Görüş Bildir
Haberler
Her Renkten Bir Yemek Seç, İnsanların Sana Neden Hayran Olduğunu Söyleyelim!

etiket Her Renkten Bir Yemek Seç, İnsanların Sana Neden Hayran Olduğunu Söyleyelim!

Ebru Çiftçi
28.09.2018 - 18:28 Son Güncelleme: 30.09.2018 - 01:59

Hadi bakalım, renklere göre terci ettiğin yemekler insanların sana neden hayran olduğunu söyleyecek. 

Hazırsan başlayalım! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cinsiyetini söyle bakalım.

1. Hangisini yemek istersin?

1. Hangisini yemek istersin?

2. Peki ya bu yiyeceklerden hangisi?

2. Peki ya bu yiyeceklerden hangisi?

3. Şimdi de geldik beyaz yiyeceklere, seç bakalım.

3. Şimdi de geldik beyaz yiyeceklere, seç bakalım.

4. Peki turunculardan hangisi?

4. Peki turunculardan hangisi?
İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Siyahlardan da birini seç bakalım.

5. Siyahlardan da birini seç bakalım.

6. Immm. Bu yiyeceklerden hangisi?

6. Immm. Bu yiyeceklerden hangisi?

7. Peki ya kırmızı yemeklerden?

7. Peki ya kırmızı yemeklerden?

8. Ve son olarak, pembe yiyeceklerden birini seç bakalım.

8. Ve son olarak, pembe yiyeceklerden birini seç bakalım.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Herkes senin tarzına hayran!

Sen tarzınla etrafındaki insanları çok fazla etkiliyorsun. Giyimine kuşamına her zaman dikkat ediyorsun. Bu seçtiğin parçaları kendine yakıştırmasını da çok iyi biliyorsun. Zaten sen bir ortama girdiğin zaman insanlar direkt üzerindeki kıyafetlere bakarlar. Çünkü dediğimiz gibi her zaman dikkat çekmeyi başarıyorsun. Böylece insanlar sana hayranlıkla bakıyor. Çünkü hem mükemmel bir enerjin hem de mükemmel bir tarzın var. Tüm bunlar birleşince ortaya senin gibi hayran olunacak bir insan çıkıyor. Sen aslında insanların senin hakkında ne düşündüğüne göre değil, kendini bu şekilde görmek istediğin için tarz bir insansın. Öyle ekstra bir çaba sarf etmene gerek yok. Çünkü doğal halinle bile ortamın en tarz insanısın.

Senin pozitifliğine herkes hayran!

Sen her zaman etrafına pozitif enerji saçıyorsun. Bunca insan bu kadar mutsuzken senin böyle güler yüzlü olman herkesin dikkatini çekiyor. Tabii senin bu mutluluğun bazı insanların seni çekememesine de sebep oluyor. Çünkü yanında olan insanların tüm dikkatini çekiyorsun. Böyle olunca da diğerleri kendini dışlanmış hissediyor. Ama tatlım ne yaparsın, sen de böyle bir insansın. Seni böyle gülünce insanın resmen içi açılıyor. Bunun sen farkında değilsin ama cidden dışarıdan aşırı sempatik görünüyorsun. He bir de çekici bir yanın var. Hepsi birleşince seni kıskanmaları çok normal. Sana içten içe hayran olan bu insanlar senin gibi olmayı isteseler de başaramıyorlar. Çünkü bu senin doğal halin. İçten gelen bir mükemmellik.  😇

Herkes senin zekiliğine hayran!

Sen o kadar zeki bir insansın ki, her şeye mükemmel bir çözüm bulabiliyorsun. Etrafındaki insanların eğer canı bir şeye sıkkınsa veya kafalarında bir sıkıntı varsa ilk sana danışırlar. Çünkü senin mutlaka mantıklı bir çözüm sunacağını bilirler. Zeki olduğun kadar mizahi yönün de çok fazla gelişmiş. E böyle bir insana kim hayran olmaz ki? Senin gibi insanlar bu kadar az olunca değerin bir kat daha artıyor. Dışarıdan ciddi ama bir o kadar da zeki duran yanın insanları gerçekten etkiliyor. Çünkü insanlar kendini senin yanındayken çok güvende hissediyorlar. Eğer bir yere gidilecekse ilk arayıp çağıracakları kişi sen olursun. Ortamı hem güldüren hem de mükemmelleştiren sen oluyorsun. E hal böyle olunca da sana herkes hayran oluyor. İçten içe sana özenen insanlar oluyor. Ama onlar bilsin ki, kimse senin gibi olamaz!

Herkes senin seksiliğine hayran!

Sen o kadar alımlı bir insan ki insanlar senin seksiliğine hayran oluyor. Böyle bir cazibe olamaz ya! Kendiliğinden gelen bir seksiliğin var. Üzerine ne giysen yakışıyor. O çok ayrı bir konu ama sen en paçavra halinle bile insanları kendine hayran bırakabiliyorsun. Bunu nasıl başarıyorsun? Biraz bize de anlat da bilelim. Gerçi istesek de senin gibi olamayız. Güzellik veya yakışıklılık bir yana sen seksisin. Fiziğin o kadar güzel ki herkesin dikkatini çekiyor. Bundan dolayı seni hayranlıkla izliyorlar. Kendine bakmayı, sağlıklı beslenmeyi seviyorsun. E biraz da spor yapınca dikkat çekici bir fiziğe sahip oluyorsun. Maşallah!

Herkes senin bu dürüstlüğüne hayran!

Sen o kadar dürüst bir insansın ki etrafındaki herkes bu güvenilirliğine hayran oluyor. Çünkü bu özelliğin sayesinde etrafında bir sürü arkadaşın var. Sosyal çevren o kadar geniş ki senin bu özelliğini birçok kişi çekemiyor. Çünkü bütün ilgi ve alaka senin üzerinde oluyor. Arkadaşların sana bayılıyorlar. Sevgini ve güvenini kazanmak isteyen o kadar çok kişi var ki ama sen öyle herkesle yakın olmuyorsun. Sana senin gibi yaklaşan insanlarla samimi oluyorsun. Aynı zamanda oldukça zekisin. E senin gibi insana hayran olunmayacak da kime olunacak? Herkes senin gibi bir dostu olmasını ister. Çünkü yakın olduğun insanlarla eğlenmeyi çok seviyorsun. Onların dertlerine derman oluyorsun. Anlayacağın mükemmel bir inansın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
543
332
74
66
15
15
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Eymen Ünlü

Herkes senin tarzına hayran!

Serenat Athena

Zekiymişim,haydi oradan!

Mehmet Duman

Herkes senin seksiliğine hayran! erkeğim lan ben !!!!