Görüş Bildir
Haberler
‘Hizbullahçıyız, Kafalarını Keseriz’ Demişti, Serbest Bırakıldı

etiket ‘Hizbullahçıyız, Kafalarını Keseriz’ Demişti, Serbest Bırakıldı

Batman'da sokak röportajında muhalif siyasetçileri 'kafalarını kesmekle' tehdit eden İsmail Cevher Kasımoğlu, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Kasımoğlu'nun, elinde silahla fotoğrafı ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

'Biz Hizbullahçıyız. Kur'an'da Hizbullah geçiyor biliyor musun? Biz onlarız'

'Biz Hizbullahçıyız. Kur'an'da Hizbullah geçiyor biliyor musun? Biz onlarız'

Batman'da seçimlere dair yapılan bir sokak röportajında mikrofon uzatılan İsmail Cevher Kasımoğlu, 'Kemal Kılıçdaroğlu mu Erdoğan mı' sorusuna 'Erdoğan' yanıtını verdikten sonra muhalif siyasetçilere hakaretler savurup ölümle tehdit etmişti. Kasımoğlu, şu ifadeleri kullanmıştı:

'Biz Muhammediyiz. Erdoğan'a dokunsalar var ya kafalarını keseceğim. Biz cihada hazırız. Kim devlete ihanet ederse kafir oğlu kafirdir. Bunlar kafirdirler. Kökleri de kafirdir. Ermenidirler. Kılıçdaroğlu kimdir? Ermeni oğlu Ermenidir. Kızılbaşlardandır. Akşener kimdir? Diğeri kimdir? Hepsi Yahudi tohumlarıdır. Biz cihat adamıyız. Kafalarını da keseriz ha. Ayaklarını denk alsınlar. Zaten az kaldı. Burada herkesin rahat dolaşmasına az kaldı. Gir Allah'ın kanunuyla yaşa. O nedir ismi (Barış Atay)? O köpek oğlu köpek. Bir de Muharrem İnce demiş 'Tarikatları cemaatleri kaldıracağım'. Hele sen dokun. Senin her yerini keseceğim. O Barış Atay gelsin cemaatleri kapatsın! Biz Hizbullahçıyız. Kur'an'da Hizbullah geçiyor biliyor musun? Biz onlarız.'

Soruşturma başlatıldı

Soruşturma başlatıldı

Kasımoğlu, Batman Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınmıştı. Adliyeye sevk edilen şüpheli, hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
208
58
16
9
7
7
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mamamia

IŞİD kafasında olan herifi sorgulamaya değil muhtemelen çay içmeye götürdüler. sakalı olana sistem işlemiyor. sevgi pıtırcığı HÜDA-PAR savunucuları hdpli diy... Devamını Gör

Eren

hani siz diyorsunuz ya ifade özgürlüğü diye hah iste bu adamın yaptığıda bu

Resho

Henüz kesmedi ya ondan salmışlardır... Kesenleri de zaten 4-5 yıla salıyorlar ne de olsa !

gorgon medusa

yoo gayet salıyorlar arkadaşı trafikte bıçakladı adamın teki adam arkadaş hastaneden çıkmadan sokaktaydı....

negerekvar

Tipini siktiğimin orospu çocuğu