Görüş Bildir
Haberler
Kamp Tatili Yapanlar İçin: Doğayla İç İçe 13 Kamp Yeri

Kamp Tatili Yapanlar İçin: Doğayla İç İçe 13 Kamp Yeri

Sena Erdoğdu
04.06.2021 - 09:15 Son Güncelleme: 04.06.2021 - 12:30

Tatil planları yapılmaya başlandığına göre, doğayla iç içe olmayı tercih edenleri unutamazdık. Huzurlu ortamlarını ve büyüleyici manzaralarını görür görmez hemen valizini hazırlayacağız 13 muhteşem kamp yeri içeriğimizde.👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Uçmakdere Kamp Alanı - Tekirdağ

1. Uçmakdere Kamp Alanı - Tekirdağ

Tekirdağ'a bağlı olan Uçmakdere denilince aklımıza paraşüt gelir. Aslında harika manzarası ve bozulmamış yapısıyla aynı zamanda muhteşem bir kamp alanıdır. Hem merkeze yakın hem de içinde küçük bir restoran bulunduruyor. Dağı ve denizi bir arada bulunduran, kuş sesleriyle kendinizi dinlendirebileceğiniz muhteşem bir doğa.

2. Kapıdağ Yarımadası - Erdek Balıkesir

2. Kapıdağ Yarımadası - Erdek Balıkesir

Bol ağaçlı bir kamp alanı olan Kapıdağ, kalabalıktan uzak, temiz denizi ve manzarası ile büyüleyici bir yer. Çadır kurabilir, karavan ile konaklayabilirsiniz. Sabahları yürüyüş ile başladığınız gününüze, akşamları ateş başında çay içerek devam edebilirsiniz. Henüz herkes tarafından keşfedilmemiş doğasıyla muhteşem bir yer.

3. Woody Ville Kamp Alanı - Şile

3. Woody Ville Kamp Alanı - Şile

Ağva'da bulunan kamp alanı, hem İstanbul'a yakınlığı hem de görüntüsüyle şehirden bunalan insanların uğrak noktası. İster çadır kampı, isterseniz karavan ile kamp yapabilirsiniz. Eğer yok bunları istemem derseniz, tesiste bungalov evlerde de konaklayabilirsiniz. İçinde birçok olanağı bulunduran tesis, her yaş gurubuna ve eğlence anlayışa hitap ediyor. Ormanlık alan için de, yemyeşil görüntüsüyle büyüleyen bir yer. Hem deniz hem de havuz imkanı sunmasıyla rahatlıkla yüzebilir, sabahları temiz havayla yürüyüş yapabilirsiniz.

4. Balık Gölü - Şavşat Artvin

4. Balık Gölü - Şavşat Artvin

İçinde yine bir sürü imkan bulunduran ve Karadeniz'in göz doyuran manzarasıyla karşı karşıya kaldığımız bir kamp alanı... Sessiz ve sakin bir yer olan Artvin Balık Gölü, kamp yapılacak en iyi yerlerden biri. Tatil sonunda kendinizi gerçekten dinlenmiş hissedeceksiniz. Turistlerin pek fazla uğramadığı bu yerde, huzurla tatilinizi geçirebilir ve manzaranın tadını çıkarabilirsiniz.

5. Aktur Kamp - Datça

5. Aktur Kamp - Datça

Tatil denilince hemen aklımıza gelen Muğla'da, öyle pahalı ve kalabalık yerleri tercih etmenize gerek yok. Datça'ya çok yakın bir konumda bulunan Aktur kamp alanı, birçok tatilcinin uğrak noktası. Büyük ve küçük olmak üzere iki koyu bulunan bu kamp alanı, büyük bir tesis ve bütün olanaklarından yararlanabiliyorsunuz. Çadırınızı kendiniz getirmelisiniz. Bu kamp alanında, kendinizi hem şehir içinde hem de şehirden uzakta hissedeceksiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ada Camping - Cunda

6. Ada Camping - Cunda

En güzel tatil yerlerinden birisi olan Cunda Adası'nda, kamp yapmanız da mümkün. Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Cunda'da Ada Camping eşsiz manzarası ve gezilecek bir sürü de yeri olmasıyla tatilcilerin uğrak noktası. Diğer kamp alanlarına göre daha masraflı olan Ada Camping, sanki çizilmiş hisse yaratan sokaklarıyla, tatilinizi mükemmel hale getirecek. Denizinin temizliğiyle bilinen Cunda'da kamp yapmak, hem güvenilir hem de keyifli.

7. Babakamp -Fethiye

7. Babakamp -Fethiye

Adını Babadağ'dan alan Babakamp, Fethiye Karaağaç'a yakın yerde bulunan, en güzel kamp alanlarından biri. Suyunuzun doğal kaynaktan geldiği, şehirden kurtulup huzurla kafanızı dinleyeceğiniz bir yer. Macera tutkunuysanız yamaç paraşütü de yapabilirsiniz. Hem çadır, karavan hem de bungalov ev ve taş ev imkanı sunan mükemmel bir yer. Elektriğin henüz uğramadığı bu yerde, yoga ve doğa yürüyüşü gibi aktiviteler yapılıyor. Bütün düşüncelerden kurtulacağınız huzurlu bir yer.

8. Gargara Doğal Tatil Kampı - Assos Çanakkale

8. Gargara Doğal Tatil Kampı - Assos Çanakkale

Kamp severlerin uğrak noktası yine Assos'ta bulunan Gargara kamp alanıdır. Denizi bir başka deniz, gecesi bir başka gece olan Assos'ta her şeyin doğal olduğu bir ortamda, kendinizi rahatlamış hissedeceksiniz. Yemek hizmeti de sunan bu kamp alanı bir otel rahatlığında. Ayrıca terasta oturup gün batımı seyredebilirsiniz.

9. Bozhane Köyü Kamp Alanı - İstanbul

9. Bozhane Köyü Kamp Alanı - İstanbul

İstanbul içinde henüz keşfedilmemiş bir cennet. Beykoz'a oldukça yakın olan bu köyde, göl kenarında kamp yapabilirsiniz. Yiyecek ihtiyaçlarınızı köy içinden karşılamanız gerekiyor. Tam anlamıyla bir kamp deneyimi yaşamak isteyenler için burayı tavsiye edebiliriz.

10. Delikli Koy Kamp Alanı - İzmir

10. Delikli Koy Kamp Alanı - İzmir

İzmir'in saklı güzelliklerinden biride Delikli koydur. Beyaz kayalıkları ve mavi denizi ile bize harika bir görüntü sunan Delikli koy kamp alanın, ziyaretçisi de oldukça çok. Sadece çadırınızın ve sizin bulunduğunuz bu yerde, buzdolabı, market gibi imkanları yok. Sabah güneşin doğuşuyla gözlerini açtığınız ve akşam güneşin batışına, elinizde çayınızla şahit olduğunuz bir kamp alanı istiyorsanız Delikli koy size göre.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Arapapıştı Kanyonu Kamp Alanı - Aydın

11. Arapapıştı Kanyonu Kamp Alanı - Aydın

Bu eşsiz manzaralı kanyonda kamp yapmak isteyenleri ise Aydın'a davet ediyoruz. Aydın'da bulunan Arapapıştı kanyonunun, ormanlık alanlarında kamp yapabilirsiniz. Genellikle ilkbahar ve sonbahar aylarında tercih etmelisiniz. Girişi ücretli olan kanyonun tepe noktalarına çadırınızı kurmalısınız. Maceralı bir deneyim yaşamak isteyenler de burada kamp yapabilir.

12. Sazlıca Plajı Kampı – Yeni Foça

12. Sazlıca Plajı Kampı – Yeni Foça

Kamp severlerin kesin bildiği ama acemi kampçılar için öğrenmeleri gereken bir başka güzel kamp alanı da Sazlıca'dır. İzmir Yeni Foça'da bulunan bu kamp alanında, çadır ve karavan kampı yapmanız mümkün. Kişi başına ücret olarak çalışan kamp alanına önceden rezervasyon yaptırmanız şart. Hem şehre yakın hem de uzak olan bu yerin, berrak denizine karşı kamp kurmak isterseniz buraya uğramalısınız.

13. Kelebekler Vadisi Kamp Alanı - Ölüdeniz Fethiye

13. Kelebekler Vadisi Kamp Alanı - Ölüdeniz Fethiye

Herkes tarafından çok konuşulan ve hayatınızda mutlaka bir kere gitmelisiniz denilen Kelebekler Vadisi'nde kamp yapmanız da mümkün. Kampçıların uğrak noktası olan bu yer, kampta kalanlar için kahvaltı ve akşam yemeği gibi imkanları da bulunuyor. Bir tarafta sarp kayaları, bir tarafta denizi ile mükemmel bir görünümü var. Ulaşımı sadece deniz yoluyla sağlayabileceğiniz, etrafında çadır ve bungalov evler dışında hiçbir yapı bulunmayan bir yer. Harika gün batımının bulunduğu ve hem popüler hem de huzurlu bir kamp için tercih edebilirsiniz.

Bu içerikler de ilgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
10
5
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın