Görüş Bildir
Haberler
Ayrılarak Aşka Olan İnancımızı Kaybettiren Ünlü Çiftler💔

Ayrılarak Aşka Olan İnancımızı Kaybettiren Ünlü Çiftler💔

Tatlı ve güzel ilişkilerini birlikte takip ettiğimiz, kimi zaman özendiğimiz, kimi zaman ilham aldığımız çiftlerimizin bizi yıkan ayrılıklarını sizin için derledik. Ayrılarak aşka olan inancımızı kaybettiren ünlü çiftler. 💔

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Aslı Enver ve Murat Boz

1. Aslı Enver ve Murat Boz

Açılışımızı tabii ki bu tatlı çiftimizle yapacaktık. 2016 yılında O Ses programında birbirlerine bakışları ve birlikte şarkı söylemeleri çok konuşulmuştu. Programdan kısa bir süre sonra da aşklarını Instagram'dan ilan eden çift, Türkiye'nin gözde çifti olmuştu. Herkes çok yakıştırdı ve çok sevdi. 1,5 yıl sonra Eser Yenenler'in evinde, partide yaşanan bazı tatsız olaylar sonrası ayrılan çift daha sonra tekrar barıştılar. Tekrar deneyen çift yine olduramadı ve sonuç kesin bir ayrılık oldu. Fanları hala umut var gözüyle baksa da, aradan geçen onca zaman bize sadece bu romantik fotoğrafları bıraktı.

2. Aslışah Alkoçlar ve Hakan Sabancı

2. Aslışah Alkoçlar ve Hakan Sabancı

Yine bir zamanların efsane çiftlerin diyebileceğimiz bir çift. Hem bu kadar genç hem de birbirlerine bu kadar yakışmaları, herkesin bu klas çifti yakından takip etmesine neden olmuştu. Çok kısa ilişkileri sürmüş olmasına rağmen o zamanlar Instagram'da paylaştıkları her fotoğraf uzun süre konuşuluyordu. 2015'te başlayıp 2016 yılında ilişkilerini sonlandıran çiftin ayrılık açıklaması da oldukça gündemde kalmıştı. İlişkilerinin ciddiye gitmesi üzerine evlenmek yerine ayrıldıklarını söylemişlerdi. Ne diyelim bilemedik.🤷‍♀️

3. Büşra Develi ve Burak Deniz

3. Büşra Develi ve Burak Deniz

O zamanlar sessiz, sakin bir ilişki süren çift herkesin gözdesiydi. Birbirlerine çok yakıştıkları, çok aşık oldukları ve paylaştıkları her fotoğrafları uzun süre konuşulmuştu. 2015'te 'Tatlı Küçük Yalancılar' dizisiyle ilişkileri başlayan çift, 3 yıllık ilişkilerini sonlandırmışlardı. 2 ay sonra tekrar bir barışma söz konusu olsa da uzun soluklu bir durum değildi. Hem bu kadar cool hem de bu kadar romantik çifte yazık oldu diyebiliriz.

4. Hande Erçel ve Murat Dalkılıç

4. Hande Erçel ve Murat Dalkılıç

Fanları tarafından oldukça tutulan ve çok sevilen çift 2017'de ilişkiye başlamıştı. Yaklaşık 10 ay sonra ilişkilerini noktaladılar. 2019 yılında Hande Erçel'İn annesinin vefatından sonra yeniden aşk yaşamaya başladılar. Tabii bu birliktelik de sadece 1 yıl sürdü. 2020 yılında çok konuşulan bu çiftin ilişkisi bitmiş oldu.

5. Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli

5. Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli

Bir başka mükemmel çifte geldik. 2018 yılında, diziyle başlayan ilişkileri çok sevilmiş ve yakıştırılmıştı. 3,5 yıllık birlikteliklerini bitiren çift birçok kişinin gözdesiydi. Birbirlerine aşık bakışları ve enerjilerinin aşırı tutması, bizler tarafından net bir şekilde gözüküyordu. Verdikleri pozlar ve paylaştıkları fotoğraflar hepimizi imrendirmişti. Ne diyelim birlikte olamadılar ama umarım mutlu olurlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım

6. Ezgi Eyüboğlu ve Kaan Yıldırım

Bu tatlı çiftimizin ayrılığını büyük bir şaşkınlık ile karşılamıştık. 2016 yılında evlenen çiftimiz 2019 yılında beklenmedik bir şekilde boşandı. Çok yakıştırdığımız ve bir o kadar da sevimli bu iki ismin şimdi hayatlarında başkaları olması nedeniyle onlara mutluluklar diliyoruz.

7. Özge Özpirinçci ve Engin Altan Düzyatan

7. Özge Özpirinçci ve Engin Altan Düzyatan

Çok eskiye dayanan bir ilişki olan Özge Özpirinçci ve Engin Altan Düzyatan çifti, 5 yıllık ilişkilerinin ardından 2014 yılında ilişkilerini sonlandırmıştı. Tabii biterken bir sürü dedikodu da peşinden geldi. Eskiden yakıştırdığımız bu çift, o zamanların popüler ilişkilerinden biriydi. Şimdi ikisinin de çok mutlu oldukları birer ilişkileri var.

8. Miray Daner ve Kubilay Aka

8. Miray Daner ve Kubilay Aka

Vatanım Sensin dizisinde yer alan iki isim, dizi bittikten sonra aşklarını Instagram'dan duyurmuşlardı. Genç ve yavaş yavaş popüler olmaya başlayan çiftin fanları giderek artmış ve herkesin özendiği bir çifte dönüştürmüşlerdi. Instagram'dan paylaştıkları fotoğraflar ve yaptıkları yorumlar gündemden düşmüyor ve herkesin kalbini eritiyordu. 2019 yılında ise güzel aşklarını yine Insragram'dan duyurarak sonlandıran çift hepimizi üzmüştü.

9. Melis İşiten ve Uraz Kaygılaroğlu

9. Melis İşiten ve Uraz Kaygılaroğlu

Bir başka sosyal medyada aşklarıyla tanınan çift. Instagram'daki birbirine aşkla bakan pozları ve kızlarıyla olan eğlenceli halleri hepimizin hayallerindeki evlilik olduğuna ikna etmişti. 2019 yılında 5 yıllık ilişkilerini bitiren çift şimdilerde ise başka isimlerle anılmaya başladı. İlişkilerini sonlandırırken bile birbirlerine değerleri ve sevgileri asla kaybolmayan çift, birçok kişiye örnek olmuştur diye düşünüyoruz. İkisine de yeni hayatlarında mutluluklar diliyoruz.

10. Didem Soydan ve Can Bonomo

10. Didem Soydan ve Can Bonomo

Marjinal tarzlarıyla birbirlerine zamanında çok yakışan çift 2014'te başlayan aşkları sadece 2 yıl sürmüş ve 2016 yılında birlikteliklerini sonlandırmışlardı. Birbirine yakın tarzları ve cool tavırlarıyla, birbirini tamamlayan bir çift olarak düşünülüyordu. Şimdi ise hayatlarında başka isimler var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Selin Şekerci ve Caner Cindoruk

11. Selin Şekerci ve Caner Cindoruk

Yine bir çırpıda biten bir ilişki daha. 2018'de  başlayan ilişkileri 2019 'da biten çiftin kısa ama bize güzel enerjiler geçiren bir ilişkisi söz konusuydu. Birbirlerine yakıştıranlar kadar yakıştırmayanlar da vardı. Ayrılmaları fanları için iyi mi oldu kötü mü bilemedik.

12. Yağmur Tanrısevsin ve Oğuzhan Koç

12. Yağmur Tanrısevsin ve Oğuzhan Koç

Yine bir dizi setinde başlayan aşk daha. Paylaşımları ile de çok beğenilen bu aşk, hepimizin yaşamasını istediğimiz bir ilişki haline gelmişti. İlişkileri süresince birbirlerine çok yakışan ve sosyal medyada da çok tutulan bu çift 3,5 yıllık ilişkilerini 2019 yılında sonlandırmıştı.

13. Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin

13. Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin

Artık geldik bir zamanlar alfa çiftimiz olan Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin aşkına. 2015 yılında başlayan aşka hepimiz ortak olduk desek yeridir. Paylaşılan fotoğraflarda birbirlerine ne kadar yakıştıklarını söyleyip durduk. En beğenilen ve göz bebeğimiz çiftlerden biriydi. 3,5 yıllık sürenin ardından ilişkilerini sonlandıran çift açıklama olarak etrafına 'heyecanımızı kaybettik' demekle yetinmişti. Akıllarımızda yer edinen bu çifti kolay kolay unutmayacağız. Finalimizi bu bir zamanlar çok kıskandığımız çiftle yapmak istedik. 

Siz bu çiftlerden en çok hangisi beğeniyordunuz? Yorumlara bekliyorum.👇

Bu içeriklere de bakabilirsiniz.

👇

👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
48
14
8
6
3
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?