Görüş Bildir
Haberler
İnternete Ödediğiniz Paranın Karşılığını Alabileceğiniz Birbirinden İlginç 13 Web Sitesi

İnternete Ödediğiniz Paranın Karşılığını Alabileceğiniz Birbirinden İlginç 13 Web Sitesi

İnternetin dibini sıyırmayalım mı? Sadece popüler sosyal medyalarda değil, birbirinden farklı web sitelerinde de vakit geçirin. İnternete ödediğiniz paranın karşılığını alacağınız ilginç web siteleri içeriğimizde.👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Radio Garden

1. Radio Garden

Radio Garden dünyanın her yerindeki insanları bir araya getiren bir platform. Web sitesinde, dünya üzerinde seçtiğiniz herhangi bir noktada yayın yapan bir radyo varsa, o radyoda ne çaldığını siz de dinleyebiliyorsunuz. Küreselleşme boyutunu aşmış olan bu platformda, aynı zamanda  Stories ve History bölümü var, Bu bölümler de sizi tarihsel yayınlara götürüyor ve insanlık tarihinin izlerini daha gerçekçi bir şekilde anlamanızı sağlıyor.

2. GeaCron

2. GeaCron

GeaCron sitesi ise tarih meraklılarının aradığı şey olmalı. Bu tarih harita sitesi MÖ. 3000'den günümüze dünya genelinde var olmuş medeniyetleri ve devletleri gösteren bir site. Tarih tutkunları için bulunmaz bir nimet ve gerçekten insanın ufkunu genişletiyor.

3. Squibler

3. Squibler

Bu web sitesi ise süre seçip, yazı yazmaya başlıyorsunuz. 5 saniye duraksamanız halinde yazdığınız her şey siliniyor. Bu sinir bozucu sitenin amacı, dikkat dağınıklığınızın önüne geçmek. Dikkatim dağılmasın diye sinir hastası olamam diyenlere bu siteyi tavsiye etmiyoruz.😂

4. OCEARCH Shark Tracker

4. OCEARCH Shark Tracker

Ocearch web sitesi ise aralarında en enteresan bulduğumuz bir site. Son uydu takip teknolojisiyle desteklenmiş köpekbalıklarının ve diğer deniz canlılarının göçlerini izlemenizi sağlıyor. Doğal yaşam ortamlarında takip edilen canlıların, siteye girip baktığınız an nerede olduğu görmek kendinizi tuhaf hissettirecek. Sık sık girmeseniz de dikkatinizi çeken bu siteyi biz beğendik.

5. FutureMe

5. FutureMe

Bir diğer enteresan site ise kesinlikle FutureMe. 10 sene önceden size bir mail geliyor ve bu maili gönderen kişi de sizsiniz. İçinizde değişik hisler uyandıran bu durumu siz de yaşamak isterseniz bu siteden 10 yıl sonraki kendinize mail atabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Poetweet

6. Poetweet

Attığınız tweetleri daha da eğlenceli hale getiren bu site, tweetlerinizi şiire dönüştürüyor. B_arco Contemporary Art Center tarafından yaratılan bu site, interneti daha eğlenceli kullanımınızı sağlıyor. Web sitesine, kendi adınızı veya başka birinin adını girmeniz yeterli daha sonra şiir yazmadan şair olabiliyorsunuz.

7. Internet Arcade

7. Internet Arcade

'Bir nostalji havası alıp geleyim' diyenlerin ve şimdiki gelişmiş oyunlara karşı 'eskiden ne oynuyorlarmış' diye merak edenlerin, bu siteyi ziyaret etmesi gerekiyor. Sitede 70'lerden 90'lara kadar popüler olan 900'den fazla oyun bulunuyor. Hem oyun tutkunları hem de geçmişe özlem duyanlar için güzel bir site.

8. Weavesilk

8. Weavesilk

Çizim tutkunlarını da böyle alalım. Değişik çizim tarzları ve hayal gücünüzle ortaya harika şeyler koyan bir site. Farklı renkler ve noktalarla bi' enteresan çizimler yapabilirsiniz. Uygulama olarak da telefonunuza indirebilir ve sanatınızı ortaya koyabilirsiniz.

9. MyFridgeFood

9. MyFridgeFood

Bu web sitesini ise özellikle evde daha çok vakit geçiren insanların tercih etmesi gerekir. Sürekli ne yemek yapacağım diye düşünenleri kurtaran bir site. Dolabınızdaki ürünleri siteye girdiğinizde, size o ürünlerle ne yemek yapabileceğiniz gösteriyor. Quick Kitchen seçeneğine tıklayıp, buzdolabınızdaki ürünleri girerek daha sonra Find Recipes seçeneği ile de hangi yemekleri yapabileceğinizi görebilirsiniz. Site İngilizce olmasından dolayı bir sözlük yardımıyla, yiyecek isimlerini girebilirsiniz.

10. Histroy vs Hollywood

10. Histroy vs Hollywood

Bu web sitesi, gerçek hayatı yansıtan filmlerdeki kahramanların adlarını ve hikayesini size gösteriyor. Filmlerde yansıtılan ve gerçek hayattaki karakterlerin farklarını ortaya çıkararak, derinlemesine bilgi sahibi olmamızı sağlıyor. Film tutkunlarının favorilerinden biri olan bu site, merak duygusu uyandırması ve öğretici olmasıyla çok başarılı bir site.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. in2013dollars

11. in2013dollars

Bu site ise şimdiki para birimini bir başka yılın para birimiyle kıyaslıyor. Yani 200 Türk Liranızın 1960 yılında kaç paraya denk geldiğini merak ediyorsanız bu siteyi ziyaret edebilirsiniz. Sitenin tek sorunu Türk Lirasının 1960'dan daha geçmişini gösterememesi. Sık girmeseniz de meraktan birkaç kere deneyebilirsiniz.

12. A Soft Murmur

12. A Soft Murmur

Bu web sitesi modunuza göre dinleyebileceğiniz ve sizi rahatlatan seslerden oluşuyor. Kuş, rüzgar, yağmur gibi ve daha başka çeşitleri de bulunan, dinlerken gözlerini kapatınca gerçekten oradaymış hissi uyandıran bir site. Siz işinizi yaparken arkada sürekli açık kalıp sizi keyiflendirebilir.

13. KitabınaBak

13. KitabınaBak

KitabınaBak sitesi ise size aradığınız kitabın, en ucuzunun nerede olduğunu gösteriyor. Artan kitap fiyatlarından dolayı, bir ihtiyaç olan kitap okumak artık ulaşılması zor durumda. Böyle bir site kitap severler için birebir.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
9
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın