Görüş Bildir
Haberler
Hollywood'un Zamana Meydan Okuyan Birbirinden Güzel ve Uzun Soluklu 11 Arkadaşlığı

etiket Hollywood'un Zamana Meydan Okuyan Birbirinden Güzel ve Uzun Soluklu 11 Arkadaşlığı

Rinascita
03.01.2017 - 13:44

Hollywood'da uzun süreli ilişkilerin ve arkadaşlıkların imkansız olduğuna inanılıyor. Oyuncular ve şarkıcıların ortak olan bir noktası var. Hepsi yaratıcı kişiliklere sahip ve aralarında popülerlik konusunda sonsuz bir mücadele var. 

Fakat zamana meydan okuyan, samimiyet ve gerçek fedakarlık üzerine kurulan 11 Hollywood arkadaşlığı Bright Side'da derlendi.

Kaynak: https://brightside.me/inspiration-rel...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Justin Timberlake ve Ryan Gosling

1. Justin Timberlake ve Ryan Gosling

Bu iki Hollywood yakışıklısı birbirini 20 yıldır tanıyor. 1990lı yıllarda yayınlanan The Mickey Mouse Club adlı televizyon programında tanışmışlardı. Hatta Gosling bir zamanlar, yaşadığı vatandaşlık problemlerinden ötürü Timberlake ve ailesi ile beraber yaşıyordu.

2. Liv Tyler ve Kate Hudson

2. Liv Tyler ve Kate Hudson

Kate ve Liv, ünlü aileleri sayesinde birbirlerini çocukluklarından beri tanıyorlar. 2000  yılında yayınlanan Dr. T and The Women adlı filmde birbirlerine iyice yakınlaştılar. Hatta Liv Tyler, Kate'in ilk çocuğunun vaftiz annesi oldu.

3. Cara Delevingne ve Rihanna

3. Cara Delevingne ve Rihanna

Rihanna ve Cara Delevingne yalnızca birkaç yıl evvel yakın arkadaş oldular. Kızlar partilerde, defilelerde ve sosyal etkinliklerde beraber vakit geçiriyorlar. Yaşından ve deneyimlerinden ötürü Rihanna, Cara için akıl hocası gibi bir şey ve Cara'nın en önemli anlarından ondan desteğini eksik etmiyor.

4. Leonardo DiCaprio ve Tobey Maguire

4. Leonardo DiCaprio ve Tobey Maguire

Tobey ve Leo, 25 yıl önce seçmelere gittikleri dönemde tanıştılar. Leo ilk tanışmalarını;

Seçmelerde Tobey ile tanıştıktan sonra, bu çocuğun arkadaşım olması istediğimi fark ettim. Sahnenin ortasında arabamdan fırladım ve 'Tobey! Tobey! Tobey! Bana numaranı ver.' diye bağırmaya başladım. Tobey de 'Sen kimsin?' dedi.

diyerek anlattı.

5. Keira Knightley ve Sienna Miller

5. Keira Knightley ve Sienna Miller

Bu iki yetenekli Hollywood yıldızı The Edge of Love adlı filmin setinde tanıştılar ve o zamandan beri arkadaşlıkları profesyonel sınırların ötesine geçti. Oyuncular beraber alışverişe gidiyorlar, dışarıda beraber zaman geçiriyorlar. Sienna, geçtiğimiz günlerde güzellik konusunda Keira'nın onun için bir ikon olduğunu söyledi ve Keira'yı dünyanın en güzel kadını olarak tanımladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Mel Gibson ve Robert Downey Jr.

6. Mel Gibson ve Robert Downey Jr.

1990 yılında Air America adlı filmde tanıştı ikili ve arkadaşlıklarını gerçek hayatta devam ettirdiler. Downey, Mel Gibson'ın sansasyonel boşanma sürecinde her zaman destek oldu. Gibson da Robert'ın alkol ve uyuşturucu bağımlılığından kurtulmasına yardım etti.

7. Kim Kardashian ve Nicole Richie

7. Kim Kardashian ve Nicole Richie

Kim ve Nicole, Hollywood'un 'altın gençliği'nin en parlakları arasında yer alıyor. Nicole, efsanevi şarkıcı Lionel Richie'nin kızı ve Kim de ekranların en bilindik yüzlerinden biri. 12 yaşında başlattıkları arkadaşlıkları, sosyal medyada düzenli bir şekilde ortaya çıkan tartışma ve kavga iddialarına rağmen devam ediyor.

8. Selena Gomez ve Demi Lovato

8. Selena Gomez ve Demi Lovato

Selena Gomez ve Demi Lovato, Barney & Friends adlı programda tanıştıklarında yalnızca 7 yaşındaydılar. İki genç kadının arasındaki ilişki her zaman çok iyi gitmemesine ve bazı kişisel sorunlardan ötürü problem yaşamalarına rağmen, bütün zorlukların üstesinden gelerek arkadaşlıklarına daha da güçlü bir şekilde devam ettiler.

9. Robert Pattinson ve Tom Sturridge

9. Robert Pattinson ve Tom Sturridge

Tom ve Rob, 12 yaşında okulda tanıştılar ve o zamandan beri de arkadaşlıkları devam ediyor. Ne ün, ne de Kristen Stewart ile ilgili çıkan dedikodular bu ikilinin arkadaşlığını bozamadı. Bu ikili genellikle parkta yürüyüş yaparken veya bir barda vakit geçirirken görüntüleniyor.

10. Sandra Bullock ve Ryan Reynolds

10. Sandra Bullock ve Ryan Reynolds

Proposal adlı filmden sonra, ikilinin hayranları bu yıldızların gerçek hayatta da evleneceklerini düşünmüşlerdi. Fakat Sandra ve Ryan 'sadece iyi arkadaş' olduklarını açıkladılar. Sandra genellikle Ryan'ın film galalarında arkadaşına destek olurken görüntüleniyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Jennifer Aniston ve Courteney Cox

11. Jennifer Aniston ve Courteney Cox

Jen ve Courtney'in arkadaşlıklarının, Hollywood'un en samimi ve en güçlü arkadaşlık olduğunu söyleyebiliriz. 1994 yılında yayınlanmaya başlayan Friends adlı dizinin setinde tanışan ikili, o zamandan beri çok yakın arkadaşlar. Bu güzel yıldızlar birçok zorlukla karşılaşsalar da, birbirlerine destek olmayı birbirlerini her konuda teşvik etmeyi asla bırakmadılar. Aniston, röportajlarından birinde 'Courtney'in misafir odasında çok uyudum. Tek söyleyebileceğim iyi günümde de kötü günümde de hep orada olduğu.' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
208
93
15
13
7
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
jelena9294

taylena nerde