Görüş Bildir
Haberler
Hayat Senin İçin Ne Kadar Zor?

etiket Hayat Senin İçin Ne Kadar Zor?

Herkesin kendine göre yaşadığı zorluklar vardır... Bakalım senin hayatın ne kadar zor? Öğrenmek için;

Haydi testi çöz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İlk olarak, zaman zaman sanki en yakınlarının bile arkandan işler çevirdiğini düşünüyor musun?

4. Peki çabaladığın, emek verdiğin şeylerin karşılığını aldığını düşünüyor musun?

5. Daha önce hiç sevgilinin senin arkandan işler çevirdiğini yakaladığın oldu mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Immm... Peki en son ne zaman yurt dışına çıktın?

7. Hayattaki şansına 5 üzerinden bir puan ver bakalım.

8. Ve son olarak, kendine ne kadar güveniyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin için hayat son derece zor!

Anladığımız kadarıyla hayat senin için son derece zor görünüyor. Ne istersen hep onun için çok çaba göstermek zorunda kalıyorsun ve bu durum seni artık yormaya başlamış. Evet, emek olmadan hiçbir şey elde edemeyiz fakat her istediğin şey de bu kadar çaba göstermek seni yıpratmış. Bu gerek hayallerine ulaşmak için gösterdiğin çaba olsun gerek etrafındaki insanların önüne çıkardığı engeller olsun değişiyor. Sanki gerçekten tüm el birliğiyle senin hayatını zorlaştırmak için uğraşıyorlar. Zaman zaman kendini çok çaresiz hissediyorsun. En çaresiz hissettiğin anlar ise genelde yakınlarının, sevdiklerinin seni anlamaması oluyor. Kendini anlatmak, onları mutlu etmek için elinden geleni yapsan da bir türlü anlamıyorlar. Artık insanlar için uğraşmaktan da yoruldun. Daha ne yapabilirim ki? diye düşünüyorsun. O yüzden herkesten elini ayağını çekmeye karar vermiş olabilirsin. Zaten aşk hayatına girmiyorum bile. Ne zaman birine güvensen hep yarı yolda kalıyor, hak etmediğin şeyleri yaşıyorsun. Kalbin o kadar kırılmış ki, artık birine daha açamayacak gibi hissediyorsun. Fakat sakın umudunu kaybetme! Çünkü hayatını güzelleştirecek ve tüm bu zorlukların üstesinden gelmeni sağlayacak kişi çok yakında karşına çıkacak. Sevginizin gücüyle hayatın bu zorluğunu hafifleteceksiniz. Sadece biraz sabır. Sen hayat sana ne kadar meydan okursa o kadar karşı koy! Çünkü senin üstesinden gelemeyeceğin hiçbir şey yok. Sen çok güçlüsün ve tüm bu zorluklara göğüs gererek karşılığını alacaksın. Çok az kaldı…

Hayatında ufak tefek zorluklar var!

Herkesin hayatında ufak tefek zorluklar vardır. Senin de kendine göre zorlandığın birçok nokta var. En önemlisi ise hayallerine ulaşmanın zorluğu diyebiliriz. Her ne kadar imkanların kısıtlı olsa da gösterdiğin çaba takdir edilesi açıkcası. Eğer kafana bir şey koyduysan onun için çabalamaktan hiç vazgeçmiyorsun. Fakat bazen yoruluyorsun. Hayatın sadece sana mı zorluk çıkardığını düşünüp duruyorsun. Adaletsizliklerin olduğunu düşündükçe canın sıkılıyor. Sanki uğruna koşacağın şeylere yine de kavuşamayacağını düşünüyorsun. Bu dünyanın adaletine güvenmiyorsun. Her an ortada kalabilirim diye düşünüyorsun. Anlayacağın hayatının çeşitli zamanlarında çok zorlandığın oldu. Fakat hiçbir zaman pes etmedin. Pes ettiysen de tekrar ayağa kalkmasını çok iyi bildin. En yakınım dediğin insanlardan darbe aldın. Ama yılmadan hayatın önüne çıkardığı engellere göğüs ermeyi başardın. Yanında sana destek olan çok az insan vardı. Kim bilir belki de yoktu. Ama önemli olan her ne olursa olsun yılmadan, kendine inanarak bu savaşa meydan okudun ve okumaya devam ediyorsun. Aşk konusunda da hayatına aldığın bir insan seni büyük bir hayal kırıklığına uğratmış. Orada biraz bocalamışsın fakat kimse için kendini üzmeye değmeyeceğini fark etmişsin. Düşe kalka bu yolları aşmışsın. Artık kendine her konuda güvenmelisin. Çünkü sen kendine inanırsan tüm dünya sana inanır. Unuma seni hiçbir engel yıldıramaz.

Ahhh ahhhh...

Ekmeğinin peşinde koşarken hayat seni o kadar zorluyor ki, bazen her şeyi bırakıp gidesin geliyor. Ne kadar çalışırsan çalış, elinden geleni yap bir türlü karşılığını alamıyorsun değil mi? Hak ettiğimiz karşılığın hiç yoktan birine gitmesini görmek insanı üzüyor. İnsan severek yaptığı işten bile soğuyor hatta. Çünkü bu hayatın adaleti bambaşka işliyor. Bazen herkesten iyi sonuçlar elde etsek bile, karşılığı onun oldukça altında oluyor. Bu da insanda ne güç ne motivasyon ne de istek bırakıyor. Sen de tam olarak bunları yaşıyor gibisin. Her gün uğraştığın ve yıllarını vereceğin işin karşılığını alamamaktan yorulmuşsun. Eline geçen parayla hayallerini gerçekleştirmenin zor olduğunun da farkındasın. İlla bir yerlerden kısacaksın değil mi? İşte bunlar seni zaman zaman çok zorluyor. Fakat zamanla o hayalini kurduğun sonuca ulaşacaksın. Yeter ki, umudunu kesme. Çünkü seni ayakta tutan hayallerin. O yüzden hayatın bu adaletsizliğine boyun eğmeden, hakkına ulaşacaksın. Fark yaratarak tüm gözleri üzerine çekmeyi başaracaksın. Biz sana gönülden inanıyoruz, sen de kendine inan. Evet, hayat senin için yeterince zor olabilir. Ama önemli olan tüm bu zorluklara rağmen hala güçlü, dimdik, yüzünde gülümsemeyle yaşayabilmek. Sende her şeyin fazlası var. Yeter ki bunları ortaya çıkarmayı bil!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
554
130
127
98
54
44
41
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?