Görüş Bildir
Haberler
Hazal Kaya Ekranlara Dönüyor! Misafir Dizisi Yayın Tarihi Açıklandı...

Hazal Kaya Ekranlara Dönüyor! Misafir Dizisi Yayın Tarihi Açıklandı...

GNS
10.11.2021 - 22:53

Fox TV'nin yeni dizisi Misafir'in yayın tarihi belli oldu. Bir süredir ekranlardan uzak duran güzel oyuncu Hazal Kaya ile başarılı iki erkek oyuncu Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay dizinin başrollerinde yer alıyor. Yabancı dizi 'Oasis'den uyarlanan Misafir dizisi travmatik bir çocukluk geçirmiş olan genç bir kadın olan Gece ve eşini yeni kaybetmiş üç çocuklu bir baba olan Erdem’in hikayesini konu alıyor. Dizinin ne zaman yayına gireceği ise oyuncuların hayranları tarafından merakla bekleniyor. Peki Misafir dizisi hangi gün yayına giriyor? Misafir dizisi hangi kanalda yayınlanıyor? İşte detaylar... 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Misafir Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

Misafir Dizisi Ne Zaman Yayınlanacak?

FOX’un yeni dizisi Misafir'de Hazal Kaya, Buğra Gülsoy ve Ozan Dolunay’ın yanı sıra Bülent Şakrak, Selen Öztürk, Nezaket Erden, Elçin Altamgüç, Berk Yaygın, Beren Gençalp, Salih Demir Ural, Zeyno Asya Orçin ve Emir Kaan Özkan gibi isimler de yer alıyor. Misafir dizisi 1. bölümüyle 11 Kasım Perşembe akşamı seyirci karşısına çıkacak.

Yapımını Medyapım'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Arda Sarıgün’ün oturduğu, senaryosunu Özge Aras’ın uyarladığı Misafir dizisinde, travmatik bir çocukluk geçirmiş olan genç bir kadın olan Gece (Hazal Kaya) ve eşini yeni kaybetmiş üç çocuklu bir baba olan Erdem’in (Buğra Gülsoy) umut dolu hikayesi konu alınacak.

Bu İçerikler De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın