Görüş Bildir
Haberler
Icardi ve Wanda Nara Arasında Görenleri Hayrete Düşüren Anlaşma! Tüm Mal Varlığını Aldı...

Icardi ve Wanda Nara Arasında Görenleri Hayrete Düşüren Anlaşma! Tüm Mal Varlığını Aldı...

GNS
11.11.2021 - 19:05

Futbol dünyasının olaylı çifti Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara arasında yaşanan yeni gelişme görenleri hayrete düşürdü. Evlilikleri hakkında iddia edilen yasak aşk-ihanet skandallarından sonra çift kendi arasında bir sözleşmeye imza attı. İhanete uğradığı iddiasıyla geçtiğimiz aylarda boşanmak için mahkemeye başvuran Wanda Nara'nın eşinden bu seferki isteği ise şaşkına çevirdi. Mauro Icardi eşi Wanda Nara tarafından affedilmek için sözleşme imzaladı. İşte sözleşmenin detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Futbol dünyasının gündemden düşmeyen çifti Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara aldatma iddialarıyla boşanmaya karar vermişti. Barışmak için çabalayan Icardi eşiyle öyle bir anlaşma yaptı ki görenleri hayrete düşürdü. Tüm mal varlığını Wanda Nara'ya bırakan Icardi'nin sözleşme hakları dahil her şeyi eşine ait.

Tüm Mal Varlığını Bıraktı

Tüm Mal Varlığını Bıraktı

Evlilikleriyle gündemden düşmeyen Fransız ekibi Paris Saint-Germain'in yıldız golcüsü Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara, yaşadıkları kriz sonrası tarihi bir sözleşmeye imza attı. TyC Sports'ta yer alan habere göre; Mauro Icardi, sahip olduğu tüm mal varlığının yanı sıra mevcut ve gelecekteki tüm sözleşmelerinden hak edeceği maddi kazanımları 2050 yılına kadar eşi Wanda Nara'ya devretti.

Mauro Icardi'nin Wanda Nara'ya devrettiği taşınmazlar arasında Milana ve Como Gölü'ndeki lüks evler bulunuyor. Wanda Nara ayrıca sözleşme hak edişleri ve mal varlığının dışında eşinin imaj haklarını da devraldı.

Anlaşma İmzalandı

Anlaşma İmzalandı

Wanda Nara, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından Mauro Icardi ile olan fotoğrafını paylaşmış ve boşanmak için her şeyi hazırladıklarını ancak son anda bazı şeylerin farkına vararak bu karardan vazgeçtiklerini söylemişti.

Wanda Nara söz konusu paylaşımında, 'Son aylarda yüklediğim fotoğraflar ne kadar mutlu olduğumuzu gösterdi. Geri dönüşü olmadığını anlayınca bana böyle devam edemeyeceğimizi, eğer acıyı bitirmenin tek yolu ayrılmaksa bunu yapabileceğimizi söyledi. Avukatımıza gittik ve Mauro tüm teklifleri kabul etti. Koşulları ve anlaşmayı imzaladık. Ertesi gün bana hiç kimsenin yazmadığı bir mektup yazdı. Bana her şeyi verdiğini, her şeye sahip olduğunu, benim mutlu olmamın onu mutlu edeceğini söyledi. Sonra fark ettim ki her şeye sahip olabilirim ama onunla olmasaydım hiçbir şeyim olmazdı. Bu kötü zamanın bizi bir çift ve bir aile olarak bir araya getireceğine eminim. İkimizin de sekiz yıllık hikayeyi bitirme özgürlüğümüz vardı ama ağlamaktan yorulduk birbirimizi seçtik. Seni seviyorum Mauro Icardi.' ifadelerini kullanmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Set Get

ulan yuva yikanin yuvasi olur mu . Şu karida aşik gibi bir tip var mi? Kari para ve diş görünüşe aşik. Bir iki seneye s.kip atacak bu adami.Zaten birisini se... Devamını Gör