Görüş Bildir
Haberler
Hz. Muhammed: Allah’ın Elçisi Konusu Nedir? Hz. Muhammed: Allah’ın Elçisi Filmi Oyuncuları Kimlerdir?

Hz. Muhammed: Allah’ın Elçisi Konusu Nedir? Hz. Muhammed: Allah’ın Elçisi Filmi Oyuncuları Kimlerdir?

2015 yılında gösterime giren  Hz. Muhammed: Allah’ın Elçisi filminin yönetmen koltuğunda Mecid Mecidi otururken filmin senaryosu da Mecid Mecidi ’ye aittir. Bu gece ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak filmin konusu ve oyuncuları ise merak ediliyor. Peki Hz. Muhammed: Allah’ın Elçisi filmi konusu nedir?  Hz. Muhammed: Allah’ın Elçisi oyuncuları kimlerdir? Detayları haberimizde sizler için derledik..

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu akşam ekrana gelecek olan Hz. Muhammed Allah’ın Elçisi filmi konusu ve oyuncularıyla merak ediliyor. 2015 yılında vizyona giren filmin yönetmen koltuğunda Mecid Mecidi otururken oyuncuları arasında Mahdi Pakdel, Sareh Bayat, Mina Sadati bulunuyor. Ramazan ayına özel olarak yayınlanan film vizyona girdiği zamanlarda iyi bir hasılat yapmıştı. Beyazperdenin ardından televizyonda yayınlanacak olan filmde islam peygamberi Muhammed'in çocukluk ve ilk gençlik döneminde etrafında gelişen olayları izleyeceğiz. Peki Hz. Muhammed Allah’ın Elçisi filmi konusu ne? Hz. Muhammed Allah’ın Elçisi filmi oyuncuları kim?

Hz. Muhammed: Allah’ın Elçisi Konusu Nedir?

Hz. Muhammed: Allah’ın Elçisi Konusu Nedir?

Film, 7.yy'da Mekke'de ve Hz.Muhammed'in etrafında gelişen olayları konu ediniyor. Abraha'nın fil ordusuyla Mekke'ye yönelişi sebebiyle tedirgin olan Mekke halkı çaresizdir. Hz. Muhammed'e hamile olan Hz. Amine geri kalan Mekke halkı gibi kaçıp dağlara saklanamaz. Abraha kimseciklerin olmadığı şehri kolayca ele geçirebileceğini düşünür ancak filler Mekke'ye doğru bir adım dahi atmaz. Ardından milyonlarca ebabil kuşu, Abraha'nın ordusunu taş yağmuruna tutarak yok ederler. Bu olaydan tam bir ay sonra Hz. Muhammed doğmuştur. Hz. Âmine'nin kucağındaki minik bebek dünyayı kökünden değiştirecektir...

Hz. Muhammed: Allah’ın Elçisi Filmi Oyuncuları Kimlerdir?

Hz. Muhammed: Allah’ın Elçisi Filmi Oyuncuları Kimlerdir?
  • Mahdi Pakdel

  • Sareh Bayat

  • Mina Sadati

  • Ali Reza Shoja

  • Mohsen Tanabandeh

  • Dariush Farhang

  • Siamak Adib

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın