Görüş Bildir
Haberler
Sinema ve Televizyon Tarihinin Birbirlerine Çok Yakışan 15 İkonik Çifti

Sinema ve Televizyon Tarihinin Birbirlerine Çok Yakışan 15 İkonik Çifti

Aralarındaki uyumlu enerji çok uzaklardan fark edilen, birbirlerine aşkla bakışlarına hep birlikte şahit olduğumuz sinema ve televizyon tarihinin en yakışan çiftlerini buyurun okumaya.👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ

1. Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ

Türk televizyonuna, bir daha eşi benzeri gelmeyen bir dizi ile başlayalım. 2008 yılında hepimizi ekran başına kilitleyen, her bölümü, her sahnesi ayrı bir efsane olan Aşk-ı Memnu dizisinin başrol oyuncuları Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ uyumları ile hala popüler olan çiftlerden. Birbirlerine olan aşkları ve çektikleri aşk acılarını hep birlikte hissettiğimiz bu çift Türk televizyon tarihinin en iyi çiftlerinden biri.

2. Kate Winslet ve Leonardo DiCaprio

2. Kate Winslet ve Leonardo DiCaprio

Sinema tarihi deyince de aklımıza ilk gelen filmlerden biri tabii ki Titanic. Gerçek bir olaydan uyarlanan filmde Jack ve Rose 'un aşkı hem ağlattı hem de 'vay be' dedirtmişti. Bizi derinden etkileyen, 1997 yapımı film hala aşk filmi deyince ilk aklımıza gelenlerden biri. Tutkulu aşklarına bizi de şahit eden Jack ve Rose birbirlerine çok yakışan çiftlerden sadece biri.

3. Sarah jessica Parker ve Chris Noth

3. Sarah jessica Parker ve Chris Noth

Hem dizisi hem de filmi olan 'Sex and the City' 1998 yapımıdır. Carrie Bradshaw ve Mr. Big'in gel gitli aşklarını severek izledik. Ne birlikte ne de ayrı yapabilen çift için biz de onları ne birlikte ne de ayrı düşünebiliyoruz.

4. Demet Evgar ve Emre Karayel

4. Demet Evgar ve Emre Karayel

2008 tarihinde televizyon dizisi olan '1 Erkek 1 Kadın'ın başrollerinde Demet Evgar ve Emre Karayel bulunmaktaydı. Zeynep ve Ozan ilişkilerinde komik durumları ekrana getiren dizi, Türk halkı tarafından çok sevilmişti. Bu kadar iyi çift rolü yapmaları da aralarındaki enerjinin ve uyumun ispatı niteliğindeydi. Bize hep 'aralarında kesin bir şey var'dedirtiyordu.

5. Drew Barrymore ve Adam Sandler

5. Drew Barrymore ve Adam Sandler

Başrollerinde Drew Barrymore ve Adam Sandler'ın yer aldığı 2004 yapımı '50 First Dates' filmi birkaç gün kendimize getirememişti bizi. Birbirleriyle uyumları harika olan ikili sinemanın ikonik çiftlerinden biri. O zamanlar filmin konusu bizi çok etkilemişti ve uzun süre 'bu nasıl aşk?' diye düşünmüştük.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Michelle Rodriguez ve Vin Diesel

6. Michelle Rodriguez ve Vin Diesel

2001 yılında yayınlanan 'Hızlı ve Öfkeli' serisinin başrol oyuncularından Michelle Rodriguez ve Vin Diesel'in aralarındaki hem sert hem de duygusal ilişkiye hayran oluşmuştuk. Aksiyon severlerin biricik çifti olan Dominic ve Letty'yi es geçemedik.

7. Özge Özpiriçci ve Buğra Gülsoy

7. Özge Özpiriçci ve Buğra Gülsoy

Özge Özpirinçci ve Buğra Gülsoy oynadıkları rollerde enerjileri o kadar tutmuş ve birbirlerine o kadar yakışmışlardı ki, dizi ve filmlerde çift olarak sık sık karşımıza çıktılar. 2015 yılında romantik-komedi dizisi olan 'Aşk Yeniden' de rol almışlardı. Daha sonra uyumları çok sevilince 'Acı Tatlı Ekşi' adlı bir filmde de karşılıklı oynadılar.

8. Rachel McAdams ve Ryan Gosling

8. Rachel McAdams ve Ryan Gosling

Tabii ki 'The Notebook' filminden de bahsedeceğiz. 2004 yılına damga vuran bir başka aşk filmi. Başrollerinde Rachel McAdams ve Ryan Gosling yer aldığı filmde imkansız aşklarını izlemiştik. Romandan uyarlanan filmde Allie ve Noah'ın romantikliği ve hepimizi kıskandıran halleriyle ikilinin enerjilerini çok beğenmiştik.

9. Julia Roberts ve Richard Gere

9. Julia Roberts ve Richard Gere

1990 yılının ikonik filminin, ikonik çifti Julia Roberts ve Richard Gere'ın başrollerini paylaştığı ve bizim için özel bir yere sahip olan Pretty Woman filmi çok sevilen ve klasik filmlerden biri haline geldi. Değişik bir hikayesi olan filmin oyuncularını hala çok yakıştırıyoruz.

10. Cansu Dere ve Kenan İmirzalıoğlu

10. Cansu Dere ve Kenan İmirzalıoğlu

2009 yılında Ezel dizisiyle karşımıza çıkan ikili, yine birbirine çok yakıştırdığımız çiftlerden. Çalkantılı ilişkileri ama birbirinden kopamayan halleriyle o zamanlarda favori çiftlerimizdendi. Eyşan ve Ezel ne kavuşabiliyorlardı, ne de birbirlerinden ayrı durabiliyorlardı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Emma Stone ve Ryan Gosling

11. Emma Stone ve Ryan Gosling

Emma Stone ve Ryan Gosling başrollerini paylatığı La La Land adlı müzikal bir romantik-komedi filmidir. 2016'nın en iyi filmlerinden biri seçilen La La Land'de başrol oyuncularının birbirleriyle uyumu ve güzel aşkları çok beğenilmişti.

12. Kate Winslet ve Jim Carrey

12. Kate Winslet ve Jim Carrey

'Eternal Sunshine of the Spotless Mind' filmi 2004 yılında yayınlanmıştı. Clementine ve joel arasındaki güzel başlayan ama kötü biten bir ilişki söz konusuydu. Birbirlerine çok yakıştırdığımız ve hala sosyal medyada sık sık fotoğraflarını gördüğümüz ikilinin filmdeki aşkları çok konuşulmuştu.

13. Fahriye Evcen ve Burak Özçivit

13. Fahriye Evcen ve Burak Özçivit

Romandan uyarlanan, Çalıkuşu dizisinde aralarındaki ilişkiyi çok beğendiğimiz ikilinin uyumları da izleyicilerden kaçmamıştı. 2013 yılında canlandırdıkları Feride ve Kamuran karakterleriyle çok beğenilmişti çift. Diziden sonra ilişkileri başlayan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti de enerjilerini fark etmiş olacak ki ilişkilerini evlilikle sonlandırdılar.

14. Leighton Meester ve Ed Westwick

14. Leighton Meester ve Ed Westwick

'Gossip Girl' bir zamanların efsane dizisiydi. Hepimizin hayran olduğu Blair ve Chuck'ın aşkı da ikoniklerden biri. 2007 yılında yayınlanan diziyi, günümüzde bile başa sarıp sarıp izliyoruz. Aralarındaki hem çekişmeli hem de romantik aşklarını biz epey sevmiştik. Favori çiftlerimizden biri.

15. Angelina Jolie ve Brad Pitt

15. Angelina Jolie ve Brad Pitt

2005 yılının aksiyon filmi 'Mr and Mrs Smith' Angelina Jolie ve Brad Pitt başrollerinde oynadığı hepimizde bambaşka yeri olan bir film. Filmde de bir çifti canlandıran oyuncular, rollerine kendilerini çok kaptırmış olacaklar ki daha sonra ilişkileri başladı. Filmde bize yansıyan enerjilerini çok sevmiş ve ikiliyi gerçekten çok yakıştırmıştık. Şu an boşanmış olmaları bizim için her zaman 'Brangelina' olarak kalacaklar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bonus!

Bonus!

Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Akan

Türk sinema tarihinin ikonik çifti deyince de tabii ki Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Akan çiftidir. Onların saf ve eğlenceli aşkını, bıkmadan defalarca izledik. Birlikte birçok filmde yer alan ikili, bizim için çok ayrı yeri olan 1975 yapımlı 'Ah Nerede' filmi ile hafızalara kazınmıştı.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
70
33
22
7
5
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın