Görüş Bildir
Haberler
Huysuz Virjin'in Ölümünden Önce Söyledikleri Ortaya Çıktı! Son Sözleri Herkesi Hüzünlendirdi...

Huysuz Virjin'in Ölümünden Önce Söyledikleri Ortaya Çıktı! Son Sözleri Herkesi Hüzünlendirdi...

GNS
28.10.2021 - 23:52

Tüm Türkiye'nin sevdiği ekranların neşe kaynağı Türk Drag Queen Huysuz Virjin'in ölmeden önce söylediği son sözler ortaya çıktı. Huysuz Virjin lakabıyla senelerce televizyon ekranlarında programlar sunan sanatçı Seyfi Dursunoğlu verdiği son röportajda özel hayatına dair yaptığı açıklamalarla sevenlerini hüzne boğdu. İşte Türkiye'nin Huysuz Virjin'i Seyfi Dursunoğlu'nun son sözleri...

İçeriğin Devamı Aşağıda

KOAH hastalığı sebebiyle hayatını kaybeden Seyfi Dursunoğlu'nun verdiği son röportajda söyledikleri sevenlerini derinden etkiledi. Ölmeden önce özel hayatına ve yalnızlığına değinen ekranların Huysuz Virjin'i göz yaşlarını tutamadığı gibi görenlerin de yüreklerini sızlattı.

Türkiye'nin En Sevilen Drag Queen'i

Türkiye'nin En Sevilen Drag Queen'i

KOAH hastası olan Dursunoğlu, 15 gün boyunca zatürre tedavisinin ardından 20 Temmuz 2020'de aramızdan ayrılmıştı. Dursunoğlu; Turkstar, Dans Eder Misin? ve Benzemez Kimse Sana programlarıyla gönlümüze taht kurdu. Ölümünün ardından büyük bir şok yaratan Seyfi Dursunoğlu'nun ölmeden önce verdiği röportajda söyledikleri yürekleri sızlattı.

Huysuz Virjin tiplemesiyle söylediği şarkıları hala kulağımızda çınlayan Seyfi Dursunoğlu,  vefat etmeden önce katıldığı bazı programlarda ''Yalnız mısınız?'' sorusuna cevap vermekten kaçınıyordu. Dursunoğlu, Saba Tümer'in programında bu soruya yanıt vermişti.

Göz Yaşlarıyla Yayını Terk Etmişti

Göz Yaşlarıyla Yayını Terk Etmişti

Usta sanatçı, hayatta birçok şeye sahip olduğunu ancak en büyük pişmanlığının bir aile kurmamak olduğunu dile getirmiş ve hemen ardından gözyaşlarına boğulmuştu. Dursunoğlu, yayın kesilmeyince stüdyoyu terk etmek zorunda kalmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
6
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın