Görüş Bildir
Haberler
Hayran Olduğun Dizi Karakterlerine Göre Ruh Yaşını Söylüyoruz!

etiket Hayran Olduğun Dizi Karakterlerine Göre Ruh Yaşını Söylüyoruz!

Borgen
13.10.2016 - 14:44

Hepimizin favori dizileri ve o dizilerden severek takip ettiği favori karakterleri vardır. Öne çıkan yerli ve yabancı dizilerden hayran olduğun karakterleri bize söyle, ruhun kaç yaşındaymış sana söyleyelim! Bakalım ruhun gerçek yaşından daha mı genç, daha mı yaşlı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce biraz eskilere gidelim ve bu büyük oyuncuların televizyonda oynadıkları en bilinen rolleriyle başlayalım.

2. Yabancı dizilerin son yıllardaki en popüler karakterlerinden birini seç bakalım şimdi de.

3. Peki bu isimler. Karar vermek zor değil mi?

4. Bu büyük isimlerden birine karar vermek de oldukça zorlayacaktır seni.

5. Biraz da mizahi yönleriyle öne çıkan oyunculara bakalım. Sence hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki Game of Thrones'un diziye damga vuran kadın karakterlerinden birini seçsen?

7. Yine komedide iz bırakmış bu isimlerden hangisi?

8. Peki bu kadın oyunculardan?

9. Az kaldı. Bu yakışıklı başrollerden hangisi senin favorin?

10. Son olarak televizyonlarımızın bu güzel ve yetenekli kadınlarından birini seç ve testi bitirelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Onedio Testlerini Facebook'tan takip etmeyi unutmayın!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

18!

18!

Seçimlerine bakarsak senin ruh yaşın 18! Seçtiğin karakterler yaşın kaç olursa olsun ruhunun oldukça genç olduğunu gösteriyor. Çocuksu yönün ön planda ama artık belli bir olgunluğa da erişmişsin. Hayatı hep toz pembe görüyor ve geleceğe dair umutlarını daima diri tutuyorsun. Ne mutlu sana!

22!

22!

Seçimlerine bakarsak senin ruh yaşın 22! Ruhun herkesin olmak istediği yaşlarda. Artık karakterinin oturduğu ama önünde de uzun bir geleceğin olduğu en güzel yaşlar. Göğsünü gere gere benim ruhum genç diyebilirsin. Seçtiğin karakterler hayata çocuksu yanını kaybetmeden baktığını gösteriyor.

26!

26!

Seçimlerine bakarsak senin ruh yaşın 26! Ne çok genç ne de yaşlı. Senin ruhun gençliğin enerjisinden de otuzlu yaşların olgunluğundan da izler taşıyor. Seçtiğin karakterler ruhunun ideal dengeye oturmaya başladığını gösteriyor. Gerçek yaşın kaç olursa olsun ruhun herkesin olmak istediği yaşta.

31!

31!

Seçimlerine bakarsak senin ruh yaşın 31! Artık hayatın anlamını kavramaya başlanan yaşlar... Belki genç denemez ama ruhun olgun ve ne istediğini çok iyi biliyor. Seçimlerin gösteriyor ki sana 30'lu yaşların dinginliği çökmeye başlamış. Hayallerin de var ama gerçekleri de iyiden iyiye kavramış durumdasın.

36!

36!

Seçimlerine bakarsak senin ruh yaşın 36! Ruhunun artık orta yaşa vardığını rahatlıkla söyleyebiliriz. Gerçek yaşın ne olursa olsun ruhun genç denebilecek zamanları yavaş yavaş geride bırakmış gibi. Ancak bunu tecrübelerden ders alarak değerlendirirsen ruhunun eriştiği bu dengede olumlu sonuçlar çıkarabilirsin. Seçtiğin karakterler de bu hassas dengenin sonucu.

41!

41!

Seçimlerine bakarsak senin ruh yaşın 41! Gerçek yaşını bilmiyoruz ama ruhunun orta yaşın göbeğinde olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Tercihlerin artık gerçek dengesini bulup rayına oturmuş bir ruhun izlerini taşıyor. İçini çok fazla karartmadan her yaşın olumlu yanları olduğunu bilmelisin. Biraz daha hayata pozitif bakıp çocuksu yönünü tamamen yok etmemelisin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
351
274
121
96
57
55
44
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pinklove

Seçimlerine bakarsak senin ruh yaşın 18! Seçtiğin karakterler yaşın kaç olursa olsun ruhunun oldukça genç olduğunu gösteriyor. Çocuksu yönün ön planda ama ar... Devamını Gör

Öykü

31 mi? flsdjknglfggf

bayan kahkaha

31 mi? yok daha neler..