Görüş Bildir
Haberler
Hemen Herkesin iPhone’nunda Gördüğümüz Son Aylara Damga Vuran 10 Uygulama!

Hemen Herkesin iPhone’nunda Gördüğümüz Son Aylara Damga Vuran 10 Uygulama!

Lunami
14.09.2022 - 18:35

İşte, bugünlerde birçok iPhone kullanıcısının cihazlarında yer alan uygulamalar! 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Disney+

1. Disney+

Yakın zamanda izleyicileriyle buluşan Disney+ hızlı bir ivme kazanarak birçok kullanıcının cihazlarına yüklediği bir uygulama oldu. Disney, Pixar, National Geographic, Marvel ve Star Wars'ın içeriklerinin yanında orjinal içerikleriyle kendine zengin bir koleksiyon oluşturan Disney+ birçok izleyici kitlesine hitap eden bir uygulama haline geldi.

2. CapCut

2. CapCut

Bir video editleme uygulaması olan CapCut bünyesinde barındırdığı birçok özelliğiyle kullanıcıları ilgisini çekmeye başarmıştır. Birçok ücretsiz yazı stilleri ve efektlerinin bulunduğu uygulamada bunun yanında akıcı ağır çekim, ana kare animasyonu, otomatik altyazı, metin ve çıkartmalar, müzik ve ses efektleri ile filtrelerle birçok kullanıcının ihtiyacını karşılayan işlevsel bir uygulamadır.

3. Canva

3. Canva

Tasarım denilince akla ilk gelen uygulamalardan biri olan Canva başlangıç seviyesinde kullanıcılardan ileri düzey bir tasarımcıya değin oldukça kullanışlı bir uygulama olmaktadır. Logo ve afiş tasarımlarından fotoğraf üzerine yapılan düzenlemelere kadar görsel anlamda kullanılacak birçok içeriği üretilmesine yardımcı olan bu uygulama tanınırlığına tanınırlık katan uygulamalar arasında yer alıyor.

4. WeTransfer

4. WeTransfer

Günümüze değin büyük boyutlardaki dosyaların aktarımı her zaman problemlerin oluştuğu bir konu olmuştur. Her platform belli bir boyut kapasitesindeki dosyaların gönderilmesine izin verir ve daha fazlası olduğunda gönderim iptal edilir. WeTransfer ise tek seferde 200 GB'a kadar aktarım  yapması sayesinde dosya transferi esnasında yaşanan sıkıntıyı ortadan kaldırmaya çalışan bir girişim olarak karşımıza çıkıyor.

5. Cambly

5. Cambly

İngilizce öğrenmenin neredeyse bir zorunluluk haline geldiği çağımızda Cambly ve benzeri uygulamalar yardımımıza koşan uygulamalar oluyor. Anadili İngilizce olan kişilerle görüntülü bir şekilde görüşme gerçekleştirerek dil pratiği yapmamızı sağlayan Cambly, yapılan görüntülü sohbetler sırasında daha iyi olabileceğiniz alanlarda tekrar yapmanızı ve yeni birçok bilgi öğrenmenizi sağlıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Martı

6. Martı

Martı son zamanlarda ulaşım konusunda büyük faydalar sağlamış bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor.. İstanbul, Ankara, Yalova, Antalya, Eskişehir, İzmir, Bursa, Ordu ve Gaziantep şehirlerinde gitmek istediğimiz lokasyonlara elektrikli Martı Scooter ve Moped gidebildiğimiz bu uygulama ulaşımın yeni stilini oluşturmuş durumdadır. Trafik kuralları çerçevesinde sürülen Martı'ların çevreci bir uygulama olması da önemli bir detay olmaktadır.

7. PUBG Mobile

7. PUBG Mobile

PUBG Mobile, mobil oyunların en sevilenleri arasında yer almaktadır. Birçok farklı harita ve modu ile PUBG Mobile her seferinde heyecan dolu dakikalar yaşatmayı sağlıyor. Eşsiz oyun mekanikleriyle akıcı bir oyun deneyimi yaşatması çıktığı günden bu yana popülerliğini sürdürmeye devam etmesini sağlayan özelikleri arasındadır.

8. Bring!

8. Bring!

Bring! ile alışveriş listeleri oluşturmak çok kolay! Alışveriş listenizi oluşturabilir, başkalarıyla paylaşabilir, akıştaki tariflerle ilham alarak yeni tarifler deneyebilirsiniz. Alışveriş listesi oluşturmanın eğlenceli ve estetik yollarını Bring! ile keşfedebilir ve oldukça popülerleşmeye başlayan bu uygulamayı daha önce kullanmadıysanız bir şans verebilirsiniz.

9. Bundle: Son Dakika Haber

9. Bundle: Son Dakika Haber

Günümüz çağında birçok alanda olduğu gibi bilgi de oldukça hızlı akmaktadır. Bundan dolayı gündeme yetişmek bazı zamanlar oldukça meşakkatli bir hale gelebilmektedir. Bundle ile birlikte birçok farklı haber kanalında uzun vakitler harcamadan gündelik olaylar hakkında birçok habere ulaşabilir, özellikle okumak istediğiniz başlıktaki haberleri filtreleyerek uygulamayı kişiselleştirebilirsiniz.

10. BlaBlaCar

10. BlaBlaCar

Aracıyla bir yerlere gidenlere veya bir yerlere seyahat etmek için ulaşım yolları arayanlara oldukça kullanışlı olan bir uygulama olan BlaBlaCar son zamanlarda birçok kullanıcı tarafından tercih edilen bir uygulama olmaktadır. Seyahat masrafları konusunda birçok kişinin tasarruf etmesini sağlayan BlaBlaCar ile varış noktasına rahat ve hesaplı ulaşılabilmektedir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ömer

Yıllardır iphone kullanırım hiç biri yok arkadaşlarıma baktım onlarda yok b*k gibi bir reklam iyi günler ✋🏻

mert mertem

Hicbiri hemen hemen hiçkimsede yok b.k gibi reklam olmuş.

Ardens

Bla bla var bir tek cokda guzel uygulama hakkini yememek gerek