Görüş Bildir
Haberler
Hayatın Bir Türk Dizisi Olsa Senaristi Kim Olurdu?

Hayatın Bir Türk Dizisi Olsa Senaristi Kim Olurdu?

'Yerli dizi yersiz uzun'  demeçlerinde, yapılan işlerdeki tutarsızlıklar gözümüze batsa da onların bu sektörde emekleri çok büyük. Zira birçoğumuzun izlediği diziler ve yine birçoğumuzun kendisini yerine koydukları hatta kendilerinden bir parça buldukları karakterler hep onların hayal güçlerinin ürünleri.

Gel bakalım birlikte öğrenelim: senin hayatın bir Türk dizisi olsa senaristi kim olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetinle başlayalım!

2. Yaşını seç şimdi de!

3. Aşağıdaki desenlerden birini seçer misin?

4. Kalabalık bir aile misiniz?

5. Aşık olmayı ve aşkı bizim için puanlar mısın? (6: en çok, 1: en az)

5. Aşık olmayı ve aşkı bizim için puanlar mısın? (6: en çok, 1: en az)
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu evlerden birini seçmeni istesek?

7. İnsanlar için ne kadar fedakarlık yaparsın?

8. Peki son olarak, yalan söyleme alışkanlığına bakalım: sık sık yalan söyler misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Gülse Birsel!

Gülse Birsel!

Senin hayatın o kadar eğlenceli, o kadar komik ki! Hayattan zevk alarak yaşayan birisin sen. Ne olursa olsun gülecek bir durum, şükredecek bir neden bulabilirsin. Kimi zaman üzgün de olursun ancak kısa sürer, çünkü sen bu hayatta yaşadığımız her şeyin biz insanlar için olduğunu düşünürsün ve geçici olduğunu bilirsin. E geçici şeylere kafayı takılıp üzülmek de hiç senlik bir şey olmadığından dolayı üzgünlüğün kısa sürer. İşte bu eğlenceli hayatı ancak Gülse Birsel kaleme alabilir!

Meriç Acemi!

Meriç Acemi!

Sen biraz melankolik, biraz da romantik birisin. Ayrıca kimi zaman içinde bulunduğun düzene ve bu düzenin olağan akışı yüzünden uyulması gereken birtakım kurallara da meydan okur gibi bir halin var! Hayallerinle yaşarsın ve bu hayallerin gerçekleşmesi için her şeyi yapabilirsin. Her şeyden kastımız oldukça geniş çünkü senin yapabileceklerinin de bir sınırı yok. İnsanlar senin genel olarak hayatla bir kavgan olduğunu düşünseler de aslında senin kavgan hayatla değil, kendinle ve sana koyulan sınırlarla. İşte senin gibi birinin hayatını da kaleme alabilecek kişi Meriç Acemi olurdu!

Sema Ergenekon!

Sema Ergenekon!

Sen her şeye rağmen sapasağlam ayakta duran birisin. Ayakların yere hep sapasağlam ve dimdik basar. Aklına koyduğun her şeyi başarırsın, ayrıca aklına koyduğun her şeyi başarabilmeyi de takıntı haline getirirsin! Hayattaki en önemli gayen hep başarılı olmak. Kimseye eyvallahın yok ayrıca senin. Ama bazen hayatın karmaşası içinde kayboluyorsun, çözmeye çalıştıkça daha çok arap saçına dönüyor. Böyle zamanlarda üzülmeyi bile kendine yakıştıramıyorsun, kendine itiraf edemesen de bazen senin de durup dinlenmeye, bu yoğun hayata bi' dur demeye ihtiyacın oluyor. İşte bu hayatı da ancak Sema Ergenekon kaleme alabilir!

Ethem Özışık!

Ethem Özışık!

Alengirli dolambaçlı şaşırtmacalı bir hayatın var senin. Hayat sana sürekli sürprizler yapıyor; farklı imkanlar çıkarıyor ve farklı olaylara şaşırtıcı sonuçlar bağlıyor. Sen bazen sadece hayatın akışına bırakıyorsun kendini, karşına çıkarılan sürprizleri görebilmek için. Ama bazen de hayatın ta kendisiyle kavga ediyorsun. Suyun akışına ters hareketler yapıyorsun ve bunların sonucunda da bazen tökezliyorsun bazen de sere serpe yere uzanıyorsun. Ancak bi' şekilde yine de yaşadıklarından komik bi' şeyler çıkarabiliyorsun ve herkesin neşesini yerine getirmeyi başarıyorsun. Senin hayatını Ethem Özışık kaleme almalıydı!

Ece Yörenç!

Ece Yörenç!

Ailene düşkün, sevdikleri üzülmesin diye her şeyi yapabilecek kadar gözü kara birisin sen. Hal böyle olunca yaptığın şeyler aileni üzecek olsa bile yaptıklarını gizlemeyi tercih edersin. Yalanı ailen üzülmesin diye kullanırsın yani bi' yerde. Aile bağları kadar sevdiklerinle olan bağlar da önemlidir senin için. Ancak bazen kendini hayatın akışına fazla kaptırıp yanlış kararlar verdiğinde onları hayal kırıklığına uğrattığını düşünüp üzülebilirsin. Ayrıca, genel olarak şanslı bir insansın. Hayata karşı bir adım attığında hayat sana on adımla birlikte döner ve önüne güzel bir fırsat sunar. İşte bu yüzden senin hikayeni de Ece Yörenç kaleme alabilir!

Burak Aksak!

Burak Aksak!

Hayata farklı bakanlardansın sen. Hiçbir şeyi herkes gibi görmez veya herkes gibi yorumlamazsın. Farklı bir algın ve düşünce sistemin var. Bu yüzden herkes seni anlayamaz ya da herkes seni anlayamaz. Ama bu farklı algın çok herkese eğlenceli geliyor. Belki de bu yüzden nükteden tarafın hep canlı kalıyor. Hayata daha pozitif ve daha eğlenceli bir yerden bakıyorsun. Umutların kırılsa da yeniden bir şekilde yeşertmeyi biliyor ve ona göre yaşıyorsun. Sürprizlere açıksın ve hayatın getirdiği sürprizler de sana diz çöktüremez. İşte bu yüzden senin hikayeni de Burak Aksak kaleme alabilirdi!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
47
15
12
9
4
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Meriç Acemi!

Yigit Karabey

senarist de...yapimci da...yan rol de..bas rol de BENiM..tek ben :)

cansu ersan

Meriç Acemi! Meriç Acemi! Sen biraz melankolik, biraz da romantik birisin. Ayrıca kimi zaman içinde bulunduğun düzene ve bu düzenin olağan akışı yüzünden uy... Devamını Gör