Görüş Bildir
Haberler
Her Çözdüğünüzde Farklı Şıkkı İşaretleyeceğiniz Bu Teste Göre Seni, Sana Anlatıyoruz!

etiket Her Çözdüğünüzde Farklı Şıkkı İşaretleyeceğiniz Bu Teste Göre Seni, Sana Anlatıyoruz!

Bazı sorular vardır, insan her gördüğünde o anki ruhsal devinimlerine göre farklı farklı yanıtlar bunları.

Bu cevaplar da insan zihninin en önemli aynalarından birisi olur; kişi hakkında en değerli bilgileri sızdırıverir hiç belli etmeden.

Bakalım bu tür sorulara sizin yanıtlarınız ne olacak?..

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Zihninizin akış yönünü tespit ederek başlayalım. Bu kadınlar hangi yöne doğru dönüyor?

2. Alaaddin'in Lambası'nı buldun, cini çıkardın. Merak denilen sonsuz susuzluğunu hangi soruyla dindirmeye çalışırdın?

2. Alaaddin'in Lambası'nı buldun, cini çıkardın. Merak denilen sonsuz susuzluğunu hangi soruyla dindirmeye çalışırdın?

3. Peki, ya bu görüntü sana aşağıdakilerden hangisini çağrıştırdı?

4. Seks kelimesinin senin zihninde yarattığı çağrışımı en güzel hangisi ifade ediyor?

4. Seks kelimesinin senin zihninde yarattığı çağrışımı en güzel hangisi ifade ediyor?

5. Dürüst olma zamanı! Geçmişte yaşadığın ve psikolojini etkileyen olayları hatırlama konusunda kendine bir puan ver!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ünlü nörolog Sigmund Freud'un aşağıdaki sözlerinden hangisini okuduğunda ruhunun derinlerinin aydınlandığını hissettin?

6. Ünlü nörolog Sigmund Freud'un aşağıdaki sözlerinden hangisini okuduğunda ruhunun derinlerinin aydınlandığını hissettin?

7. Şimdi de aşağıdaki eksik cümleyi şu anki ruh haline göre tamamlamanı istiyoruz!

7. Şimdi de aşağıdaki eksik cümleyi şu anki ruh haline göre tamamlamanı istiyoruz!

8. Peki, bu akan görsel sana hangi rengi çağrıştırıyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Delilik sınırını aşmış bir dahisin!

Sen sosyal algıları oldukça yüksek; soru sorma ve merak etme yeteneğini kaybetmemiş bir bireysin. Düşünce birikimlerinden yeni bir düşünce yaratabildiğin, ortaya farklı sentezler koyabildiğin, düşünülmeyeni düşünen ya da söylenemeyeni söyleyen biri olduğun için çevrendekiler daima senin bakış açına ve fikirlerine ihtiyaç duyuyor. Ön yargıları ve tabuları geride bırakabildiğin için insanları çevrene kolayca dahil edip herkesi olduğu gibi kabul edebiliyorsun. Kalıplaşmış hiçbir düşünceyi kabul etmediğin için kendi fikirlerinin yanı sıra başkalarının fikirlerini de dinlemeyi seven bir yapın var.

İnsan zihni senin evrenin olmuş!

Sen adeta bir ruh okuyucusun! Karşındaki insanın anında ne hissettiğini ne düşündüğünü anlayabiliyor daha da önemlisi bunları içselleştirerek o kişinin içinde bulunduğu duruma göre ihtiyacı olan motivasyonu sağlıyorsun. Kendini insanların yerine koyabildiğin içinse çevrendeki herkes çekinmeden gelip sana danışabiliyor, duygularını açabiliyor çünkü sen kimseyi yargılamıyorsun. Herkese karşı bu kadar yapıcı bir yerden yaklaşırken aynı özverinin sana gösterilmediği durumlarda oldukça kırılıp, üzüldüğün için zaman zaman bu özelliğinden şikayet etsen de aslında seni daha da mutlu bir insan yapan ve üretkenliğini besleyen en önemli şeyin bu olduğunun farkındasın. Keşke herkes böyle olsa ama senin gibi insanlar yok denecek kadar az!

Kalp ile beyin arasındaki köprüdesin!

Hayatı kalbi ile yaşamayı tercih eden, duygusal zekâsı oldukça gelişmiş, mantıksal zekâsının da potansiyeli oldukça yüksek olan ancak bunu saklayan bir beyin! Sen, hayatı daha dengeli yaşamayı tercih eden, basit şeyler ile mutlu olabilen, fazla detaylı düşünmemeye gayret ederek, hayatın omuzlarına yüklediği yükü hafifletmeye çalışan, sosyal algıları da oldukça gelişmiş bir bireysin. Bu özelliklerini takdir etmemek elde değil. Aslında tüm bunları bilinçli bir tercih ile yapman, hem zeki hem de akılcı bir insan olduğunun en büyük göstergesi. Evet, çok fazla derinlemesine düşünmenin, daima algıları açık yaşamanın, çeşitli dezavantajları olabilir. Ancak zekâ ile daha da bütünleşirsen; yaptığın işleri hem daha tutkulu hem de bir o kadar gerçekçi bir bakış açısı ile gerçekleştirebilir, hayatın sana getireceklerine karşı daha farkında ve tetikte durabilirsin. İçindeki potansiyeli artık insanlık ile paylaşmanın ve zekânın derin sularında kulaç atmanın vakti çoktan gelmiş!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1733
568
167
151
130
91
66
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
fernwehisch

dönen kadın gifi beynimi yaktı iki saat bakıp bakıp durdum, sağ yada soldaki giften hangisine en son bakarsan, ortadaki de ona göre dönüyor AMA NASI :(

Şekerli Kurabiye

Kalp ile beyin arasındaki köprüdeyim

Narmin

Delilik sınırını aşmış bir dahisin