyim konusunda bir türlü dikiş tutturamayan bir diğer isim ise Hadise. Birçok farklı yol denemiş olsa da ve şu an eskiye göre daha iyi tercihler ediyor olsa da geçmişinden kurtulamaz. Kolej kızı havasında, beyaz ve kırmızı renklerindeki süper minisi ile o zamanlar çok konuşulmuştu. Konuşulmasının nedeni sadece kıyafetleri değil, verdiği frikiklerdi üstelik. Bir diğer anlam veremediğimiz beyaz uzun tül eteği, deri straplez üstü, yine deri sivri burun çizmeleri ve son noktayı da şapkasıyla koymuş. Nereye bakacağımızı şaşırtan bu görüntü ile Hadise'dir ne yapsa yeridir diyoruz.

7. Ezgi Mola

7. Ezgi Mola

Ezgi Mola ise şu anın gözde oyuncularından biri. Oyunculuğuna asla laf etmiyoruz ama geçmişte giydiklerine edebiliriz. Bol dantel işlemeli, üstelik içinde kadifede bulunduran siyah elbisesine uzun uzun baktık. Her zaman günümüzü kurtaran siyah elbise bu olamazdı. Genellikle siyah rengi tercih eden Ezgi Mola'nın bir diğer elbisesi ise vişne çürüğü tonlarındaki üstü ve çok anlamsız bir yerde bitmesiyle, altından gelen siyah oldukça uzun elbisesi, devamında omuzlarına attığı, elbisenin üstüne asla olmayacak uzun ceketi ile yazarken yorulduk. Şimdilerde giydikleri ile tarzının çok daha iyi olduğunu söyleyebiliriz.

8. Ece Seçkin

8. Ece Seçkin

Ece Seçkin ise şarkıları her ne kadar dilimize pelesenk olsa da, kıyafetlerinde böyle bir etki yaratmadı. Her zaman süper mini kıyafetler tercih etmesini boyunun kısalığına bağlıyoruz. Neresinden bakarsak bakalım hiçbir şekilde uyumlu bulmadığımız bu görünümlerle sizi baş başa bırakıyoruz.

9. Ahu Yağtu

9. Ahu Yağtu

Aslında modayla arası oldukça iyi olan Ahu Yağtu'nun bir ara kafası karışmış olmalı. Avize görüntüsünü andıran siyah elbisesi ve altına giydiği gold göz kanatan ayakkabıları ile bu fotoğrafın çok eskilere dayandığını düşünüyoruz. Diğer fotoğraf ise çok da geçmişe gitmeyen bir görüntü. Kırmızı uzun eteği ve sarı çiçekli üstü ve yine sarı küpeleri ile bana çocukluğumu hatırlattı. Nedense...

10. Tuba Büyüküstün

10. Tuba Büyüküstün

Hem oyunculuğu hem güzelliği hem tarzı hem de son dönemlerde Instagram'da her gün karşılaştığımız kahve storyleri ile konuştuğumuz Tuba Büyüküstün'ün aslında kırmızı parıltılı elbisesi günümüze hiç de uzak bir elbise değil. Ama Tuba Büyüküstün'e pek gitmediğini çok rahatlıkla söyleyebiliriz. Diğer yeşil tonlarındaki binbir detaylı elbisesini ise bir daha tercih etmemesini tavsiye ediyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Aleyna Tilki

11. Aleyna Tilki

Genç şarkıcılarımızdan Aleyna Tilki ise bize aşırı Demet Akalın enerjisi veriyor. Küçük yaşından dolayı giydiği ve yaptıklarını umursamadığını tahmin ediyoruz. Kendisi lüks markaların asla göze hitap etmeyen kıyafetlerini sık tercih ediyor. Her yaptığı ve giydiği olay olan Aleyna Tilki şahsına münhasır bir kişiliğe sahip olduğu için giydiklerine artık pek şaşırmıyoruz.

12. Yıldız Tilbe

12. Yıldız Tilbe

Yıldız Tilbe'ye sıra geldi. Sosyal medyadaki enteresan tavrı sadece bu dönemlere ait değil tabii ki. Yıldız Tilbe'yi farklı görünmeyi seven ve deli dolu haliyle tanıyoruz. Belli ki parıltılı kıyafetleri tercih eden ve uyumları asla umurumda olmayan bir tarzı var. Moda'yı kendi belirlediği şekillerde oluşturan ve giydikleri ile uzun süre gündemde kalan sanatçı için söylenecek pek söz yok.

13. Nil Karaibrahimgil

13. Nil Karaibrahimgil

Nil Karaibrahimgil hayatı umut ve sevinç ile kucaklayan, her şeye pozitif yaklaşan düşüncelerini tarzına da yansıtmış. Oldukça renkli ve karmaşık desenler tercih eden Karaibrahimgil, diğer insanlardan farklı olmayı sevdiğini anladık. Özgür kız olarak tanıdığımız Nil Karaibrahimgil, kıyafet konusunda da son derece özgür. Kendi modasını kendi yaratan isimlerden sadece biri.

14. Özge Özpirinçci

14. Özge Özpirinçci

Sinem Kobal'ın düğününde giydiği yeşil ve siyah detayları olan bir elbiseyi neden giydiğini anlamadığımız Özge Özpirinçci'nin bu elbisesini hiç beğenmedik. Diğer mavi straplez elbisesi ise geçmişteki moda anlayışımızdan kaynaklanıyor. O günleri atlattığımız için şanslı hissediyoruz.

15. Hande Erçel

15. Hande Erçel

Son olarak da sosyal medyanın bir hayli uğraştığı isimlerden biri Hande Erçel. Şu an giyimi ve güzelliği ile programlarının konuşulan ismi olsa da geçmişte giydiklerini unutmak mümkün değil. Etnik desenli straplez mini elbisesi ile çok gözümüze kötü görünmese de, bir diğer fotoğraftaki ne olduğuna anlam veremediğimiz bir giyime sahip. Kot kumaşlı büstiyer ve eteğinin altından çıkan siyah tül, sivri burun botları ve kahverengi çantası ile iyi ki stilistini değiştirmiş dedik. Gençlik hatası deyip içeriğimizi burada sonlandırıyoruz. 

Siz en rüküş kimi buldunuz? Yorumlarda konuşalım.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
133
29
11
11
9
7
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?