Görüş Bildir
Haberler
'Hijyen' Operasyonunda Gözaltına Alınan 'Hanımağa' Güniz Akkuş Serbest

'Hijyen' Operasyonunda Gözaltına Alınan 'Hanımağa' Güniz Akkuş Serbest

Organize suç örgütlerine yönelik düzenlenen 'hijyen' operasyonunda gözaltına alınan 'Hanımağa' lakaplı Güniz Akkuş serbest bırakıldı. İstanbul'da gözaltına alınan 4 kişi de ifadelerinin ardından adli kontrolle serbest bırakılırken, 5 kişinin işlemlerinin devam ettiği öğrenildi

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, çeşitli suç dünyasında faaliyet gösterip ulusal organize suç örgütü liderleri lehine ve aleyhine olmak üzere iki grup halinde sosyal medya paylaşımlarında karşılıklı ölümle tehdit ederek toplumun genel olarak huzuru ve asayişini bozan bazı kişileri tespit etti.

10 kişi gözaltına alındı

10 kişi gözaltına alındı

13 şüpheliyi yakın takibe alan polis, İstanbul, Ankara, Adıyaman, Antalya, Bursa, Kocaeli ve Mersin olmak üzere toplam 7 farklı ilde operasyon düzenlendi. 'Hijyen' adı verilen operasyonda , aralarında 'hanımağa' lakaplı Güniz Akkuş'un da olduğu 10 kişi gözaltına alındı. Operasyonda silah ve suç unsurlarının da ele geçirildiği öğrenildi.

5 kişi serbest

5 kişi serbest
İçeriğin Devamı Aşağıda

Operasyon kapsamında Mersin'de gözaltına alınan Güniz Akkuş'un Ankara'da SEGBİS ile ifadesi alındı. Akkuş, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. 

Öte yandan İstanbul'da gözaltına alınan 4 kişi de ifadelerinin ardından adli kontrolle serbest bırakıldı. Gözaltında olan 5 şüphelinin işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
63
44
24
8
8
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Hanım ağa nedir arkadaş ya. RPG oyun oynuyoruz sanki

Enzo Scifo

Bu tipler hep kurtlar vadisi cukur bilmem ne gibi dizilerin ozentileri.

Süvari Bora

Fileli çorap ve süper mini giyinen HANIMAĞAAHAAHAAAHH